Şimdi Ara

Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
17
Favori
10.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: obi_van00

quote:

Orijinalden alıntı: InTeRTEcH

807'nin sorunlu versiyonu alan kisiler lutfen beni etiketleyerek adini ve kac tane istedigini belirtebilir mi? Firmadan toplu olarak gonderecek. Sayi belirleyip gun icerisinde bildirmem gerekiyor.

Merhaba,
    Benim de bir tane eski versiyon kargoda olan sorunlu mini0807 kameram var, daha elime geçmedi. Kargoya verildikten 2 gün sonra kamerayı stoktan çektiler. Benim içinde 1-2 tane lens tutucudan talep edebilir misiniz?

Sizi de ekledim. Şuanda 6 oldu. Yarın sabaha kadar topladığım sayının üzerine bir kaç tane daha yedek isteyip sayıyı firmaya belirteceğim.
    Lens tutucunun nasıl değiştirileceğinin anlatımı:
    http://www.arac-kamera.com/mini-0807-odak-sorunu-cozumu/9761

• quote:

807'nin sorunlu versiyonu alan kisiler lutfen beni etiketleyerek adini ve kac tane istedigini belirtebilir mi? Firmadan toplu olarak gonderecek. Sayi belirleyip gun icerisinde bildirmem gerekiyor.

Merhaba, benide listeye ekleyebilir misiniz? teşekkürler.
  • sa hocam lısteye benı de ekrlermısınız 2 tane olarak 2 tane aldım ama ne zaman gelır takıbını nasıl yapacam 2 hfta oldu ama gelmedı henuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben 2 tane istiyorum. Bu mantıklı hareketiniz için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,
    Benim de bir tane eski versiyon kargoda olan sorunlu mini0807 kameram var, daha elime geçmedi. Kargoya verildikten 2 gün sonra kamerayı stoktan çektiler. Benim içinde 1-2 tane lens tutucudan talep edebilir misiniz?

Sizi de ekledim. Şuanda 6 oldu. Yarın sabaha kadar topladığım sayının üzerine bir kaç tane daha yedek isteyip sayıyı firmaya belirteceğim.

hocam bana da 2 tane eklermısınız tesekkur ederım

• @wallace_son Özel mesaj atmıştınız diye hatırlıyorum. Eklemiştim sizi.
    @craftsman70 Sizi de ekledim. Ne zaman kargolandı. takip numaranızı verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
    @snoppy Sizi de ekledim.

Şuanda 10 adet oldu.

Bu arada bugün Türkçe firmware dosyasını gönderdiler. Hatalarımı ve Türkçe karakter hatasını düzelttikten sonra Türkçe firmware'i paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTeRTEcH -- 13 Temmuz 2016; 18:55:08 >
  • flat rate naklıye yazıyor gelırmı acaba

• InTeRTEcH kullanıcısına yanıt
    Mümkün değil. En azından benim açımdan. Hadi her şeyi söktük diyelim o odak ayarı,lensin,sensörün kirlenmemesi, zarar görmemesi..vs Hakkaten çok zor.

Yani direk iade almaları gerekir. O parça gelse de, o parçayı değiştirebilecek adam akıllı bi usta bulmak da zor.

Ben şu iade işine odaklanalım diyorum. Yurtdışı alışverişlerinde de satıcının ya da firmanın insafına kaldık gibi bişey. Çok canım sıkıldı
  • Referanslı linkten 6 adet sipariş verdim, teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teomaniaa

Referanslı linkten 6 adet sipariş verdim, teşekkürler :)

En kısa zamanda gelir inş
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Aykut bey anlatım çok iyi olmuş. Bana da ingilizce bu world belgesini yolladılar kara kara düşünüyordum türkçeye nasıl çevireceğim diye

6 adet metal lens tutucuda bana yollayacaklar ilk partiden alan arkadaşların ihtiyacını karşılayabileceğiz

Bende değişim için detaylı ve açıklayıcı video çekeceğim ( değiştirirken kayıt alacağım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 14 Temmuz 2016; 12:08:59 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Bu Kamera'nın netliği biraz kötü gibi geldi şimdi videoları izleyince, seezeus gibi bir model vardı o model mi iyi bu model mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teomaniaa

Bu Kamera'nın netliği biraz kötü gibi geldi şimdi videoları izleyince, seezeus gibi bir model vardı o model mi iyi bu model mi?

Benim çekimlerde ince bir odak ayarı istiyor o yüzden öyle gelmiş olabilir.

Netlik anlamında değil işlevsel anlamda bu kamerayı düşünmelisiniz.

Eğer çok daha yüksek netlik istiyorsanız D201 için açtığım konuyu inceleyin. Ambarella A12 chipsete sahip.

• Sipariş vereli 20 gün oldu hala kargolanmadı iptal mi etsem acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

Sipariş vereli 20 gün oldu hala kargolanmadı iptal mi etsem acaba?

En son stokları vardı, bir ticket atın isterseniz.
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    15 gun once attim 10 gun bekleyin dedi bugun yine attim bakalim ne diycekler

• quote:

1 hafta sonra stoklara gireceği söyleniyor.
  • quote:

quote:

1 hafta sonra stoklara gireceği söyleniyor.

Demekki stoklarında ürün yok ve o şekilde satışa açmışlar. Bunu tüm online satış siteleri yapıyor. Neyse bekleyelim 1 hafta daha. Tşk.ler

• Gearbestten ilk alışverişimdi, kart sahibi ID ve kart fotoğrafı istediler, istedikleri bilgileri doğrulamama rağmen kabul etmediler ve wu ile ödeme istediler, bende işlemi iptal ettim.

Gearbest macerası benim için başlamadan bitti, hayatımda böyle saçmalık görmedim
  • Çoook ilginç... @OlguErhan, bahsettin green list bu olsa gerek :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.