Şimdi Ara

mineral oil akvaryum pc proje diğil tamamlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
6
Favori
14.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: falancas

Cevap için teşekkür ederim de, yağı nereden aldığınızı ve hangi yağı kullandığınızı yazmamışsınız. Bebe yağı da kullanıyorlarmış bu iş için. Üst düzey bir sistem toplayacağım için, eski sistemimi yağa batırmayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Çok güzel görünüyor Eger bende böyle bir sistem olsaydı babamın yanıma gelip " balıkları atalımmı bunun içine demesi içten bile degil " =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tmr90

Çok güzel görünüyor Eger bende böyle bir sistem olsaydı babamın yanıma gelip " balıkları atalımmı bunun içine demesi içten bile degil " =)

Alıntıları Göster
    Bu zamana kadar gördüğüm en yaratıcı fikirlerden biri.Soğutma olarakta gayet güzel şeyler yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narowal

Bu zamana kadar gördüğüm en yaratıcı fikirlerden biri.Soğutma olarakta gayet güzel şeyler yapılabilir.

Alıntıları Göster
    vidudaki şarkıyı baya soran oldu burdan yazim beyenenlere

AWOLNATION - SAIL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mermi777

vidudaki şarkıyı baya soran oldu burdan yazim beyenenlere

AWOLNATION - SAIL

Alıntıları Göster
    dün youtube da gördüm videoyu bi şaşkınlık geçirdim süper yapmışın hocam, tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabilenkanguru

dün youtube da gördüm videoyu bi şaşkınlık geçirdim süper yapmışın hocam, tebrikler

Alıntıları Göster
    Emeğine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: A Lifetime

Emeğine sağlık

Alıntıları Göster
    Böyle bir sistemin içine i7 2600K+GTX 580 SLI bir sistemi yerleştirsek vede 30-40 dk BF3 veya CRYSIS2 oynasak sıcaklıklar ne olurdu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uğur.Türkben

Böyle bir sistemin içine i7 2600K+GTX 580 SLI bir sistemi yerleştirsek vede 30-40 dk BF3 veya CRYSIS2 oynasak sıcaklıklar ne olurdu?

şuan oda sıcaklığı 30c pc sıcaklığı ise cpu 44 anakart 39 ortalama butun parçaların sıcaklıklarıda aynı oluyor hepsi yağın içinde olduğu için ayrıca sıcaklıklar nekdr zorlarsanız zorlayın iği bir radyatör varsa hiçbişey olmaz
    şuan ben 20 x 17 bi radyatör kullnıyorum gördüğüm en yüksek sıcaklık 50c altındaydı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uğur.Türkben

şuan oda sıcaklığı 30c pc sıcaklığı ise cpu 44 anakart 39 ortalama butun parçaların sıcaklıklarıda aynı oluyor hepsi yağın içinde olduğu için ayrıca sıcaklıklar nekdr zorlarsanız zorlayın iği bir radyatör varsa hiçbişey olmaz
    şuan ben 20 x 17 bi radyatör kullnıyorum gördüğüm en yüksek sıcaklık 50c altındaydı.

Alıntıları Göster
    Çok iyi olmuş kıskandım vallaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netten^ -- 4 Temmuz 2012; 1:21:46 >

• Vay be mükemmel olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protechnology

Vay be mükemmel olmuş
    güzel olmuşda hocam bu kasa hiçmi bir yere gitmicek ne bilim bir şey takcan yaglı yaglı bir yere taşıcagında artık int kafeden 4 5 eleman gelir artık birde dikkat et annem yagları farketmesin yemeklere kullanır bitirir yagını eline saglık güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

güzel olmuşda hocam bu kasa hiçmi bir yere gitmicek ne bilim bir şey takcan yaglı yaglı bir yere taşıcagında artık int kafeden 4 5 eleman gelir artık birde dikkat et annem yagları farketmesin yemeklere kullanır bitirir yagını eline saglık güzel olmuş

valla parçada deyiştirdim yerinide değiştirdim herşeyde olduğu gibi bununda bi yöntemi var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

valla parçada deyiştirdim yerinide değiştirdim herşeyde olduğu gibi bununda bi yöntemi var

Alıntıları Göster
    kardeşim içine balık atsana

• quote:

Orijinalden alıntı: F13

kardeşim içine balık atsana

Alıntıları Göster
  • abi merhaba bu yağın ismi ne nereden aldın ve ne kadar bi bilgi verebilirmisin bende kesin yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakkosecakkose

abi merhaba bu yağın ismi ne nereden aldın ve ne kadar bi bilgi verebilirmisin bende kesin yapıcam
    Çok güzel olmuş gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Çok güzel olmuş gerçekten.

Alıntıları Göster
    Türk zeka sı işte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tony

Türk zeka sı işte :D

Alıntıları Göster
    Tek kelimeyle MÜTHİŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Tek kelimeyle MÜTHİŞ

Alıntıları Göster
    BENİM DEDE YAGİDARI KÜFLÜ ÇEKİÇLE TAKAS OLURMU ? PM AT

mineral oil akvaryum pc proje diğil tamamlandı

• quote:

Orijinalden alıntı: tredrey

BENİM DEDE YAGİDARI KÜFLÜ ÇEKİÇLE TAKAS OLURMU ? PM AT

mineral oil akvaryum pc proje diğil tamamlandı

Alıntıları Göster
    pc gecici olarak servis dışı disk birleştirme yaparken gece açık braktım pc sabah acılmaz durumdaydı acma duğmesine bastımda pc sadece 3 sn calısıyor sonra kapanıyor bi ara tadılata girmem gerekiyor

• quote:

pc gecici olarak servis dışı disk birleştirme yaparken gece açık braktım pc sabah acılmaz durumdaydı acma duğmesine bastımda pc sadece 3 sn calısıyor sonra kapanıyor bi ara tadılata girmem gerekiyor

Alıntıları Göster
    Eline sağlık güzel bi kasa olmuş radyatör derken bildiğimiz akvaryum radyatörümü kullandın?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.