Şimdi Ara

Mini 0805P Araç Kamerası 7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
28
Favori
29.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Park modu powerscreen i kapatınca bende de sorunsuz çalıştı.Tekrar sigortaya bağlamak uğraştırdı ama değdi.

Yeni yazılımı yükledim,powerscreen i açınca yine devam edecek mi test edeceğim.Bug düzeltilmiş mi görelim.

Hadi gözünüz aydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl kadar önce A118C almıştım. Aldığımdan beri görüntü kalitesinden -özellikle hava karardıktan sonra- hiç memnun değildim. A119C aldım, fena değil. 119'u alınca 118'i arkaya koydum ama içime sinmiyor. Sonuçta bana lazım olan görüntüyü veremeyecekse hiç olmasın.

Şimdi öne mini805P alıp 119'u arkaya koymak geliyor içimden. Gearbest kodu "car18off" kabul etmiyor. süresi geçmiş. 59$'a almak için başka bir kod var mı?
  • typhoone T kullanıcısına yanıt
    Karanlıkta mini 0805p ninde görüntü kalitesi vasat,park modu ve gps önemli değilse matego xp1 in görüntü kalitesi daha iyi.
  • Siz yazarken ben de kayıpsız görüntüleri indirmeyi yeni bitirmiştim.
    Aşağıda göründüğü gibi 119 ile 805p arasında dağlar kadar fark var. Hatta 118C bile bundan iyidir diye düşünüyorum. Hemen vazgeçtim.
    matego xp1'i inceleyeyim.

Mini 0805P Araç Kamerası  7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma
  • typhoone T kullanıcısına yanıt
    Mini0805p nin gündüz 1296p de kalitesi çok iyi ancak,gece bir o kadar kötü.
    Dediğiniz gibi a119 çok çok iyi bundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoone

1 yıl kadar önce A118C almıştım. Aldığımdan beri görüntü kalitesinden -özellikle hava karardıktan sonra- hiç memnun değildim. A119C aldım, fena değil. 119'u alınca 118'i arkaya koydum ama içime sinmiyor. Sonuçta bana lazım olan görüntüyü veremeyecekse hiç olmasın.

Şimdi öne mini805P alıp 119'u arkaya koymak geliyor içimden. Gearbest kodu "car18off" kabul etmiyor. süresi geçmiş. 59$'a almak için başka bir kod var mı?

Junsun H030 a bakın. Youtube kanalımda bir dünya örnek video gece / gündüz yükledim

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Onu da takip ediyorum ancak o tasarım ile bedava verseler almam. Yakın zamanda yeni bir dış kasa ile güncellerler diye umuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoone

Onu da takip ediyorum ancak o tasarım ile bedava verseler almam. Yakın zamanda yeni bir dış kasa ile güncellerler diye umuyorum.

• Amras A kullanıcısına yanıt
    Bizim ogs ve hgs'ler heryerden çekiyor, sıkıntı olmuyor. Ona takılmayın. Siyah nokta varsa atermiktir ama demek ki camdaki filtre hgs frekansını etkilemiyor. Ben daha önce o noktaya 2 kere yapıştırıp söktüm. Herhangi bir sorun olmadı. Tabi sökerken sert birşeyle kazımadım. Oynata oynata kenardan kanırtarak çıkardım.
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Yeni yazılımla bug giderilmiş,powerscreen açık olsa bile park modunda bir sıkıntı yok :),
  • Merhabalar ben de bu kamera ile ilgili birşey sormak istiyorum, bu park modu yanlış hatırlamıyorsam ilk olarak 0708p -ya da 0807p Gibi bir modelde çıkmıştı ve ısınma problemleri nedeniyle, verimli kullanılamamıştı.

Benim sormak istediğim konu ise, bu 0708p de hareket halinde iken ekranda hızımız görünüyordu, yani kamera kaydı görüntüsü değil de ekran koruyucusu, tüm ekranda kocaman hız yazıyordu, bu kamerada da böyle birşey var mı acaba?

• onuer kullanıcısına yanıt
    Araç serin yerde duruyor şimdilik kapanma problemi yaşamadım.Sıcaklık sensörü var cihazda ayarladığın sıcaklığın
    üstüne çıkınca kapanıyor.Güneşte kalan araçta bütün kameraların sorun çıkaracağını düşünüyorum.
    Dediğiniz hız göstergesi cihazda yok,güncelleme ile getirilebilir,olsa fena olmaz.
  • Yeni FW ile video time lapse deneyen oldu mu? Ben biraz önce yeni fw yi yükledim ve evde deneme fırsatım oldu. ilgili menüyü on yapınca video yerine time lapse çekiyor fakat kareler çok hızlı geçiyor. Normalde saniyede bir kare çekmesi gerekmiyor mu?
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Evet saniyede 1 veya kaç kare ayarlarsanız onu çeker ancak oynatırken ~24 fps olarak oynattığından biz görüntüleri hızlı görürüz. VLC de yavaşlatılabiliyordu sanırım.
  • http://m.gearbest.com/car-dvr/pp_113549.html?wid=44

Abd de oturanlara 35 dolar mı,
  • yeni gps unitem nihayet geldi
    dun aksam 8 de biraktigim park modunu sabah 10da aldim. sorunsuz cekmis

yalniz bu yeni fw ile normal cekimde cizirti/parazit problemi basladi. daha once yoktu. ureticiye soyledim bakalim ne diyecekler
    ornek video:

https://www.youtube.com/watch?v=nIdugpUlRi8
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    Abd den gönderimlerde o fiyat ama Türkiye ye gönderim yok.
  • Sevgili arkadaşlar Mini0805p için arka kameralar geldi. Elimde az sayıda var. İlgilenenler mesaj ile iletişime geçebilirler.
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    0805p icin derken? detay verir misiniz?
    yani buraya yazarsaniz herkes ayni anda ogrenmis olur diye dusundum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

0805p icin derken? detay verir misiniz?
    yani buraya yazarsaniz herkes ayni anda ogrenmis olur diye dusundum

Daha once anlatmistik hocam Olgu hocam da inceler paylasir zaten...

Buyurun linkten izleyin

https://youtu.be/7eR8gBPcTis

Arka kamera bu. Üretici firmaya bahsetmistim konusunu surekli aldigim icin , onlar da boyle bir seyle ugrasiyormus paylasti bizimle.

Aracimda kullaniyorum.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.