Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Mini 0805P Araç Kamerası 7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
614
Cevap
28
Favori
29.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, bu kamerayı almayı düşündüm ama sorun yaşayan kardeşlerimiz olmuş. Bu kameradan bu fiyat çerçevesinde daha iyi kamera var mıdır? Tavsiye eder misiniz? Ve park modu benim için önemli. Arabayı çizip çizip duruyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersan1

Merhaba, bu kamerayı almayı düşündüm ama sorun yaşayan kardeşlerimiz olmuş. Bu kameradan bu fiyat çerçevesinde daha iyi kamera var mıdır? Tavsiye eder misiniz? Ve park modu benim için önemli. Arabayı çizip çizip duruyorlar.

Ben bir sıkıntı yaşamadım problem yaşayan arkadaşlarınkileride güncelleme vs. ile çözdük. Dikkat edeceğiniz nokta şu.

Tekrar ediyorum.

Her araç kamerasında olduğu gibi ( marka model değişmez ) eğer Yazın Öğle sıcağında güneş altında araç kapalı iken kayda bırakırsanız.

1. Kameranın focus ayarı kayar
    2. Plastik eriyebilir
    3. Kameranız bozulabilir
    4. TEhlikeli olur

Arabanın içi ortalama 80-100 dereceyi bulmakta ve bunun yanında kamera çalıştığı için ısınıyor. İçeride yumurta kırsanız pişiyor iken kameradan park kaydı beklemeyin.
    Kışın sıkıntı yok.

Bu her marka her model kamera için geçerlidir.

Daha dün 1.400 tl lik panorama X2 kamerası ( arkadaşımın ) izmir sıcağında park kaydı çekimi yüzünden eridi gitti.

Mini 0805P Araç Kamerası  7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık KorumaMini 0805P Araç Kamerası  7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık KorumaMini 0805P Araç Kamerası  7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma

• Cevabınız için teşekkürler. Park modu olan benzer fiyatta daha iyi kamera var mı?

• Mini 0805P kameranın bana göre en büyük sıkıntısı GPS modülü ki gücü de buradan alıyor mecbur cama yapışık olması, haliyle sıcaktan koruma şansınız yok.Kamerayı gündüz sıcak olduğunda söküyorsunuz ama GPS kısmını sökme takma sürekli 3m bantlı olduğu için pratik değil.Çoğu üründe GPS modülü ya kameranın üstünde ya da ayrı modül olduğu için bunu güneş almayan yere saklama veya ürünü tamamen sökme şansınız var.

Bizimki Akdeniz sıcağında 1 haftada bozuldu.Zaten ürünü elime alınca zor şartlara göre kalitesiz olduğu belli oluyordu ama deneyeyim bir dedim.Tahminim gibi dayanmadı.Kamera mı GPS modulü mü yoksa ikisi mi veya tesadüf mü bozuldu bilmiyorum ama bildiğim ürün öyle ağım şahım kaliteli değil ve GPS modülü araca binince dokunduğum da elim yanıyordu,hava yanıyor sıcaktan.Bu sıcaklıkta bu ürünün içindekilerin dayanmasını beklemek hayalcilik olur.

Piyasadaki en kaliteli ürünlerin bile çalışma sıcaklığı maksimum 75 C'dir o da sürekli olmamak kaydı ile. Karttaki dosyaların zarar görmeyecek şekilde dayanacağı sıcaklıkta -20 ila 85 C arasıdır.Bunun anlamı şu, aşırı sıcak veye soğuk yerlerde yaşıyorsanız bırakın çalışmasını,çalışmazken bile bu cihazı aracınızın içinde bırakmanız risklidir.Buna GPS modülü de dahil.O yüzden yazın ülkemizin serin bölgelerinde yaşamıyorsanız park modunu gündüz unutun derim.Kısacası park modu gece için kullanılacak bir opsiyon.

Daha kaliteli kavramı çok göreceli dediğim gibi cihazı nerede,hangi şartta kullanacağınız kendini kanıtlamış ürünlerin fiyatlarından ( 150$ ve üstü ) aşağı doğru feragat ederken dikkat etmeniz gereken kriter.Ekmek-köfte olayı direk etkili kamera işinde.İlla ki başka ürünler vardır ama yukarıda yazdığım gibi ürünün tamamı pratik olarak sökülmesine dikkat edin.Bir parçası eğer güneş altında kalıyorsa o ürün bozulur.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    EFSANE VİDEO OLMUŞ :D ELİNİZE SAĞLIK.
  • Mini 0805p alacağım galiba...

En mantıklısı bu gibi.

Ne dersiniz ustalar...

Memnunmusunuz....

Bir küçük yorum lütfen...

Kapasitör ve park modu çok cezbediyor beni...

• webcin kullanıcısına yanıt
    gayet guzel
    al gec
    Ben @Seniorawesome dan aldım arka kamerasıyla birlikte. Eski kameram mini 0806 görüntüleri daha kaliteliydi açısı daha genişti vs ama pil işi sıkıntı, arka kamera da şarttı ve ayrı kamerayla uğraşmak istemiyordum.

Bence bunun en büyük sıkıntısı gece görüntü kalitesi, cidden kötü fakat arka kamera için bundan ve geniş açıdan feragat etmiş oldum. Trafik ışıkları çok gözükmeyebiliyor. Park modunun bağlantısını yapmadım daha bu güneşin altında da düşünmüyorum hala, gps den de şikayet edenler var fakat bende stabil çalışıyor.

Tekli kamera düşümsem 119'u değerlendirirdim büyük ihtimal, gece görüntü kalitesi beni çok şaşırttı çünkü.

• tt_boy T kullanıcısına yanıt
    Hadi yaaa...

