Şimdi Ara

Mini 0805P Araç Kamerası 7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
28
Favori
29.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kamerayı oto elektrikçide bağlatsak aracın garanti durumu bozulur mu?
    Bir de parka bıraktığımızda ısı,elektrik kısa devre vs gibi nedenlerle olası bir yangın olabilir mi?Yani güvenli midir?
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

şimdi baktım 2 saat oldu hala çalışıyor
    Olgu hocam merak ettiğim sende Power of screen açık iken nasıl çalışıyordu park modu? Bizim aldığımız seriye özgü bir problem mi? Üreticiye mesaj atsak konuyla ilgili bir güncelleme yayınlar mı?

Ben kamerayı ilk aldığım günlerde poweroffscreen açıktı ve uzun park modu yapamamıştım, zannettimki aküm zayıf hatta üreticiyle kontak kurup dedim 11.6 v altına düşünce kapatmasın kamerayı / kaydı bize park modu lazım.

Daha sonra uzun sürüşlerde kamerayı gözlemlemek ve test etmek adına ( foça - aliağa gibi yolculuklarda ) lcd ekranı kapatmasın diye ayarlamıştım. Park modu testini bu ayarda yaptım farketmeden ve haliyle süper yaptı. O ayar hep öyle kalmış fark etmedim.

Gece 23 gibi kendi kameramda ayarı on yaparak denedim 1 saat sonra baktım aynı sıkıntıyı yapmış. Ekran korumayı kapatım yeniden :)

Neyse çözmüş olduk problemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Merhaba
    Bu kamerayı oto elektrikçide bağlatsak aracın garanti durumu bozulur mu?
    Bir de parka bıraktığımızda ısı,elektrik kısa devre vs gibi nedenlerle olası bir yangın olabilir mi?Yani güvenli midir?
    Saygılar

Aracınıza Oto teyp Lcd çalar nasıl bağlanıyorsa ve onları bağlatmak garanti bozmuyorsa bu kamerada bozmuyor.

Eğer sigprtaya bağlatmam derseniz çakmak adaptörü çıkıyor kutudan onunla kullanabilirsiniz.

Sıcaklık koruma ayarı var ve en güvenlisi cihazda kapasitör var pil yok. Esas tehlike pilli modellerde.

Sıcaklık koruma olası ısınmalarda otomatik kamerayı kapatıyor.

Ama agündüz yazın öğlen sıcağında park modunda bırakmamalısınız. Soketinden kolayca çıkartabilir / yandaki power tuşu ile kapatabilir / yada menüden prk modunu time lapse değil normal seçeneğine alabilirsiniz.

Alacağınız en güvenli kameraların başında gelmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 4 Mayıs 2017; 7:26:4 >

• 14 saat park modu sonrası nerede ise hiç enerji yememiş Aküden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 4 Mayıs 2017; 8:17:0 >
  • Herkese Merhaba,
    22 Nisan'da gearbest'ten aldığım Mini 0801s modeli dün itibariyle elime ulaştı.
    Sigortadan hardwire bağlantı yaptırmak için Ankara'da iyi bir oto elektrikçi tavsiyesi olan var mıdır?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan.ozden

Herkese Merhaba,
    Sigortadan hardwire bağlantı yaptırmak için Ankara'da iyi bir oto elektrikçi tavsiyesi olan var mıdır?
    Teşekkürler

Aslında bu işi Oto ses sistemciler de yapabilir. Önemli olan park modu bağlantısını anlattığım videodaki gibi doğru yere doğru kabloyu takmak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: erkan.ozden

Herkese Merhaba,
    Teşekkürler

Aslında bu işi Oto ses sistemciler de yapabilir. Önemli olan park modu bağlantısını anlattığım videodaki gibi doğru yere doğru kabloyu takmak :)

benim araçta anahtarsız çalıştıra var kontak yok yani
    yine de bağlanabilir mi?
  • Allizzwell27 A kullanıcısına yanıt
    Evet bağlanabilir, tek yapılması gereken sadece araç çalıştığında enerji gelen sigortayı ya da kabloyu bulmak.
  • Sabah baktım hala çalışıyordu. 12 saati devirmiş. Brnim üründe şöyle bir sıkıntı var ürünün ön sağ tarafı hafif aşağı düşüyor yuvadan. Dolayısıyla sokette iletişim problemi oluyor. Ekran karıncalanıyor ve kamera reset atıyor. Soket yeri gevşedi

• quote:

Sabah baktım hala çalışıyordu. 12 saati devirmiş. Brnim üründe şöyle bir sıkıntı var ürünün ön sağ tarafı hafif aşağı düşüyor yuvadan. Dolayısıyla sokette iletişim problemi oluyor. Ekran karıncalanıyor ve kamera reset atıyor. Soket yeri gevşedi

