Şimdi Ara

Mini 0805P Araç Kamerası 7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
28
Favori
29.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

benim voltu gosteren cakmaklık cihazım geldi. volt 12 ve 11.8 iken kaydetmemiş. powerbank olayını yaptım. powerbank sarj ediyor. Sorun cihazda yani.. cihazım gelir gelmez güncellemiştim acaba eski yazılımı atsam düzelirmi. Yada şu bahsedilen mucize cift kamera yazılımının gizliliğinin kalkmasını mı bekleyeyim ? :))

Mini0805p Dual Kamera icin.

Bu yazilim mini0805p icin.

Dosyayi ana klasore at
    Kameraya tak
    Kamerayi calistir
    Kamera otomatik olarak yuklemeye basliyor 1 dk kadar suruyor
    Kamera kendini kapatacak
    Karti cikarip bin dosyasini sil
    Kamerayi calistir.

Dosya :https://www.dropbox.com/s/4bzfmvbak1pxwzg/20170311_805P_ZX_DUAL.7z?dl=1

Alternatif Link : https://mega.nz/#!p9ASwRAB!COvtyGfvpL3QR6rtlEk7RSGSL1vOWHkq8OnfQhry3Ys

Yusuf bey'e teşekkürler @SeniorAwesome

Dual özellikmi kazandırıyor bu versiyon? Şu an bu versiyon no olanı var kamerada fakat parking mod düzgün çalışmıyor.

edit:
    dual kamera içinmiş .kurdum ..kartta uygun klasorler acmış vs. daha araca takmadım. umarım parking modu bu sefer düzgün çalışır.
    zira aku voltajı 12.30 volt iken bile kaydetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko1 -- 24 Nisan 2017; 20:14:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci kameranın micro usb bağlantısını nasıl yapacağız? Normalde benim plakalıkta geri görüş kameram var görüntü kalitesi da oldukça iyi. Mesela onu ikinci kamera olarak kullanabilir miyim?

Mini 0805P Araç Kamerası  7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

İkinci kameranın micro usb bağlantısını nasıl yapacağız? Normalde benim plakalıkta geri görüş kameram var görüntü kalitesi da oldukça iyi. Mesela onu ikinci kamera olarak kullanabilir miyim?

Ucunu Micro Usb ye çevirtebilirseniz bence olur

• Arkadaşlar merhaba. Bugun aracım güneşin altındaydı. Kameram da takılı vaziyette duruyordu. Aracı çalıştırdım fakat kamera çalışmadı. Acaba sıcaklık koruma devreye girerek kameranın çalışmasını engellemiş olabilir mi?

Bu sorunu yaşayan oldu mu?

Sıcaklık koruma 80 derecede ayarlıydı.

Acaba sıcaklık korumayı kapatsam mı?

Yardımınızı bekliyorum.

• radiko1 R kullanıcısına yanıt
    Park modu düzgün çalışan bir Olgu bey var,geri kalan herkeste sorunlu.
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.. Olgu hocam kameraları değişelim mi :)
  • kameram (0805p) geldi. hardware kit ve sigorta bağlantı aparatı da aldım. bakayım kendim kurabilecekmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

Arkadaşlar merhaba. Bugun aracım güneşin altındaydı. Kameram da takılı vaziyette duruyordu. Aracı çalıştırdım fakat kamera çalışmadı. Acaba sıcaklık koruma devreye girerek kameranın çalışmasını engellemiş olabilir mi?

Yardımınızı bekliyorum.

Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba. Bugun aracım güneşin altındaydı. Kameram da takılı vaziyette duruyordu. Aracı çalıştırdım fakat kamera çalışmadı. Acaba sıcaklık koruma devreye girerek kameranın çalışmasını engellemiş olabilir mi?

Yardımınızı bekliyorum.

Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Sıcaklık korumayı kapatıp deneyin isterseniz.
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam. Öyle deneyeceğim.

• düşünen arkadaşlar için elimde bir kaç araç kamerası var. Sıfır ürünlerdir.

Matego XP1
    Mini 0903Wifi
    Viofo a119
    Viofo a119s
    Mini0801s
    Mini0805p

Fiyatları için ;https://www.sahibinden.com/arama?hasSecureTrade=false&userId=anCAM4n3DjvvD2XWLZDCW4A
    Getli fiyatları için ;https://www.sahibinden.com/arama?hasSecureTrade=true&userId=anCAM4n3DjvvD2XWLZDCW4A linkinden bakabilirsiniz. Getli ilanları da mevcuttur.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Kürşat beyde sıkıntı yaşıyordu park modunda bana yolladı, kingston Class 10 kart ile denedim birde sıcaklık koruma ayarını kapattım sabaha kadar park modu sıkıntı yok bana yolladığı mini 0805P kamerasında. Birde plaka hanesini komple doldurdum ne kadar etkiler emin olamadım. Gsensör ve lcd ekranı kapatma ayarı kapalı yaptım.

