Arkadaşlar çok güzel bir site buldum ücretsiz minecraft premium veriyor.Bu siteyi pek çok kişi bilmiyor diye biliyorum çünkü site yeni açıldı.Sitenin modern bir yapısı var ve minecraft premiumunuza çok kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.Aynı zamanda siteye ücretsiz netflix hesapları kazanabiliceğiniz bir sistem ekleneceğini duydum.Site linkini bu yazının altına koyucam oradan ulaşabilirsiniz. YAPAMAYAN ARKADAŞLARA AŞŞAĞIDA YAPIM TALIMATINI VERDİM. SİTE LİNKİ --->TIKLA Şimdiyse nasıl ücretsiz premium alabiliceğinize gelelim. 1) Siteye girdiğinizde generate diye bir buton görüceksiniz ona tıklayın. 2) Öncelikle 1 numaralı yerden reddet e tıklayın daha sonra ok a tıklayın ve aşşağıdaki çubuğun dolmasını bekleyin.(açılan reklamlardan çıkabilirsiniz) 3) Sizi başka bir yere yönlendiricek orada da 10 saniye bekleyip reklamı geç e tıklayın. 4) Sizi not defteri gibi bir siteye yönlendirecektir oradaki mail ve şifreyi minecraft a girdiğinizde çalıştığını göreceksiniz. !! ŞİMDİDEN İYİ KULLANMALAR !! |
Bildirim