Şimdi Ara

Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
17
Favori
10.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Stoklara ( Gearbest ) mini 0807 girmiş :

Coupon: 0807GB
    Price: $78.03

Ayrıca focus konusunda yaşanan aksaklıklar çözülmüş,

"The manufacturer have solved the OFF issue by changing the lens holder, because the old ones can’t tolerate high temperature. The new lens holder will be metal."

Eskileri yüksek sıcaklık tahammül edemez, çünkü üretici, mercek tutucu değiştirerek OFF sorunu çözdük. yeni lens tutacağının metal olacaktır.

Hocam A119C yi beklemiyorum o zaman alıyorum bunu. Madem fokus sorunu da çözüldü alınır. Fakat bu bilgi nerede yazıyor göremedim gearbestte. Eski partiler yüksek sıcaklığa maruz kalınca mı patlıyormuş vay anasını

Yeni partilerde metal lens tutucu gelmiş anladığım kadarıyla?

Patlama değil eğer Park modunda aşırı sıcak ve güneşe direkt maruz kalırsa Focus kayıyor Örnek :https://www.youtube.com/watch?v=01RGjtMBry4
    Ama soğuduktan sonra düzeliyor.

Bu sıkıntı için lensi tutan parçayı metal olanla değiştirmişler yeni partide.

Örnek gölgede bırakıp denediğim 24 saatlik park modu testinde hiç bir sıkıntı olmadı :https://www.youtube.com/watch?v=y1OTC8aIgXE

Bu bilgiyi direkt gearbest + üretici ile kurduğumuz iletişim ile aldık.

Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest

Tamamdır teşekkür ederim, akşam 0807 siparişi veriyorum o zaman. Daha fazla beklemek istemiyorum

DVR kameram yokken trafiğe çıkınca kendimi güvensiz hissediyorum

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    O zaman bu durumda bize sattıkları ilk parti cihazları iade etmemiz lazım. Şu an yaptıkları hiç etik değil. Parça göndermeleri de bu hatayı kapatmaz diye düşünüyorum.
    Sizler daha tecrübelisiniz. İade, değişim hususunda neler yapabiliriz.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    iyi niyetinizden dolayı teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

O zaman bu durumda bize sattıkları ilk parti cihazları iade etmemiz lazım. Şu an yaptıkları hiç etik değil. Parça göndermeleri de bu hatayı kapatmaz diye düşünüyorum.

Gearbest'ten kısmı para iadesi ve yeni parçayı isteyin. 60 dolara kadar geri ödeme yapacaklardır bu sorun için. Telefoncuya gidip yaptırın derim. En hızlı çözüm bu olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Ticket açın ama öyle aman aman büyütülecek bir sorun olarak görmüyorum açıkçası, sonuçta cayır cayır güneşin altında kamera ne yapsın.

Cebinizdeki akıllı telefonu da güneşte bırakın 5 dakika sonra direkt güneş ışığı alıyorsa kapanıyor.

Ticket açıp kısmı para iadesi isteyin Aykut beyin dediği gibi.  Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest

Kapasitörlü mini 0903 kullanım klavuzunda bile direkt güneş ışığında park modu bırakırsanız garanti dışı diye yazmışlar :

https://dashcamtalk.com/cams/mini0903/nanoQ-manual-V2.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 12 Temmuz 2016; 16:12:15 >

• Bende aldım 78 dolardan

• Son satılan kamera sorunsuz kamera mi

• Olgu Bey,Aykut Bey merhabalar,
    sitelerdeki yorumlarınızı dikkatlice takip ediyorum VIOFO A119 ve yeni sürüm dedikleri bugün satışa çıkan MİNİ807 arasında kaldım sizce hangisini tercih edeyim.teşekkürler

• Bende Olgu beyin yardımıyla 80 $ dolara sigorta ekleterek aldım kamerayı. Tşk.ler kamera geldiğinde ufak bir inceleme videosu çekerim.

• quote:

BEnde üretici ile mail iletişime geçtim.http://www.skyhigh-global.com/

Bu hafta içinde sanırım yollayacaklar metal lensten.

Xiaomi yi araç kamerasınında lens tutan parçası plastik doğru bak açtığımda resimlerini çekmiştim içini.

aynen, bi kaç rus xiaomi yi için altakini satın almış. yeni çıkacak kameralar artık metal sabitlemeli olur gibime geliyor artık.

http://www.aliexpress.com/item/5-piezas-M12-Metal-Lente-Tablero-Candelabro-con-tornillos-y-juntas-20mm-agujero/32621809679.html?aff_platform=aaf&sk=VnYZvQVf%3A&cpt=1468335244602&dp=c31100f96b0858dcf31115b27856a752&af=139947&cv=47843&afref=http%3A%2F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D710768%26st%3D2780&aff_trace_key=72a066b96d6e4807a464476eceb84e2e-1468335244602-02277-VnYZvQVf

• Örnek bir ticket mesajı yok mu? Copy-Paste edelim de hiç değilse derdimizi yanlış anlatmaktan dolayı ikinci bir mağduriyet yaşamayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ürünü bu gn sipariş verdim. bu alınan kameranın lens i eski mi yoksa yeni mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanarslan30

arkadaşlar ürünü bu gn sipariş verdim. bu alınan kameranın lens i eski mi yoksa yeni mi?

Olgu beyin dediğine göre güncellenmiş versiyon. Bende bugün sipariş verdim. İnşallah Gs6000 den sonra memnun kalırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

arkadaşlar ürünü bu gn sipariş verdim. bu alınan kameranın lens i eski mi yoksa yeni mi?

Olgu beyin dediğine göre güncellenmiş versiyon. Bende bugün sipariş verdim. İnşallah Gs6000 den sonra memnun kalırım.

umarım öyle olur ilk defa kamera alıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

umarım öyle olur ilk defa kamera alıyorum

İnşallah, birşey olursada arkadaşlar ellerinden ne geliyorsa yardımcı oluyor zaten. Elektronik ürün biraz şans işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

Örnek bir ticket mesajı yok mu? Copy-Paste edelim de hiç değilse derdimizi yanlış anlatmaktan dolayı ikinci bir mağduriyet yaşamayalım.

Aynen. İngilizcesi iyi olan bi arkadaşımız hazırlasa süper olur. Zira dediğiniz gibi derdimizi anlatamayabiliriz.
  • 807'nin sorunlu versiyonu alan kisiler lutfen beni etiketleyerek adini ve kac tane istedigini belirtebilir mi? Firmadan toplu olarak gonderecek. Sayi belirleyip gun icerisinde bildirmem gerekiyor.

• InTeRTEcH kullanıcısına yanıt
    hocam ilginiz için teşekkür ederim.
    bende bir tane eski versiyon sorunlu kameradan var
    emre yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisbay -- 13 Temmuz 2016; 13:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reisbay

hocam ilginiz için teşekkür ederim.
    bende bir tane eski versiyon sorunlu kameradan var
    emre yakın

Sizi de ekledim. Şuanda 4 kişi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InTeRTEcH

807'nin sorunlu versiyonu alan kisiler lutfen beni etiketleyerek adini ve kac tane istedigini belirtebilir mi? Firmadan toplu olarak gonderecek. Sayi belirleyip gun icerisinde bildirmem gerekiyor.

Merhaba,
    Benim de bir tane eski versiyon kargoda olan sorunlu mini0807 kameram var, daha elime geçmedi. Kargoya verildikten 2 gün sonra kamerayı stoktan çektiler. Benim içinde 1-2 tane lens tutucudan talep edebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.