Aynen öyle. Ekran gidip geliyor ve tam o sırada hafıza kartı uyarısı veriyor ve kendini yeniden başlatıyor. Ne yaptıysam düzeltemedim.
  • Yabansı kullanıcısına yanıt
    Gps soketi değişmesi lazım

• ayhand28 kullanıcısına yanıt
    Nereden bulacağız şimdi GPS soketini?
  • quote:

quote:

Olgu hocam merak ettiğim sende Power of screen açık iken nasıl çalışıyordu park modu? Bizim aldığımız seriye özgü bir problem mi? Üreticiye mesaj atsak konuyla ilgili bir güncelleme yayınlar mı?

Ben kamerayı ilk aldığım günlerde poweroffscreen açıktı ve uzun park modu yapamamıştım, zannettimki aküm zayıf hatta üreticiyle kontak kurup dedim 11.6 v altına düşünce kapatmasın kamerayı / kaydı bize park modu lazım.

Daha sonra uzun sürüşlerde kamerayı gözlemlemek ve test etmek adına ( foça - aliağa gibi yolculuklarda ) lcd ekranı kapatmasın diye ayarlamıştım. Park modu testini bu ayarda yaptım farketmeden ve haliyle süper yaptı. O ayar hep öyle kalmış fark etmedim.

Gece 23 gibi kendi kameramda ayarı on yaparak denedim 1 saat sonra baktım aynı sıkıntıyı yapmış. Ekran korumayı kapatım yeniden :)

Dün yaklaşık 23 saat park modunda bıraktım kamerayı, araç direk güneş gören yerde, sıcaklık ile kapanma ayarı kapalıydı. Sorun çıkmadı. Bu sabah sadece "ekran kapanmasını" kapatarak ve "75 derecede kapan" ayarı yaparak park modunda bıraktım. Az önce kontrol ettiğimde kaydın hala devam ettiğini gördüm, cihaz epey ısınmıştı direk güneş altında olduğundan ama kayıt devam ediyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: lowradiation

quote:

quote:

Dün yaklaşık 23 saat park modunda bıraktım kamerayı, araç direk güneş gören yerde, sıcaklık ile kapanma ayarı kapalıydı. Sorun çıkmadı. Bu sabah sadece "ekran kapanmasını" kapatarak ve "75 derecede kapan" ayarı yaparak park modunda bıraktım. Az önce kontrol ettiğimde kaydın hala devam ettiğini gördüm, cihaz epey ısınmıştı direk güneş altında olduğundan ama kayıt devam ediyordu.

Direkt güneş ışığı ve park modu sakat olay aman diyim. Gündüz park modu hele hele havalar iyice ısınırsa yapmayalım

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    A118c ye bütün yaz bir şey olmadı, hiç sökmedim yerinden, gerçi park halinde kayıt yapmıyordu ama olsun 0805P yi de denemiş olurum.
    Satılırdır gearbest deki sarıcıya sormak lazım

• quote:

Satılırdır gearbest deki sarıcıya sormak lazım

Bizim müdahalemiz olmadan bozulan bir şeyi para verip tekrar satın almak ne kadar mantıklı bilemedim. Vaktim olduğunda bir mail atayım bakalım.

Uğraşsan dispute falan belki paranı geri gönderir

• Park modundaki sorunun "poweroff screen" ayarı olduğu benim cihazımda da kesinleşti. Yaklaşık 10 saat sorunsuzca kayıt etmiş kamera. Tek sorun kameranın GPS soketine tam oturmayıp sallanması, o da hallolursa çok güzel olacak.
  • ismimiz de ifsa olmus ne guzel
    dedikodum da yapilmis :)

sanirim herkesin sorunu cozuldu sayemde

olguya gonderdigim kargo parasini aranizda toplayip gonderirseniz sevinirim

aliexpressten yeni gps linki:
    https://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Mini-0803-and-Mini-0805-Car-DVR-Holder-Cam-Bracket-with-GPS-3M-GPS/32419165065.html?spm=2114.13010608.0.0.1mCcCJ

saticiya mesaj atip mini 0805p icin gps istiyorum diyeceksiniz. gerisini o yonlendiriyor

benim kamera hic acilmamisti bi kere. fisi cikarip takarken gpsteki usb kismi icine kacti. sinirlendim actim icini. sonra toplayamadim :) ince lehim lazim falan filan. yenisini aldim. bikac gune gecer elime.

Olguya da zaman ayirip ugrastigi icin tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cseyfe -- 5 Mayıs 2017; 12:36:32 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.