Şimdi Ara

Mini 0805P Araç Kamerası 7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
28
Favori
29.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yabansı

Park modundaki sorunun "poweroff screen" ayarı olduğu benim cihazımda da kesinleşti. Yaklaşık 10 saat sorunsuzca kayıt etmiş kamera. Tek sorun kameranın GPS soketine tam oturmayıp sallanması, o da hallolursa çok güzel olacak.

Belki Sun-Fix ile biraz sıkılaştırılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @cseyfe teşekkürler hocam :) vermiş olduğunuz linkteki gps modülü bizimki ile sanırım uyumsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

@cseyfe teşekkürler hocam :) vermiş olduğunuz linkteki gps modülü bizimki ile sanırım uyumsuz.

Mini 0805P Araç Kamerası  7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma

• PowerBank ile Parkmodu kullanmak isteyenler için yeni Firmware ile TimeLapse ayarı geliyor menülere,

• Olgu hocam şu power off screen park modu problemini üreticiye bildirelim. Güncelleme yayınlasınlar
  • ayhand28 kullanıcısına yanıt
    direk linki yok urunun
    Olgunun yukarida altini cizdigi gibi mesaj atiyorsun, adam hallediyor
  • Satıcı ile konuştum direk link açtı. Kargo olarakta postNL ile göndermeyi kabul etti. Mesaj atıp postnl diye söyleyin onunla yollayacak.

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın

http://s.aliexpress.com/fmeeeaEZ

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

PowerBank ile Parkmodu kullanmak isteyenler için yeni Firmware ile TimeLapse ayarı geliyor menülere,

Yeni FW ne zaman geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

PowerBank ile Parkmodu kullanmak isteyenler için yeni Firmware ile TimeLapse ayarı geliyor menülere,

Yeni FW ne zaman geliyor?

Gelir gelmez haber edeceğim

• ayhand28 kullanıcısına yanıt
    keske benim de aklima gelseydi postnl

trye girmis benimki ama baska haber yok henuz
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Dün kamerayı sigorta kutusuna belirttiğiniz şekilde bağlattım. 20 TL'ye bağladı oto elektrikçi. :)

Şu anda hem normal çekim hem de park modu sağlıklı çalışıyor. Ayarları belirttiğiniz şekilde yaptım.

Şmdilik bir sıkıntı yok. Arzu eden arkadaşlara Passat B8 için sigorta bağlantı şeklini gönderebilirim.

Teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan.ozden

Merhabalar,

Dün kamerayı sigorta kutusuna belirttiğiniz şekilde bağlattım. 20 TL'ye bağladı oto elektrikçi. :)

Şu anda hem normal çekim hem de park modu sağlıklı çalışıyor. Ayarları belirttiğiniz şekilde yaptım.

Şmdilik bir sıkıntı yok. Arzu eden arkadaşlara Passat B8 için sigorta bağlantı şeklini gönderebilirim.

Teşekkürler,

Kazasız belasız günlerde kullanın. Sıcaklık koruma ayarını 65 yada 70 yapalım ve poweroffscreen ayarı off olacak. Gündüz öğle sıcağında park moduna bırakmayalım.

Kamera yandaki tuşa basılı tutarsanız kapanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan.ozden

Merhabalar,

Teşekkürler,

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Bir şey dikkatimi çekti GPS camın siyah noktalı yerlerinde bağlanıyor mu problem çıkarmadan ? Yapışkanı iyi tutuyor mu orayı ? Çıkarmak istediğimizde altına ince misina vs sokmamız gerekirse camın o bölgesine zarar verir mi ? Ben de ona göre siyah noktalı yere montajını yapacağım bu yüzden görüşünüz önemli.

• Siyah noktalı yerde gps problem çıkarmaz. Tam tersine orası daha uygundur. Araçların ön camları özellikle güneşin kızılötesi ışınlarını engellemek için özel bir filtre ile üretiliyor (atermik cam). Bu da bazı elektronik sinyallerin iletilmesinde sıkıntı çıkarabileceği için ogs, hgs gibi cihazlar için filtresiz bir alan bırakılıyor. İşte o siyah alan filtresiz alan. Tabi pek bilinmediğinde çoğu kişi ogs'yi o alanın dışına yapıştırıyor :)

Ben daha önceki kameramı o alana yapıştırmıştım. Sökerken sıkıntı çıkarmadı...
  • eight E kullanıcısına yanıt
    Bunu öğrendiğim iyi oldu,gps çok geç bağlanıyordu bende,cam sinyalleri geçirmiyor diye düşünüyordum.

• Yeni mini 0805P güncellemesi :

Screen koruma varken park modu problemi fixlenmiş deniyor, Ayrıca Video lapse menüsü eklendi. Akü bağımsız powerbank ile park modu kullanmak isteyenler için. Fakat kameraya hem üstten hem yandan aynı anda enerji vermeyin ( gps ten enerji kablosunu takılı iken powerbank kamera üstündeki girişten enerji beslemesi yapılmaz ) powerbank kaydı için gps ünitesindeki araçtan gelen enerji kablomuzu çıkartıyoruz ve oraya micro usb kablo + powerbank ile enerji veriyoruz.

https://www.dropbox.com/s/jfw5r266a8z7giw/20170506_805P_ZX.rar?dl=1

Videoda göremediğim ayar menü olarak alta eklenmiş ( Video Lapse ) olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 9 Mayıs 2017; 8:32:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eight

Siyah noktalı yerde gps problem çıkarmaz. Tam tersine orası daha uygundur. Araçların ön camları özellikle güneşin kızılötesi ışınlarını engellemek için özel bir filtre ile üretiliyor (atermik cam). Bu da bazı elektronik sinyallerin iletilmesinde sıkıntı çıkarabileceği için ogs, hgs gibi cihazlar için filtresiz bir alan bırakılıyor. İşte o siyah alan filtresiz alan. Tabi pek bilinmediğinde çoğu kişi ogs'yi o alanın dışına yapıştırıyor :)

Ben daha önceki kameramı o alana yapıştırmıştım. Sökerken sıkıntı çıkarmadı...

Benim HGS o siyah yerde değil ama çalışıyor. Aternik olmayabilir mi acaba ? 2004 c-max aracım. Aternik olmasa bile siyah noktalı yere takarsak problem olmaz gps o zaman. Peki yapışmasında problem yaratıyor mu orası ? Sökmek istesek o siyah noktalı yere zarar verir miyiz ?

• Amras A kullanıcısına yanıt
    Açıkcası, nasıl söküleceğini pek bilemiyorum.

Ama gps için en iyi alanın siyah noktalı yer olacağını düşündüm. Şu anda çok sıkı şekilde yapıştı, yerinden oynamıyor. :)

• Park modu powerscreen i kapatınca bende de sorunsuz çalıştı.Tekrar sigortaya bağlamak uğraştırdı ama değdi.

Yeni yazılımı yükledim,powerscreen i açınca yine devam edecek mi test edeceğim.Bug düzeltilmiş mi görelim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.