Ben 3 yıl gt680w kullandım

Gecr ve gündüz muazzam çekimleri vardı...

Şimdi iş değişir eğer çekim kötüyse...

Teşekkürler değerli bilgiler için...

Bu şartlarda kaliteli çekim yapan kapasitörlü bir kameraya yönleneceğim...

Ama ne alacağım kafam karıştı inanın

Şöyle kapasitörlü (pil işi çok uğraştırdı gt680w de)

Kaliteli gece ve gündüz çekimi

Gps mutlaka olmalı

Park modu olmasada olur artık napalım

A 119 diyosunuz yani...

Peki A119s in farkı ne...

Veya başka öneriniz varsa alabilirim...

• Işıklar,plakalar gece çekiminde gözüyor en azından ben bir sorun görmedim bence iyi.Arka kamera gündüz idare eder gece anca var mı var hesabı.En büyük dert GPS modülü şansına kalmış o da artık.Ama şu da var bu fiyat aralığında aldığın ürünlerin hepsi risk.Kendini kanıtlamış ürünler için 150$ üstüne çıkmak gerekli.

GPS eğer hızım belli olsun kafam ağrımasın diye alıyorsanız tabi olması iyi bir şey ama kameradan da bilir kişi hızınızı hesaplar.Aldığınız yol ve bunu ne kadar sürede kat ettiğiniz belli.Allah korusun böyle durum için tabi ama illa GPS'e mahkum değilsiniz.

Ben ürünün dayanım konusunu çok sevmedim,kaliteli durmuyor,yazılım çok stabil değil sorun yaşayanlar oldu ama bu fiyata da bu ürün işte,alternatif fiyatlılarının çok iyi olacağını da zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 2 Temmuz 2017; 19:19:29 >
    Yaaa şöyle diyim 0806 dan sonra gece çok çok kötü, dashcamtalk forumlarında bahsetmişler ben sonradan gördüm.

A119s sony sensörlü, gene youtube yorumlarında keskinlik ve kontrast fazla olduğu için 119 gündüz, 119s gece daha iyi demişler.

Arkadaşın dediği gibi bu mevlalarda tamamen şans fonksiyonların çalışıp çalışmaması :) bol şanslar

• cseyfe kullanıcısına yanıt
    Başka kamerayla yanyana koyup öyle bir değerlendirin, özellikle yol ışığı olmayan yerleri

• tt_boy T kullanıcısına yanıt
    kimse bu en iyi kamera demiyor ki

bu fiyata en iyi kameralardan biri diyor

fiyat/faydaya bakmak lazim. daha iyi kameralar tabi ki var ama bu fiyata degil
  • Selam,
    32 GB Samsun kart takılım benim Mini 0805P Kameramda. En son Olgu Bey 'in paylaştığı firmware yüklü. G-sensör kapalı, park mode kapalı faka sd-card hatası verip kayıt yapmayı durduruyor. SD Karta format atın hatası veriyor. Format atınca kayıt yapmaya başlıyor tekrar. Bunu düzenli yapmıyor, kafasına göre yapıyor, en son bayram 'ın 3. günü yaptı g-sensörü kapattım. Bugün yine yaptı kapalı olmasına ve akşam serinliği olmasına rağmen. Sizce neden kaynaklanabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amras

Selam,
    32 GB Samsun kart takılım benim Mini 0805P Kameramda. En son Olgu Bey 'in paylaştığı firmware yüklü. G-sensör kapalı, park mode kapalı faka sd-card hatası verip kayıt yapmayı durduruyor. SD Karta format atın hatası veriyor. Format atınca kayıt yapmaya başlıyor tekrar. Bunu düzenli yapmıyor, kafasına göre yapıyor, en son bayram 'ın 3. günü yaptı g-sensörü kapattım. Bugün yine yaptı kapalı olmasına ve akşam serinliği olmasına rağmen. Sizce neden kaynaklanabilir ?

Farklı bir kart varmı sağda solda test için 16 gb gibi ? Deneyebileceğiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amras

Selam,

Aynı problem bende de var,, 2 arkadaşa bu kameradan ve 64gb Samsung Evo plus karttan aldım, açılışta kart hatası veriyor, formatlayinca kayda başlıyor, diğer sefere tekrar hata. Hata verdiğinde orta tuşa basınca kayda başlıyor.

Kendi a119daki miixza kartı taktım, kontrol ediyorum, sonucu yazarım.

• Elimde Samsung harici kart yok şu anda. Dün de kendi kendine açılıp kapanıp durdu. Araç sürüyordum bir süre takip ettim düzelecek mi diye düzelmedi. Kart hatası vermiyordu bu sefer. Park ederken soketinden çıkarttım biraz bekledim geri taktım. Kapanıp açılmayı kesti bugün yapmadı tekrar.

Karttan kaynaklansa arkadaşların ki gibi sürekli veya kart dolunca yapmaz mı ? Kafasına göre yapıyor. Dünkü kapanıp açılma olayını anlamadım.
  • Benim kamerada zaman zaman kendi kendine kapanıp açılıyor arada da kart hatası veriyordu.(kart samsung 64gb evo) Kamerayı gps soketinden çıkartıp tekrar takdığım zaman düzeliyor.Sanki sıcakdan dolayı kamera esniyor ve gps soketi ile temassızlık yapıyor.Kamerayı söküp tekrar takın sonuç değişecek mi?
  • http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_113549.html

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_595418.html

Her iki link de gearbest ve ürünlerin ikisi de aynı kamera ama birinde fiyat 49$ diğerinde 75$ görünüyor. Gözden kaçırdığım birşey mi var acaba? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_kodak -- 17 Temmuz 2017; 16:23:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.