Şimdi Ara

Mini 0805P Araç Kamerası 7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
28
Favori
29.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Coilover

Arkadaşlar merhaba.

Forumda yazılan tüm mesajları ve 25 sayfayıda tek tek okudum. Mini 0805p siparişi vereceğim.

Fakat Aliexpressten daha önce hiç sipariş vermedim ve bu siparişi vereceğim için üyelik açtım.

Sizlerden ricam sipariş verirken gümrüğe takılmaması için nelere dikkat etmeliyim ?

Güvenilir satıcı konusu muhakkak önemlidir fakat satıcı da nelere dikkat etmeliyim ?

Birde kısa sürede elimde olması için NL Posta servisini seçin diyen arkadaşlar vardı.

Bu NL Postu ben Aliexpress'te göremedim. Bunu nasıl seçiyoruz ?

Bu konularda desteğe ve yardıma ihtiyacım var. Cevap veren ve yardımcı olan herkese çok ama çok teşekkür ederim.

Gearbestten alın middle Asia express hızlı kargodur. Yada yusuf beyde vardır. Cebini vereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende MINI0805p almaya karar verdim merak ettiğim husus, park modunda bekleme yaparken voltaj 11.5V ye düşünce cihazın kapanması durumunda cihaz belki elektrik çekmiyor olabilir ancak sigorta kutusuna bağlantı yaptığımız üzerinde input 12-30V output 5V 1A yazan aparatın hala çalışır durumda olması nedeniyle o kutu üzerinde gene aküden az da olsa bir elektrik sarfı olacaktır.Aynı durum ısı kontrolü dolayısı ile cihazın kapanma durumu içinde söz konusudur.
    Ayrıca montaj vidyolarını incelediğimde fuse tap aparatına çakmaklık soketi bağlantısı yapılarak çakmak adaptörünü bu sokete takarak devamlı 5V luk beslemenin yapıldığını gördüm, araç çalışırken bir sorun çıkarmayacaktır ancak park konumunda bu şekilde elektrik beslemesi yapılıyorsa çok yanlış olacağı kanaatindeyim çünkü çakmak adaptörleri üzerinden akım çekimi olmasa dahi en az 0.4 - 0.5 Amper akım harcarlar. Piyasada satılan ve cep TLF. larını şarj etmede kullandığımız çakmak adaptörleri ise çalışma prensipleri nedeniyle üzerlerinden herhangi bir akım çekilmiyorken (telefon v.s. takılı değilken)üzerlerinde yazan değerin %70-80 i kadar elektrik harcaması yaptığından bazı arkadaşların küçük olduğu için tercih sebebi olarak cihazla gelen çakmak adaptörü yerine kullanmak istemesi bence çok yanlış olur.

• buelent111 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende denedim bir süre dediğiniz gibi kapanmadı. Ancak park modu aktif olmadı bende. Sizde bu şekilde park modu çalışıyor mu?

• RecepÜnlü kullanıcısına yanıt
    Park modu bana pek lazım olmadığından hiç denemedim.

• RecepÜnlü kullanıcısına yanıt
    Bugün denedim, bu şekilde bağlantıda park modu bende de çalışmadı.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
  • Merhaba arkadaşlar.. Sağolsun, Olgu Erhan'ın yardımıyla gearbest'den 2 ay önce bu kamerayı aldım.. Ama bir kaç sorunum var.. Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum..

1- Lapse zaman ayarını 1dk, 3dk veya 5dk yapınca birşey değişmiyor.. Neden?
    2- Cihaz menüsünde, WNR on/off ayarı ne işe yarıyor?
    3- Kamerada ki mikrofon aktif olduğu halde videolarda ses yok.. Neden?
    4- Hareket halindeyken cihaz 5dk da bir kapanıp açılıyor..
    5- Araç hareket halinde veya park halinde fark etmeksizin sadece 15 dakikalık kayıtlar yapıyor.. Normal mi?
    6- Hafıza kartının içinde ki (samsung evo 64Gb), GVPlayer ve Quiktime dosyaları kurulmuyor.. (Windows 10 ve XP de denedim)
    7- Gom player, windows media player, vlc player gibi programlarda, 15 dakikalık kamera kayıtları 30 saniye de hızlandırılmış olarak gösteriyor.. Normal izleyemiyorum..

Bu sorunları yaşayan arkadaşlar veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akerzade -- 21 Ağustos 2017; 23:20:8 >

• Menu deki LDWS (şerit takip sistemi olabilir), FCWS, SAGS, WNR ayarlarının ne olduğunu açıklarmısınız. Cihaz dün elime geçti evde 12 voltluk adaptör ile deniyorum, park modunda henüz foto çekimini beceremedim. Sıcak yerlerde oturanlar gündüz sıcakta park modunu kullanmasalar dahi cihazın adaptörü VDD (+12V a) devamlı bağlı olduğundan (kamera kapalıyken bile) adaptör açık olacağından adaptörün ömrü kısa olabilir. Bunu önlemek için adaptörün giriş tarafına bir ON-OFF süviç konmasında fayda vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,
    Sonunda kamerayı direk güç vererek denedim. Kamerasında sürekli kapanıp açılma sorunu yaşayanlar, olur olmaz kart hatası alanlar kamerayı cama yapışan gps modülü yerine direk kendi üstünden bağlasınlar bu sorunları düzeliyor. GPS modülü de çalışıyor bu şekilde. Çok saçma bir durum ama bu şekilde çözülüyor.

