Şimdi Ara

Minecraft saçma sapan bir hata??!?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatayı açıkladığımda çoğunuz belkide erkan kartından diyeceksiniz ama hayır, çünkü daha önce sorunsuz oynuyordum. Ekran kartım yeni oyunlara göre iyi değil ama Minecraft'a göre 60 FPS aldığım bir ekran kartı adını da söyleyeyim. AMD Radeon HD 5450 . Her neyse, ben shader yüklemiştim çok kasıyordu. Videolara felan baktım yüksek FPS almak için neler yapılır gibi, yada kasmaması için neler yapılır gibi videolara baktım, düzeltemedim iste. Sonrasında bide modlu oynadığım bi save vardı ona da girerken Profili Forge felan seçiyordum işte başta ona girmedi sadece bende düzeltirim diye bakmadım. Aradan günler geçti şimdide modlu,modsuz hiç giremiyorum. Girdiğimde şu hatayı alıyorum;

---- Minecraft Crash Report ----
    // Shall we play a game?

Time: 04.04.2015 18:01
    Description: Initializing game

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at bao.ag(SourceFile:340)
    at bao.f(SourceFile:713)
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)

A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
    ---------------------------------------------------------------------------------------

-- Head --
    Stacktrace:
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at bao.ag(SourceFile:340)

-- Initialization --
    Details:
    Stacktrace:
    at bao.f(SourceFile:713)
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)

-- System Details --
    Details:
    Minecraft Version: 1.7.10
    Operating System: Windows 8.1 (x86) version 6.3
    Java Version: 1.8.0_40, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 43002952 bytes (41 MB) / 125042688 bytes (119 MB) up to 523501568 bytes (499 MB)
    JVM Flags: 6 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx512M -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M
    AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    Launched Version: 1.7.10
    LWJGL: 2.9.1
    OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
    GL Caps:
    Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
    Type: Client (map_client.txt)
    Resource Packs: []
    Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
    Profiler Position: N/A (disabled)
    Vec3 Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
    Anisotropic Filtering: Off (1)

Her türlü şeyi denedim olmuyor, olmuyor. Allah rızası için bilen varsa söylesin Hatayı resim halinde isterseniz atabilirim.

• İlk defa görüyorum
  • Aynen bunedir abi format atmayı dusunuyorum böyle giderse
  • bilgisayar ın bütün driver leri yüklü değil slim driver adlı programı kurup driverleri yükleyin.
  • janjel J kullanıcısına yanıt
    Yardımın icin cok tesekkür ederim ama bisey daha söylicem. Minecraft'la beraber bi kac oyuna daha giremiyorum driver güncelleyin yada shader 3.0 felan kurun diye hata veriyor. Bu girmeye calıstıgım oyunlarda daha önce girip rahatlıkla oynabildigim oyunlar. Girip AMD'nin sitesine güncelliyorum, zaten güncel program yüklü diyor. Sence kardesim ekran kartında bi sorun mu olustu? Ya da senin dedigin gibi tüm driverlar güncel degil mi? Bu arada pc önceden win7 idi yaklasık 2-3 ay önce win 8.1 yapmıstım bu da bi sorun cıkartır mı driverlara? Tekrardan tesekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyol538

Yardımın icin cok tesekkür ederim ama bisey daha söylicem. Minecraft'la beraber bi kac oyuna daha giremiyorum driver güncelleyin yada shader 3.0 felan kurun diye hata veriyor. Bu girmeye calıstıgım oyunlarda daha önce girip rahatlıkla oynabildigim oyunlar. Girip AMD'nin sitesine güncelliyorum, zaten güncel program yüklü diyor. Sence kardesim ekran kartında bi sorun mu olustu? Ya da senin dedigin gibi tüm driverlar güncel degil mi? Bu arada pc önceden win7 idi yaklasık 2-3 ay önce win 8.1 yapmıstım bu da bi sorun cıkartır mı driverlara? Tekrardan tesekkür ederim

Ram yetmiyor ve pcne ağır yük binince oyun kaldırmıyor yada oyuna ram ver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.