Şimdi Ara

Mini 0805P Araç Kamerası 7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
28
Favori
29.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Hocam size sormak istediğim bir şey var,aşağıda eklediğim fotoğraf benim aracın sigorta kutusu,kafama takılan sigortaların yönü farklı şekilde olması,bu yön farkediyor mu?
    mesela alttaki 10 lukların ikisi aynı yönde iken diğeri farklı,bunun bir sebebi var mı?
    Oto elektrikten anladığınızı düşündüğüm için rahatsız ediyorum.
    Mini 0805P Araç Kamerası  7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma

geç oldu ama cevap geldimi bilmem bir sürü sayfa olmus bulamam...

yön farketmez,zaten giren kısmında 2 metal ayak var önemli olan 2 ayak arasında kopukluk olmamasıdır,fazla voltajda ortadan kırılır sigorta iptal olur,hepsini çıkar ters cevır duzenle ama aynı yerıne tak
    kıtapcıkta yazıyordur arac kıtapcıgı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Mini 0805P için farklı bir yazılım + harici kamera ile çift kanal kayıt mümkünmüş. Netlik arka kamera için gerçekten iyi :

Test edip ilerleyen zamanlarda detaylara gireceğim.

Aynı çekimi Mini 0805P ön tarafta iken böyle yapıyor.

Tek kamera çift kanal

Arka kameranın bağlantısı nasıl yapılacak çok merak ettim. Detayları bekliyorum.

bende onu çözmeye calısıyordum,2 cı kamera nereye takılıyor.

arka gayet net.zaten arka netlıgı plaka gorunsun tamamdır.cam gıbı olması gereksiz

• selamlar. arka kamerayı, mini 0805p ye direkt usb üzerinden bağlıyorum :) GPS üzerinden de güç veriyorum. Arka kameranın kendine ait led ışıkları da var. İsterseniz geri vites ışığına takabilirsiniz ya da stop farlarına takarsanız sürekli aydınlatacaktır. Açısı dar ancak yeterli. Arka cam film kaplı dışarıdan içerisi görünmüyor buna rağmen iyi ışık almış kamera :)

Sıkıntı çıkmazsa hallolacak merak etmeyin :)
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Şu işi detaylı bir şekilde anlatsanız aslında resimlerle destekleyerek çok makbule geçer :)
  • quote:

Şu işi detaylı bir şekilde anlatsanız aslında resimlerle destekleyerek çok makbule geçer :)

Demi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Demi ama

Merhaba, kayıpsız video linki gönderebilmen mümkün mü hocam bu kamera için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metrika

quote:

quote:

Demi ama

Merhaba, kayıpsız video linki gönderebilmen mümkün mü hocam bu kamera için?

TAbi, buyrun

https://www.dropbox.com/s/s7395luvpbvzn32/mini0805P_yeni_kayipsiz_netlik.rar?dl=1
    https://www.dropbox.com/s/4sv14tobelvsask/A119_mini08XX_vs_Daylight.rar?dl=1
    https://www.dropbox.com/s/830wdg6z1cy8ytf/A119_mini08XX_vs_Evening.rar?dl=1

• benim voltu gosteren cakmaklık cihazım geldi. volt 12 ve 11.8 iken kaydetmemiş. powerbank olayını yaptım. powerbank sarj ediyor. Sorun cihazda yani.. cihazım gelir gelmez güncellemiştim acaba eski yazılımı atsam düzelirmi. Yada şu bahsedilen mucize cift kamera yazılımının gizliliğinin kalkmasını mı bekleyeyim ? :))
  • 7 Nisanda verdiğim sipariş 21inde elime ulaştı. Oto elektrikçisine fiyat sordum 50 tl istedi. Hafıza kartımı aldım Samsung Evo Plus 32gb. Netlik için güncelleme yapmam gerekiyor mu? Sigortaya kendimiz nasıl bağlayabiliriz? Bugün deneyim dedim sigortayı yaktım 😊

• Arkadaslar su 1.video

Bu da 2.video hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 22 Nisan 2017; 11:16:13 >

• Hocam cihazı araca bağladım. Çakmaklıktan elektriği aldım, kabloları gizledim. Park modunu kullanmayacağım. Tüm herkese yardım ve paylaşımlarından dolayı teşekkürler...

• Mini 0805P Araç Kamerası  7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma

Mini 0805P Araç Kamerası  7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma

• radiko1 R kullanıcısına yanıt
    powerbanka direk mi bagladin?
    onu nasil park modu olarak algiliyor?

pardon yanlis anlamisim sarj ediyor demissin
    park olayinda bi enayilik var ama nedir cozemedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cseyfe -- 23 Nisan 2017; 0:39:21 >
  • Arka kamera Gearbest'te satılıyor mu ?
  • Arka kamera desteği nedir tam olarak. Benim aracımda geri görüş kamerası mevcut. 2. bir kamera desteği mi var kameranın?
  • Arka kamera gearbestte gormedim. Gearbest ya da herhangi bir yerden alacaginiz mini0805p bunu desteklemiyor su anda. Uretici firmadan yazilim aldim olgu beye paylastim. Videolarini ekledim. Yakinda uygun fiyatla arka kamera satisi yapacagim. Siz de aliexpressten falan temin edebilirsiniz ancak kalitesini ya da calisip calismayacagini bilemem. Ben aracimda kullaniyorum cokta memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

benim voltu gosteren cakmaklık cihazım geldi. volt 12 ve 11.8 iken kaydetmemiş. powerbank olayını yaptım. powerbank sarj ediyor. Sorun cihazda yani.. cihazım gelir gelmez güncellemiştim acaba eski yazılımı atsam düzelirmi. Yada şu bahsedilen mucize cift kamera yazılımının gizliliğinin kalkmasını mı bekleyeyim ? :))

Mini0805p Dual Kamera icin.

Bu yazilim mini0805p icin.

Dosyayi ana klasore at
    Kameraya tak
    Kamerayi calistir
    Kamera otomatik olarak yuklemeye basliyor 1 dk kadar suruyor
    Kamera kendini kapatacak
    Karti cikarip bin dosyasini sil
    Kamerayi calistir.

Dosya :https://www.dropbox.com/s/4bzfmvbak1pxwzg/20170311_805P_ZX_DUAL.7z?dl=1

Alternatif Link : https://mega.nz/#!p9ASwRAB!COvtyGfvpL3QR6rtlEk7RSGSL1vOWHkq8OnfQhry3Ys

Yusuf bey'e teşekkürler @SeniorAwesome

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 24 Nisan 2017; 15:19:4 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam senin yaptığın çabaların yanında ufak bir katkım olduysa ne mutlu :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.