Olgu Hocam bu durumu firmaya bildirseniz aslında belki düzeltme yaparlar sonraki sürümlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akerzade

Merhaba arkadaşlar.. Sağolsun, Olgu Erhan'ın yardımıyla gearbest'den 2 ay önce bu kamerayı aldım.. Ama bir kaç sorunum var.. Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum..

1- Lapse zaman ayarını 1dk, 3dk veya 5dk yapınca birşey değişmiyor.. Neden?
    2- Cihaz menüsünde, WNR on/off ayarı ne işe yarıyor?
    3- Kamerada ki mikrofon aktif olduğu halde videolarda ses yok.. Neden?
    4- Hareket halindeyken cihaz 5dk da bir kapanıp açılıyor..
    5- Araç hareket halinde veya park halinde fark etmeksizin sadece 15 dakikalık kayıtlar yapıyor.. Normal mi?
    6- Hafıza kartının içinde ki (samsung evo 64Gb), GVPlayer ve Quiktime dosyaları kurulmuyor.. (Windows 10 ve XP de denedim)
    7- Gom player, windows media player, vlc player gibi programlarda, 15 dakikalık kamera kayıtları 30 saniye de hızlandırılmış olarak gösteriyor.. Normal izleyemiyorum..

Bu sorunları yaşayan arkadaşlar veya bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..

Örnek çekim yüklermisiniz youtube ye büyük ihtmal pc den kaynaklı probleminiz var.

Lapse ayarını değiştirince video bölme aralıkları değişir.

On yapın onu gece daha iyi performans.

Klitle codec pack kurun pc ye

Amper yetmiyor olabilir. Başka adaptörle denerin yada farklı sigorta seçin. Enerjiyi üstten vermeyi deneyin.

Videolapse seçeneği aktifse menüden onu off yapın. Parçalı kaydetmesi güvenlik amaçlıdır.

Kodekler eksik pcde

Videolapse kapatın.

• Sipariş vererek ben de mini 0805pliler arasına katıldım. İlk sorum hafıza kartı için olacak; iki tane 32 GB mi yoksa tek 64 GB mi önerirsiniz, ve de kullanım olarak sıkıntı çıkarmayan hangi marka olur tercihiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Benim cihazında kapanıp açılma sorunu var.
    İstanbul İzmir arasında denedim olaylar şu şekilde gelişiyor.
    1- cihaz süresi belirsiz bir zaman sonra önce sabit mavi ışık yanarak takılı kalıyor. Bu esnada hiçbir tuş çalışmıyor. Bir süre sonra ışık tamamen sönüyor ve tuşlar tekrar çalışmıyor. cihazı tekrar açabilmek için kapatıp açmam gerekiyor
    2- çekim esnasında yukarıda yazdığım hatayı verirse o ana kadar çektiği görüntüleri bilgisayarda açamıyorum. ama çekimi cihaz kilitlenmeden önce ben sonlandırırsam bu görüntüleri bilgisayarda açabiliyorum.
    3- enerjiyi elektrikçinin taktığı kablo, çakmak girişi, harici batarya ve evde LG ve samsung şarj aletleri ile denedim. girişi hem GPS üzerinden hemde kamera üzerinden denedim hepsinde aynı sonucu verdi ( süre yine değişken belli bir süresi yok kitlenmesi için )
    4- kart dolunca hata veriyor çekimi en eski görüntülerin üzerine yazarak devam ettirmiyor. kartı formatlardıktan sonra tekrar çekim devam ediyor.

Aklınıza gelen çözüm var mıdır ? firmware güncellemesi yapmadım onuda denerim olmazsa ama acayip canım sıkıldı açıkçası. Çok heyecanlanmıştım alet için

• Sandiskle ilgili yaşadığım sorunu paylaşmak istedim. Yaklaşık 1 yıldır kullandığım class 10 16gb mikro sd kartım fotograf makinamda normal çalışıyordu. Fotoğrafları almak için bilgisayarıma taktığımda kartı kullanabilmek için format atmam gerektiği uyarısı çıktı. Önemsiz birkaç foto olduğu için format at dedim bilgisayar format atamadı. Ms dos sisteminden denedim olmadı. Bazı format programları var denedim olmadı. Yaptığım araştırmalar sonucunda Sandiskle ilgili böyle bir kronik sıkıntının olduğunu keşfettim. Fotoğraf Makinesini direk ara kabloyla bilgisayara bağlayınca resimleri aktarıyor ancak kartı direk bilgisayara takınca ne açıyor ne de format atılıyor. Bilginize...

