Şimdi Ara

Minecraft Server da Mod Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben hamachi üzerinden modlu bir şekilde oynamak istiyordum fakat modlar çalışmıyor tek kişilikte çalıştığı halde online da çalışmıyor örneğin modla gelen cisimlerden elime aldığımda onu koyamıyor kullanamıyordum ve bir süre sonra cisim yok oluyordu modla gelen kılıçlar normalde 10-10 vurarken hamachili serverda 1-1 vuruyor bunu farklı modlarlada denedim ama olmadı bunun sebebini bilen varsa yazar mı

• Onun için modlu server kurman gerekiyor. Serverda mod yoksa sende olması bir şey değiştirmez, modun bir özelliğini kullanmaya çalıştığında elindeki eşyayı silebilir veya oyundan atabilir, Serverı sen veya bir arkadaşın kurduysa internette modlu server kurma hakkında videolar yazılar var onlara bi göz atın.
  • Entelektüel Ayı kullanıcısına yanıt
    Ben serveri kurarak denedim içine modları attıktan sonra forge ile kayddettim ikimizde de aynı modlar var bu sorunda modlardan dolayı değil onlara zaten gözatttım
  • lYahol L kullanıcısına yanıt
    Bu konu hakkında bir fikrim yok, modlar çakışıyor desek tekli oyunda çalışıyor, çoklu oyunda sıkıntı çıkmasının sebebi server kurma işlemi sırasında bir hata veya yanlış bir uygulama ile ilgili olabileceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.