Bildirim
Mini 0805P Araç Kamerası 7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma (12. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozardemir
quote:
Orijinalden alıntı: OlguErhan
quote:
Orijinalden alıntı: ozardemir
ERROR: No corresponding GPS file!
diye kendi video izleme programında hata veriyor. GPS verisini tutmuyor, ayarlarını sizin videoda anlattığınız gibi yaptım.
Videonun görüntüsüne GPS verisini basıyor ancak GPS log kaydı tutmuyor. Ne yapmamız lazım ?
Döngüsel kayıt aralığı 1 dk seçip deneyelim.
Döngüsel kayıt 1dk ayarında zaten
Bende kontrol edeyim hafta sonu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sorun kamerada Olgu bey,kamerayı park modunda bırakıp gittim geldiğimde kapanmıştı yine,
Aynı şekilde powerbank i bırakıp gittim kontrol ettiğimde halen şarj oluyordu,dışarıdan baktım ışığı yanıyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: E.R.W.
Sorun kamerada Olgu bey,kamerayı park modunda bırakıp gittim geldiğimde kapanmıştı yine,
Aynı şekilde powerbank i bırakıp gittim kontrol ettiğimde halen şarj oluyordu,dışarıdan baktım ışığı yanıyordu.
Anladım, kameradamı kittemi acaba. İsterseniz bana yollayın kendi aracında test edeyim ptt kargo ile. Siz bilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitte sıkıntı olsa powerbank de bir süre sonra şarj olmaz diye düşünüyorum. -
quote:
Kitte sıkıntı olsa powerbank de bir süre sonra şarj olmaz diye düşünüyorum.
Micro sd kart hangisiydi.
Sandisk 32 gb kırmızı beyaz olan varya ondan. -
quote:
Sandisk 32 gb kırmızı beyaz olan varya ondan.
Başka bir kartla test etme şansı olursa deneyin.
herkese merhaba,
sd kart bozulmasindan sonra yeni kart aldim ve hersey tamam gibi. Kartim samsung evo plus 32 gb.
oncelikle sizden ricam kameranin yeri hakkinda yorum yapmaniz. acisini saga dondur, sola dondur, biraz yukari cevir gibi seyler soylerseniz sevinirim. ya da iyi diyorsaniz kalsin boyle
Olgu hocam, oncelikle tum yardimlarin icin tesekkurler. Ancak sanirim bende de park modu sikintili. Videolardan da goruldugu gibi 6 dakika park modunda kayit yapmis ve sonra durmus. Bu problemi nasil cozeriz?
tum videolari buraya koydum:
https://www.youtube.com/user/cseyfe/videos?view=0&shelf_id=0&sort=dd
-
quote:
Orijinalden alıntı: cseyfe
herkese merhaba,
sd kart bozulmasindan sonra yeni kart aldim ve hersey tamam gibi. Kartim samsung evo plus 32 gb.
oncelikle sizden ricam kameranin yeri hakkinda yorum yapmaniz. acisini saga dondur, sola dondur, biraz yukari cevir gibi seyler soylerseniz sevinirim. ya da iyi diyorsaniz kalsin boyle
Olgu hocam, oncelikle tum yardimlarin icin tesekkurler. Ancak sanirim bende de park modu sikintili. Videolardan da goruldugu gibi 6 dakika park modunda kayit yapmis ve sonra durmus. Bu problemi nasil cozeriz?
tum videolari buraya koydum:
https://www.youtube.com/user/cseyfe/videos?view=0&shelf_id=0&sort=dd
Açı konum iyi,
Videolarda hiç park modu çekimi yok ki ? Yani time lapse video göremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
11 nolu videoda 50. saniyede kitleyip gidiyorum, beni gorebilirsin giderken :)
12 nolu video timelapseden once 1 dk lik kayit
13 nolu video timelapse olan. 6 dakika kadar kayit yapmis, video 11 saniye tabi
14 nolu video ben gelmisim kapiyi acmisim, ama timelapse sadece 6 dk oldugu icin beni gelirken falan gostermiyor tabi -
quote:
11 nolu videoda 50. saniyede kitleyip gidiyorum, beni gorebilirsin giderken :)
12 nolu video timelapseden once 1 dk lik kayit
13 nolu video timelapse olan. 6 dakika kadar kayit yapmis, video 11 saniye tabi
14 nolu video ben gelmisim kapiyi acmisim, ama timelapse sadece 6 dk oldugu icin beni gelirken falan gostermiyor tabi
Akünüzün voltajını görebilecek bir aparat var mı acaba ?
