Şimdi Ara

MineCraft Sunucumuz Aktif (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
16.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eklendiniz girebilirsiniz.
  • Hocam kendi serverımın dosyalarını verebilirim kitleme,serverda üyelik girişi yapma girişte,girişte online sayısı vb türkçe gösterme gibi şeyler var.Atabilirim dosyalarını istersen
  • iletisime gecicek bir adres verebilirsen (xfire ya da facebook) görüşebiliriz )
  • Nick:Asilhan eklersen sevinirim :P
  • Eklendi.
  • Lisanssız bir kopya için adım adım bu server'a girmeyi yazabilecek var mı? Şu nick olayında bi arıza var bende...
  • Oyunu açın >> Nickname e plutosdaddy yazın (ufak harflerle) >> Multiplayer e basın >> ip ye 95.173.169.13 yazın bağlanın
  • Login failed - Play offline / Try Again

şifremi de girince "used not premium" hatası çıkıyor. offline'a girmediğim sürece menüye düşmüyor. offline'dan muliye girince de whitelistte değilsiniz diyor, nicki görmüyor muhtemelen hiçbişekilde...
  • Nickname i Plutos ya da plutos olarak denermisin?
  • otostopcu alirmisin white liste
  • sw resetlenecek diye heryeri yakalim dedik admin geldi beni banladi olabilir mi böyle bişey herkes yapiyordu bide
  • hellsgate34

Ekler misiniz ?
  • Zetharos
    benide eklermisin mail attım ama belki yanlıs yazmısımdır maili fln garanti olsun dedim :D
  • Damacanaci eklermisin?
  • afavar ekler misin?
    Bu arada oyunu bir süredir oynuyorum, az çok birşeyler öğrendim.Gerçekten çok zevkli bir oyun.Multiplayer ile daha başka zevki olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afavar_tr -- 12 Haziran 2011; 23:14:50 >
  • Ekledim girebilirsiniz.damacanaci hellsgate ve otostopcu arkadaslarıda ekledim sonradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 12 Haziran 2011; 23:27:12 >
  • Benide ekler misin?adim:KRALBARIS

Eklendikten sonra napcaz oyunu falan indircez mi anlatır mısın :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 12 Haziran 2011; 23:39:09 >
  • CaTReS ekler misin?
  • lütfen banımı kaldırın herkesin yaptığı bişeyi eğlence olsun diye yaptık adminin gözü önünde yinede ban yedik.Rica ediyorum banımı kaldırın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.