Şimdi Ara

----Mineral Oil Cooling System ---- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: monsermose

Arkadaşlar burada kullanılan yağ 32 faktörlü güneş yağıdır,buna az miktarda yağlı boya ve kuyruk yağı konulur . işlemci ve yan elemanları fenosektik ısılımında etkilişime girerek tam soğutma sağlanır.Burada fanlar yağın içinde bulunan gulizarisorus ve dauminüs elementlerinin tam kaynaşmasını ve kuyruk yağının başka yere kaçmasını engeller .Ben denedim %100 oc yapabiliyorsunuz .Bu arada başka özelliğide kasaptan alacağınız yarım kilo yağlı kuşbaşı eti çöp şiş şeklinde ddr lerin üzerine geçirirseniz yarım duble rakınıza meze yapıp afiyetlede yiyebilirsiniz :)

Ya dostum yapma böyle birisi yazdıklarına inanacak ta sonra seyreyle gümbürtüyü

nasha dostum sana ne desem inanadıramıyacağımı biliyorum. bunun için mineral yağlarla ilgili şu sorgulamanın linkini veriyorum ''HALEP ORADA İSE ARŞIN BURADA'' internet denen birşey var günümüzde. sende bana mineral çiçek yağı ile ilgili bir link verirsen , mineral çiçek yağı konusunda bilgi sahibi olurum.

:) çok güldüm yazdıklarınıza, allahda sizi güldürsün gerçekten şaka gibi bir dialog oldu bu. diyerek bana çok güldüğünüzü söylüyorsunuz aynı şeyi bende söylüyorum. gerçekten çok güldüm. Ama unuttuğumuz bir şey var sanırım, sen bana ben sana gülerken ,forumda bize gülüyor sanırım bu nedenle bu yazışmaya şu foto ile nokta koyuyorum .
    [simage]
     ----Mineral Oil Cooling System ----

Uploaded with ImageShack.us[/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: arg-ist

quote:

Orijinalden alıntı: monsermose

Arkadaşlar burada kullanılan yağ 32 faktörlü güneş yağıdır,buna az miktarda yağlı boya ve kuyruk yağı konulur . işlemci ve yan elemanları fenosektik ısılımında etkilişime girerek tam soğutma sağlanır.Burada fanlar yağın içinde bulunan gulizarisorus ve dauminüs elementlerinin tam kaynaşmasını ve kuyruk yağının başka yere kaçmasını engeller .Ben denedim %100 oc yapabiliyorsunuz .Bu arada başka özelliğide kasaptan alacağınız yarım kilo yağlı kuşbaşı eti çöp şiş şeklinde ddr lerin üzerine geçirirseniz yarım duble rakınıza meze yapıp afiyetlede yiyebilirsiniz :)

Ya dostum yapma böyle birisi yazdıklarına inanacak ta sonra seyreyle gümbürtüyü

nasha dostum sana ne desem inanadıramıyacağımı biliyorum. bunun için mineral yağlarla ilgili şu sorgulamanın linkini veriyorum ''HALEP ORADA İSE ARŞIN BURADA'' internet denen birşey var günümüzde. sende bana mineral çiçek yağı ile ilgili bir link verirsen , mineral çiçek yağı konusunda bilgi sahibi olurum.

:) çok güldüm yazdıklarınıza, allahda sizi güldürsün gerçekten şaka gibi bir dialog oldu bu. diyerek bana çok güldüğünüzü söylüyorsunuz aynı şeyi bende söylüyorum. gerçekten çok güldüm. Ama unuttuğumuz bir şey var sanırım, sen bana ben sana gülerken ,forumda bize gülüyor sanırım bu nedenle bu yazışmaya şu foto ile nokta koyuyorum .
    [simage]
     ----Mineral Oil Cooling System ----

Uploaded with ImageShack.us[/simage]

Söylediklerime Karşılık Hala Geyik yapılıyorsa Diyecek Sözüm yok.

Haydi Kolay gelsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basha -- 20 Mayıs 2010; 20:30:50 >

• 2 SENE ONCE BUNUN ICIN BI KASA YAPMISTIM ANAKART AYNASI VE KART BAGLANTILRI YAG ILE TAMS ETMIYORDU.AMA DEGMEZ UGRASMAYIN.SELALE GIBI UFAK SURKURTMELER YAPARSANIZ BAYAGI SOGUK OLUYO(MEYVE SUYU SOGUTUCULARI GIBI)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.