• quote:

Orijinalden alıntı: RecepÜnlü

Sandiskle ilgili yaşadığım sorunu paylaşmak istedim. Yaklaşık 1 yıldır kullandığım class 10 16gb mikro sd kartım fotograf makinamda normal çalışıyordu. Fotoğrafları almak için bilgisayarıma taktığımda kartı kullanabilmek için format atmam gerektiği uyarısı çıktı. Önemsiz birkaç foto olduğu için format at dedim bilgisayar format atamadı. Ms dos sisteminden denedim olmadı. Bazı format programları var denedim olmadı. Yaptığım araştırmalar sonucunda Sandiskle ilgili böyle bir kronik sıkıntının olduğunu keşfettim. Fotoğraf Makinesini direk ara kabloyla bilgisayara bağlayınca resimleri aktarıyor ancak kartı direk bilgisayara takınca ne açıyor ne de format atılıyor. Bilginize...

Fişi olmasa dahi Sandisk kartları değiştiriyor. Sitelerinden destek kısmına yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemkav

Merhaba arkadaşlar,
    Benim cihazında kapanıp açılma sorunu var.
    İstanbul İzmir arasında denedim olaylar şu şekilde gelişiyor.
    1- cihaz süresi belirsiz bir zaman sonra önce sabit mavi ışık yanarak takılı kalıyor. Bu esnada hiçbir tuş çalışmıyor. Bir süre sonra ışık tamamen sönüyor ve tuşlar tekrar çalışmıyor. cihazı tekrar açabilmek için kapatıp açmam gerekiyor
    2- çekim esnasında yukarıda yazdığım hatayı verirse o ana kadar çektiği görüntüleri bilgisayarda açamıyorum. ama çekimi cihaz kilitlenmeden önce ben sonlandırırsam bu görüntüleri bilgisayarda açabiliyorum.
    3- enerjiyi elektrikçinin taktığı kablo, çakmak girişi, harici batarya ve evde LG ve samsung şarj aletleri ile denedim. girişi hem GPS üzerinden hemde kamera üzerinden denedim hepsinde aynı sonucu verdi ( süre yine değişken belli bir süresi yok kitlenmesi için )
    4- kart dolunca hata veriyor çekimi en eski görüntülerin üzerine yazarak devam ettirmiyor. kartı formatlardıktan sonra tekrar çekim devam ediyor.

Aklınıza gelen çözüm var mıdır ? firmware güncellemesi yapmadım onuda denerim olmazsa ama acayip canım sıkıldı açıkçası. Çok heyecanlanmıştım alet için

Farklı bir kart ile deneme yapma imkanınız varmı ? Cihaz kart seçiyor.

• benim mini0805p sandik kartimi hic ettikten sonra samsung aldim ve sorunsuz kullaniyorum

hic olan sandiski sandik ile chat yaparak cem cumhuriyetine gonderdim ve yenisini gonderdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

benim mini0805p sandik kartimi hic ettikten sonra samsung aldim ve sorunsuz kullaniyorum

hic olan sandiski sandik ile chat yaparak cem cumhuriyetine gonderdim ve yenisini gonderdiler

Sandisk sd kartı Xiaomi kamerada da bozuldu. Olay araç kamerasından değil kart kalitesiz.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    valla miniye takana kadar her yerde kullandim sandiski senelerce :)
  • Şimdiye kadar kullandığım kamera dandik olmakla beraber 4 yıldır sorunsuz çalıştı. Park konumunda harekete duyarlı sensör ve sarsıntı sensörü ile çalışmakta ve kaydı hem ön kamera hemde arka kameradan yapmaktadır. Kameradan memnun olmadığım husus araç ile giderken kayıtlar arasında 10-11 saniye boşluk olması (ancak sadece ön kamera kullanıldığında kayıtlar devamlılık gösteriyor), ayrıca araç içindeki hararetin artması veya akü voltajının düşmesi durumları için devre kesici özelliği olmadığından bende MINI 0805P aldım ve kullanıyorum, ancak bu cihaz dada park konumunda arka kamera kayıt yapmıyor ve ayrıca G sensör ve Mountain Dedection ile park konumu seçildiği zamanda benim dandik kameramın daha hassas olduğunu gözlemledim bu yüzdende saniyede 1 resim kaydının yapıldığı park konumunu tercih etmek mecburiyetinde kaldım. Formdaki yazılardan Olgu Erhan beyin cihazın firması ile irtibatının olduğunu anladım, acaba Olgu bey firmadan Park Konumunda arka kameranın da kayıt yapmasını sağlıyacak yazılımın hazırlanmasını isteyebilirmi?

Benim cihazın versiyonu: DVR 2017 03 11 V5 MCU 201610 10 V5 dir.

Sinan111

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kemkav kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun benim mini 806'da da var.
    sorun başka hafıza kartı ile çözüldü mü?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.