Şimdi Ara

MineCraft Sunucumuz Aktif (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
312
Cevap
0
Favori
16.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unban yaptım,diğer 2 arkadaşda whitelist e eklendiniz.
  • weatore olarak benide eklermisin?
  • servere nasil gircez :( User not premium falan dio :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 13 Haziran 2011; 0:15:21 >
  • eklendi.Oyunu resmi siteden indirdiysen giremezsin link istersen öm at link atarım.
  • rica etsem atar misin?linki?
  • Arkadaşımda katılacak ekler misin

isim legendhunter
  • SennenMiu eklermisiniz?
  • Serverdaki kilit sisteminin kaldırılıp LWC kilit sisteminin eklenmesini talep ediyorum.

http://forums.bukkit.org/threads/sec-mech-lwc-v3-06-multilingual-lightweight-inventory-protection-management-818.967/
  • eklendiniz sennenmiu.
  • -BedHome //Home plugini.Yatağa yattığınızda orası spawnınız olur.
    -FireControl //Ateşin yayılmasını engeller.
    -GravelClay //Graveli suya koyarsanız Clay a dönüşür.
    -KitPlugin //Başlangıç itemlerini verir.Kullanım "/kit starter"
    -LocalShops //Ticaret sistemidir.Herkes kendine dükkan açabilir.Item satıp alabilir.
    -LWC //Chestleri, kapıları, dispenserleri, fırınları kilitlemenizi sağlar.Siz istemeden kimse erişemez.
    -McMMo //RPG Pluginidir.Her alanda yetenekleriniz vardır.Exp kasarak Level atlayabilirsiniz.Level atladıkça yeni özellikler gelir.
    -MobBounty //Canavarları kesince para gelir.
    -MyWarp //Haritada belirlediğimiz yerlere ücretsiz ışınlanabilmenizi sağlar.Örnek : Server Marketi
    -NoExplode //TNT ve Creeper patlamalarını engeller.
    -NoWeather //Yağmuru ve Karı inaktif ederek bilgisayarı yavaş kullanıcıların oyundan zevk almasını sağlar.
    -Towny //Şehirleşme pluginidir.Herkes kendine town kurabilir başkalarını townuna katarak büyüyebilir.Ayrıca Nation yani Uluslarda kurulabilir.
    -xAuth //Login-Register sistemidir.Hesabınıza başkasının girmesini engeller.

Bunların eklenmesi iyi olur.Çoğu serverda bunlar kullanılır.Bunlara Craftbook pluginide eklenebilir.
    [Alıntıdır]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellsgate -- 13 Haziran 2011; 14:02:22 >

• Kardeşim eklermisin : Carpediem

Oyunda yeniyim :)
  • arkadasim 2 dir sucsuz yere ban yiyorum bana küfür ediliyo bana bann atilio arkadasim banimi kaldirimisin yoksunluk belirtileri başladi hersey kare kare örüyorum
    nick otostopcu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otostopçu -- 13 Haziran 2011; 15:57:30 >
  • PiLLiDeDe ekler misin

Single oynadım baya birazda multi kalılalım
  • Adam bizi binanın tepesinden kasıtlı olarak itti itemler fln ne varsa onlarıda aldı banı biz yedik iyimi? adalet süper.
  • Bajo nickini whiteliste eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zethos

Adam bizi binanın tepesinden kasıtlı olarak itti itemler fln ne varsa onlarıda aldı banı biz yedik iyimi? adalet süper.

ban mı yedin panpa
  • Sunucuya şifre koruması ekleniyor oyuna ilk girişinizde "/register şifreniz" koduyla oluşturabilirsiniz her girişinizde "/login şifreniz" ilede login olabilirsiniz.
  • Reaglew ekleyin lütfen
  • Sweeny biri benim adımla girmiş. hellsgate34 ile girince birisi bu adla aktif diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellsgate -- 13 Haziran 2011; 17:09:27 >
  • Whitelistler eklendi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.