Test edin eğer hep aynı dakika da çekiyorsa bağladığınız sigortada hep enerji varmı o önemli. Dediğim gibi bazı araçlar bir süre sonra komple enerjiyi kesiyor arabadaki.
o senin cakmaga taktigin gibi voltaji gosteren bisey yok bende. ama aku cok yeni.
ben de bi telefon takmayi deniycem kameraya giren fise. bakalim sarj edecek mi. -
usbyi kameradan ciakrdim telefonumu taktim
yaklasik 5 6 dk sonra sarji kesti
elektrikciye goturdum. allala kesmemesi lazim ama yarin bakalim dedi
buyuk ihtimal sigortaya baglayacak. uzuldum cunku ortada hic kablo vs yoktu. tepedeki sunroof/okuma isigi yerinden almisti elektrigi
ya park modundan vazgececegim (ki sitede yasadigim icin sokaga pek koymuyorum ama bazen lazim olur diye almistim) ya da kablo kalabaligi olacak
yarin bilgi verecegim -
quote:
usbyi kameradan ciakrdim telefonumu taktim
yaklasik 5 6 dk sonra sarji kesti
elektrikciye goturdum. allala kesmemesi lazim ama yarin bakalim dedi
buyuk ihtimal sigortaya baglayacak. uzuldum cunku ortada hic kablo vs yoktu. tepedeki sunroof/okuma isigi yerinden almisti elektrigi
ya park modundan vazgececegim (ki sitede yasadigim icin sokaga pek koymuyorum ama bazen lazim olur diye almistim) ya da kablo kalabaligi olacak
yarin bilgi verecegim
Kablo kalabalığı olmaz ki benim araçta bile bi dünya kablo var sokuşturuyorum bir yerlere hiç görünmüyorlar. -
Bence kamerada problem var? Son seriler problemli galiba? Aynı sorunları bende yaşıyorum. Aracı çalıştırdığımda bazen kamera açılmıyor bazen park modu hemen bitiyor. Normalde kabloda elektrik var ama kamera kapanmış oluyor. Tesisatta veya kabloda hiçbir problem yok. En son yazılımı yükledim yine aynı. Hatta son yazılımda sorunlu. Ekranda karıncalanma oluyor. -
Katılıyorum hocam.Her yolu denedim ancak çözüm bulamadım.Bende vazgeçtim park modundan çakmaklığa bağladım normal çekimde hiçbir sıkıntı yok.
Park modu için orjinali olan itracker mini 0806p almak gerek sanırım,Olgu bey bu kamera hakkında ne düşünüyorsunuz?https://www.amazon.de/iTracker-mini0806-PRO-Autokamera-SD-Karten-Dash-Cam/dp/B00Q53S8U0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1492288030&sr=8-1&keywords=itracker+mini+0806-pro
Edit:Bu arada sorun yaşayan arkadaşlar gearbestte ticket açtım sorununuzu kanıtlayan video felan gönderin demişler.
Hep beraber bir iletişime geçsek ne dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 15 Nisan 2017; 23:30:58 >
-
Arkadaşlar, A118C (B40)'yi satıp, (Şu an kamera İstanbul'da bu arada, elime ulaşmadı henüz) park modu olduğu için bu kamerayı alacaktım; ama kameranın park modu sorunlu görünüyor sanırım, doğru mu?Yanlışım varsa düzeltir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 16 Nisan 2017; 9:2:28 >
Park modu için kesinlikle bu kamerayı almayın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X