Eğer sıcaklık korumasından kapanıyorsa gündüz öğle sıcaklarında bu ayar kapalı iken asla park moduna bırakmamalı.

Cihaz ilk geldiğinde sıcaklık koruma derecesi açıktı, park modu hep sıkıntı çıkardı. Samsung Evo Class 10 kart takmıştım denerken.

Sabaha kadar park etmeden önce aracın voltaj değeri 12.3 V idi sabah 12.2 v a düşmüş sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 2 Mayıs 2017; 8:19:12 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Hemen ben de deneyeceğim ancak bende kingston da kart hatası veriyor sürekli. Kendi üzerinde format atmama rağmen hata veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowradiation

Hemen ben de deneyeceğim ancak bende kingston da kart hatası veriyor sürekli. Kendi üzerinde format atmama rağmen hata veriyor..

Bendede her açıldığında karta format atın hatası veriyordu. Kartımız orjinal Samsung evo+ 32gb Mini 0805P Araç Kamerası  7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma
    Başka kartlarlada denedim her açıldığında format isteme hatası devam etti.

Cihazı fabrika ayarlarına döndürünce normal kayıt etmeye başlıyordu. Tekrar olgu beyin videoda gösterdiği gibi ayarlayınca bozuluyordu.
    Bütün ayarları tek tek deneyerek sonunda buldum.
    Cihazda saçma bir hata var ; Eğer cihazdaki beep sesini kapatırsanız cihaz anormal çalışmaya başlıyor. Ama sesini kapatmazsanız diğer bütün ayarlarını istediğiniz gibi yapın çalışıyor, sorun olmuyor.

• Merhaba. Kamera durup dururken ses kaydı yapmamaya başladı, anlam veremedim. Ayarlarda hiçbir değişiklik yapmamış olmama rağmen ses kaydı yapmıyor cihaz. Neden kaynaklanabilir bu?
    Buna ek olarak, hafıza kartı hatası beni çıldırtmak üzere. Kendi içerisinde format atmama rağmen sürekli hata veriyor ve kaydı kesiyor. Başka kartlarda da yaşıyorum demiş diğer kullanıcılar, acaba kamerada mı bir sorun var diye düşünmeye başladım...
  • ozardemir O kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç bir tespit :) böyle saçma hata olması çok güldürdü beni, deneyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yabansı

Merhaba. Kamera durup dururken ses kaydı yapmamaya başladı, anlam veremedim. Ayarlarda hiçbir değişiklik yapmamış olmama rağmen ses kaydı yapmıyor cihaz. Neden kaynaklanabilir bu?
    Buna ek olarak, hafıza kartı hatası beni çıldırtmak üzere. Kendi içerisinde format atmama rağmen sürekli hata veriyor ve kaydı kesiyor. Başka kartlarda da yaşıyorum demiş diğer kullanıcılar, acaba kamerada mı bir sorun var diye düşünmeye başladım...

Bip sesini kapattınızmı öyle bir sıkıntı tespit etmişler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Kürşat beyde sıkıntı yaşıyordu park modunda bana yolladı, kingston Class 10 kart ile denedim birde sıcaklık koruma ayarını kapattım sabaha kadar park modu sıkıntı yok bana yolladığı mini 0805P kamerasında. Birde plaka hanesini komple doldurdum ne kadar etkiler emin olamadım. Gsensör ve lcd ekranı kapatma ayarı kapalı yaptım.

Eğer sıcaklık korumasından kapanıyorsa gündüz öğle sıcaklarında bu ayar kapalı iken asla park moduna bırakmamalı.

Cihaz ilk geldiğinde sıcaklık koruma derecesi açıktı, park modu hep sıkıntı çıkardı. Samsung Evo Class 10 kart takmıştım denerken.

Sabaha kadar park etmeden önce aracın voltaj değeri 12.3 V idi sabah 12.2 v a düşmüş sadece.

Kayıtları kontrol ettim hepsini yapmış, ( Kürşat beyin kamerası )

• quote:

quote:

Merhaba. Kamera durup dururken ses kaydı yapmamaya başladı, anlam veremedim. Ayarlarda hiçbir değişiklik yapmamış olmama rağmen ses kaydı yapmıyor cihaz. Neden kaynaklanabilir bu?

Hayır, kapalı değil bip sesi. Ses kaydı yapmamasına ne diyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

Hayır, kapalı değil bip sesi. Ses kaydı yapmamasına ne diyorsunuz?

Şaşırtıcı, acaba sürüm den mi yoksa donanımsal mic kablosu fln mı çıktı onu tespit etmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 2 Mayıs 2017; 12:17:31 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.