Şimdi Ara

Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
17
Favori
10.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mvpekoz

Teşekkürler
    Yeni çıkan video A119'u nasıl buldunuz?
    Güzel kameraya benziyor? Önerir misiniz?

Kargoda, bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensam

merhaba olgu hocam. ben de 807 sipariş etmiştim ama stokta olmadığı için bekliyor. sanırım bu kameranın biraz daha geliştirilmeye ihtiyacı var. ne dersiniz siparişimi iptal etsem mi?

Üreticiye sıkıntıları aktardık, beklemedeyiz.

İsterseniz iade isteyip ödemeyi Gb walleta isteyin gelişmelere göre hedefimizi belirleyelim.

• wallace_son kullanıcısına yanıt
    Üreticiye resimleri aktardım cevap yazmışlar

Bu mesaja eklenen görseller:

Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest

• Lens tutucular yarin dhl kargoya veriliyor. 3-4 gune ulasacaktir diye tahmin ediyorum. 18 adet gonderiyorlar. Ihtiyaci olanlarin isimlerini almistim. Adres, telefon ve isim soyisim bilgilerini ozeldrn gonderirlerse geldigi gun parcalari kargolarim.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Ama sadece sıcaklık aşırı derece artarsa kameranın korunması için kapanmasını sağlayan bir özellik ekleyeceklerini yazmışlar. Sorun kameranın dış malzemesinin erimesi değil mi? Kamera kapansa ne olacak ki, erimesini engeller mi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironeagle -- 18 Temmuz 2016; 12:44:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironeagle

Ama sadece sıcaklık aşırı derece artarsa kameranın korunması için kapanmasını sağlayan bir özellik ekleyeceklerini yazmışlar. Sorun kameranın dış malzemesinin erimesi değil mi? Kamera kapansa ne olacak ki, erimesini engeller mi bu?

Ben su sekilde dusundum; Calisma sirasinda isi yaydigi icin kasa daha fazla isinmasin diye cihaz kapanacak ve erimenin onune gecilecek. Laptop cok isindiginda kendini kapatmasi mantigi sanirim.

• InTeRTEcH kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman; sorun kameranın çalışmasının durdurulması ile çözülebiliyorsa iyi. Ama asıl çözüm bir şekilde aşırı sıcakta da olsa malzemesine de birşey olmaması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironeagle -- 18 Temmuz 2016; 13:09:08 >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim.

Gerekli testleri incelemeleri yapmadan ürünü piyasaya sürmesi üretici firmanın en büyük ayıbıdır. Mercekte ve kasasında kullanılan malzeme kalitesizliği bunun en büyük göstergesidir. Üreticinin hatalı ürünleri iade alıp, müşteriye para iadesi yapması gerekir.

Mademki bu size gönderilen cevapta üründe bir hata olduğu kabul ediliyor. İade konusunda da adım atılmalı diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

Gerekli testleri incelemeleri yapmadan ürünü piyasaya sürmesi üretici firmanın en büyük ayıbıdır. Mercekte ve kasasında kullanılan malzeme kalitesizliği bunun en büyük göstergesidir. Üreticinin hatalı ürünleri iade alıp, müşteriye para iadesi yapması gerekir.

Mademki bu size gönderilen cevapta üründe bir hata olduğu kabul ediliyor. İade konusunda da adım atılmalı diye düşünüyorum.

Gearbest hatasini kabul ediyor ve para iadesi yapiyor. Ben zorlamadan 40 dolar istedim. Hemen kabul ettiler. 60-65 dolara zorlarsaniz kabul edeceklerdir. Iade etmek isterseniz 40-50 lira kadar kargo masrafiniz olur ama tam para iadesi alabilirsiniz.

Eger guneste birakmam, ugrasirim sok takla derseniz 15-20 dolara fena sayilmayan bir arac kamerasina sahip olibilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

Ticket atıp işlemleri başlatın

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Teşekkürler

Kargoda, bekliyorum

Merhaba
    Kamera elinize ulaştıktan sonra test yaparak sonucu paylaşacaksınız sanırım? Ön test de yok mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Teşekkürler

Kargoda, bekliyorum

Merhaba
    Kamera elinize ulaştıktan sonra test yaparak sonucu paylaşacaksınız sanırım? Ön test de yok mu?

Detayları buradan alabilirsiniz :https://dashcamtalk.com/forum/threads/viofo-a119-car-dvr-factory-sample-tests.16905/

• Teşekkürler, A119 için indirim kodu var mıdır acaba?

• quote:

Teşekkürler, A119 için indirim kodu var mıdır acaba?

GPS'li modeli için: A119GBC (http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_392248.html)

GPS'siz modeli için: A119GB (http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_392247.html)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 19 Temmuz 2016; 13:42:17 >

• snoppy kullanıcısına yanıt
    Çok iyi haber, izninle paylaşıyorum kodları..
  • snoppy kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• Günaydın
    A119 siparişi vereceğim, bu kamerada park modu var değil mi? Varsa obd portundan mı bağlıyoruz acaba?

• quote:

Günaydın
    A119 siparişi vereceğim, bu kamerada park modu var değil mi? Varsa obd portundan mı bağlıyoruz acaba?

A119'da "motion detection" özelliği var. Bu özellik aktif edildiğinde kamera bir hareket görürse kayda geçer. 60 saniye bekler ve hareket devam etmiyorsa tekrar bekleme moduna geri döner.

0807 kadar gelişmiş park modu yok gibi görünüyor (A119'u elime alıp incelemedim henüz). Zaten OBD portuna dair bir desteği de yok. O yüzden park modunda iken ya "powerbank" ile kendiniz besleme yapacaksınız ya da kamera beslemesini doğrudan aracın sigorta kutusundan çektireceksiniz. 0807'de bunlarla uğraşmaya gerek kalmadığı için onu çok sevdik ya :)
  • Cevap için teşekkürler, şuan ödeme aşamasındayım, yine aklım karıştı?? A119 mu? 0807 mini mi? 807 de sıcakta eriyip kırılıyormuş? :( A119 90 usd. Gümrüğe takılır mı acaba? Bir de daha kredi kartı bilgilerimi girmeden mail adresime Order number geldi. Bir yanlışlık yok değil mi?

• mvpekoz M kullanıcısına yanıt
    Bir yanlışlık yok da. Bence sipariş oluşturmadan önce Gearbest ile iletişime geçin, ülkemizin durumu malum. Bi de bugün OHAL başladı. Gearbest ürünleri göndermeyebilir Türkiye'ye. Gönderse de gümrükten geçememe durum olabilir. Şu an herşey çok karışık :( Ben de A119 siparişi verecektim bu hafta ama olaylardan sonra vazgeçmek zorunda kaldım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.