Şimdi Ara

Mini 0805P Araç Kamerası 7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
614
Cevap
28
Favori
29.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Eğer kabul ederse olgu hocama göndermeyi düşünüyorum kamerayı. Birde o baksın

• Merhabalar...öncelikle aldığım ürün için OlguErhan a teşekkür ederim.bana gelen kamera ayarların hepsi olgu arkadaşın tarif ettiği gibi önceden yapılmış!!normalde fabrika ayarlı olması gerekmezmi?..alan arkadaşlar(ayhand28,cseyfe,E.R.W.) sizede böyle ayarlımı geldi?özellikle park modu için bu kamerayı aldım..ama son mesajlarda park modu şikayeti var.kartı bekliyorum ben denemedim..Kart gelince sonucu yazarım.inşallah çalışır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başgedikli -- 16 Nisan 2017; 18:17:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2008_008

Arkadaşlar, A118C (B40)'yi satıp, (Şu an kamera İstanbul'da bu arada, elime ulaşmadı henüz) park modu olduğu için bu kamerayı alacaktım; ama kameranın park modu sorunlu görünüyor sanırım, doğru mu?Yanlışım varsa düzeltir misiniz?

Park modunda bir sorun yok. Devamlı test ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Eğer kabul ederse olgu hocama göndermeyi düşünüyorum kamerayı. Birde o baksın

Gönderin test edeyim. Ptt kargo ile köpüğe sarıp minik bir poşette takipli yollayın az tutacaktır. Geçen bir arkadaşım ptt kargo ile minik bir koli yolladı 1 karış büyüklüğünde 20 cm yükseklik 9 tl almışlar.

• calismayan park modum artik calisiyor
    ilk denemede park moduna giriyordu ama elektrik gidince kaydi durduruyordu
    kabloyu sunroof beynine baglattim ve telefonumu takip arabayi kitleyip bekledim. telefon surekli sarj ediyordu
    tekrar denedim, 2 saat sonra kontrol ettim. park moduna hic girmemis.
    bugun son fw yi attim kameraya
    tekrar denedim. ve yaklasik 1.5 saatlik bir sureyi park modunda kaydetmis
    6 dosya yapmis, her dosya 30 saniye suruyor ama 15 dakikayi cekiyor

ben basindan beri bozuk oldugunu dusunmuyordum. ama arabadan arabaya elektrik olayi degisiyor sanirim. elektrikci degil de isi bilen bir elektronikciye goturmenizi tavsiye ederim
    istanbulda olan varsa benimle iletisime gecebilir
    https://youtu.be/QNfhWrlQW74
    https://youtu.be/XToe5iFBCJA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cseyfe -- 17 Nisan 2017; 16:21:0 >

• Olgu hocam öncelikle bizlere yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Size bir sorum olacak.

Çakmaklık kablosu yerine park modu kablosunu kullanmak mümkün müdür?

Park moduna ihtiyacım yok. Sadece kontak açılınca kamera çalışsın, kapanınca dursun yeterli benim için.

Çakmaklık girişini kullanmak istemediğimden bu şekilde kullanmak istiyorum. Deneyen var mı daha önce ?

Park modu kitinin ACC ve VDD uçlarını çakmaklık sigortasına birlikte bağlasam çalışır sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renault Sport -- 17 Nisan 2017; 17:15:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitéch

Olgu hocam öncelikle bizlere yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Size bir sorum olacak.

Çakmaklık kablosu yerine park modu kablosunu kullanmak mümkün müdür?

Park moduna ihtiyacım yok. Sadece kontak açılınca kamera çalışsın, kapanınca dursun yeterli benim için.

Çakmaklık girişini kullanmak istemediğimden bu şekilde kullanmak istiyorum. Deneyen var mı daha önce ?

Park modu kitinin ACC ve VDD uçlarını çakmaklık sigortasına birlikte bağlasam çalışır sanırım.

Rica ederim, park kitini bağlatın gene normal park modu istemiyorsanızda kamera menüsünden kolayca kapatın. Çakmaklık sigortasından enerji alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

calismayan park modum artik calisiyor
    ilk denemede park moduna giriyordu ama elektrik gidince kaydi durduruyordu
    kabloyu sunroof beynine baglattim ve telefonumu takip arabayi kitleyip bekledim. telefon surekli sarj ediyordu
    tekrar denedim, 2 saat sonra kontrol ettim. park moduna hic girmemis.
    bugun son fw yi attim kameraya
    tekrar denedim. ve yaklasik 1.5 saatlik bir sureyi park modunda kaydetmis
    6 dosya yapmis, her dosya 30 saniye suruyor ama 15 dakikayi cekiyor

ben basindan beri bozuk oldugunu dusunmuyordum. ama arabadan arabaya elektrik olayi degisiyor sanirim. elektrikci degil de isi bilen bir elektronikciye goturmenizi tavsiye ederim
    istanbulda olan varsa benimle iletisime gecebilir

Çözülmesine çok sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 17 Nisan 2017; 17:19:48 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    bu arada sigorta sart degil onu da belirteyim de belki birine faydasi olur

benim sigorta kutusunun biri bagajda biri kaputun altinda :)

yani istesem de kablo cekimi imkansiza yakin

yukaridaki okuma lambasindan, sunrooftan aldik biz
  • başgedikli kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlıydı sanırım değiştirdim ben,

Park modu sıkıntılı,elektrikçiyle felan filan alakası yok golf 7 aracımın sigorta diyagramı var elimde bu işlerden de az çok anlarım,park modu stabil çalışmıyor.

Bir kişide sorunsuz çalışması sorunsuz olduğunu göstermez.

benimkide araçta Astra J. Park modu kapanıyor bi süre sonra. Bazen aracı çalıştırdığımda çalışmıyor bile. Kabloyu sök tak yapıyorum. Sanırım araç elektriği kesiyor.
  • ayhand28 kullanıcısına yanıt
    bende de oyleydi hocam
    surekli elektrik olan biyer bulmasi lazim elektrikcinin
    Aynı sorun bende de var aracın elektrik kestiğini zannetmiyorum çünkü kameraya takılan kabloya powerbank i şarja bıraktım geldiğimde dolmuştu.Siz de telefon powerbank gibi cihazlarla deneyebilirsiniz.
    Kamera mı problemli diyorsunuz
    Görüşüm öyle,sizde yarın bir deneyin buraya yazarsınız.Telefonu şarja bırakın.
    tamam bırakacağım.
  • quote:

benimkide araçta Astra J. Park modu kapanıyor bi süre sonra. Bazen aracı çalıştırdığımda çalışmıyor bile. Kabloyu sök tak yapıyorum. Sanırım araç elektriği kesiyor.

Dediğim gibi isterseniz test ederim benim aracımda şu an kit takılı sabit.

Araç dizel bende çalıştırmadan önce 10 saniye kadar yarı kontak bekliyorum her defasında açılıyor elle müdahale hiç istemedi.

Olmadı kiti de yollayın onuda bağlar test ederim üşenmem yani

• quote:

Kamera mı problemli diyorsunuz

Ben açıkçası problem olduğunu kamerada zannetmiyorum ama problem tespit edersek hiç değilse ticket açıp para iadesi isteriz.

• Mini 0805P için farklı bir yazılım + harici kamera ile çift kanal kayıt mümkünmüş. Netlik arka kamera için gerçekten iyi :

Test edip ilerleyen zamanlarda detaylara gireceğim.

Aynı çekimi Mini 0805P ön tarafta iken böyle yapıyor.

Tek kamera çift kanal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 18 Nisan 2017; 9:3:11 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.