Şimdi Ara

Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
17
Favori
10.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler. Evet benim de bu durum aklıma geldi ama göndermeme gibi bir durum olabilir mi acaba? Sonuçta Fransa'da da OHAL var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

Odaklama problemi sebebiyle dün ticket açtım.
    Kameranın focus problemi olduğunu video kayıtlarında net görüntü vermediğini kayıt esnasında araç plakalarının okunmadığını ve problemin fabrikasyon hatası olduğunu dile getirdim birde bununla ilgili alttaki resmi gönderdim.

Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest

Üretici firmayla irtibata geçeceklerini ve 3 gün içerisinde bana sonucunu bildireceklerini ilettiler.

Resme dikkatle bakınca fark ettim
    Maalesef kameranız ön camdaki kire odaklanmış

Olgu hocamın 807 park modu çekimine de dikkat etmiştim.
    Orada da arabayı ağacın altına park etmişti ve kamera ağaç dallarına odaklanmıştı.

Acaba kameradaki odaklanma ayarları nasıl?

•  Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest
  • quote:

Orijinalden alıntı: osumer

Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest

Aşırı öğle sıcağında odak kayıyor, lens yatağı plastikti şimdi metal olarak kargo ettiler değiştirip deneme yapacağız.

Ayrıca park modunda öğle sıcağında direkt güneş gören yerde kayıtta bırakınca kamera bozuluyor.

• Lensi değiştiridim 0807 nin adım adım yavaş yapılırsa çok zor değil gibi. Çekimde bol bol ayrıntı aktardım.

• Yakın zamanda sipariş veren arkadaşlar bilgi alabildiler mi. kamerayı en son geçtiğimiz hafta gönderilecek demişlerdi. İşlemleri hızlandırmaları için yazı gönderdim onada cevap veren yok.

• Lens değişimi devam çekimi ( Toparlama ) Focus ayarı detayları :

Son netlik çekimleri :

• Mini0807 Kamerayı iade yapan ya da yazışmalarla para iadesi alan var mı?

Sağolsun @InTeRTEcH bana gearbestle yazışmalarda yardımcı oluyor ancak 60 dolarlık para iadesini kabul etmiyorlar. Ben de kamerayı iade etmeyi düşünüyorum.
  • Arkadaşlar mini 0807 yi 11 temmuzda ücretini ödedim tam bir ayı geçti bu ürün ne zaman gelir? nasıl takip edebilirim bilgisi olan yardımcı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanarslan30

Arkadaşlar mini 0807 yi 11 temmuzda ücretini ödedim tam bir ayı geçti bu ürün ne zaman gelir? nasıl takip edebilirim bilgisi olan yardımcı olur mu?

Aynı şekilde bende 1aya yakın bekliyorum. En son bu ayın 4'ünde yurt dışına sevk edildiği görünüyor. İnşallah gelir.

RS901955644CH

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Arkadaşlar mini 0807 yi 11 temmuzda ücretini ödedim tam bir ayı geçti bu ürün ne zaman gelir? nasıl takip edebilirim bilgisi olan yardımcı olur mu?

Aynı şekilde bende 1aya yakın bekliyorum. En son bu ayın 4'ünde yurt dışına sevk edildiği görünüyor. İnşallah gelir.

RS901955644CH

nasıl kargo takibi yapılır çözemedim nerede olduğu belli değil acaba gümrükde bekletilirmi? yada vergi alırlarmı bu kameradan
  • quote:

quote:

quote:

RS901955644CH

nasıl kargo takibi yapılır çözemedim nerede olduğu belli değil acaba gümrükde bekletilirmi? yada vergi alırlarmı bu kameradan

Gearbest sitesinde eğer ürün kargoya verilmişse size kargo takip numarası veriyorlar. Onunla ptt'nin sitesinden kargo takip edebilirsin. Gümrük konusunda bir fikrim yok inşallah takılmadan elimize ulaşır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• redloves kullanıcısına yanıt
    4 01/08/2016 23:59:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Switzerland (Yurt Disi)

ben siparişi 8 temmuzda verdim :S
  • Kamera iadesi ile ilgili mini 0826 yı iade etmiştim, detayları yazayım;
    Arızası ile ilgili ticket açtım, videolar ekledim. Kismi para iadesi veya geri yollayın bakalım dediler. 20,5 liraya geriye yolladım. Takipte ulaştı görünüyor ama elemanlar biz göremiyoruz diye biraz salladılar. 1 ay sonra ağır ve uzun bir mesaj yazdım, ücret tamamı iadesi ve 7 dolarlik puan aldım (kargo ücreti ve mağduriyet vs yazdım, sadece kargo ücretini verdiler)
    Sıkıntısı olanlar iade etsinler derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kamera hala alınabilir durumda mı? Ayrıca bunda dahili GPS var mı, yoksa harici modül mü almak gerekiyor?

• Evet alınabilir durumda. İlk serilerinde problem vardı, ama şimdi her satın almada problemsiz versiyonu gönderiyor Gearbest.

GPS dahilidir, ayrıca modül almanıza gerek yok
  • Doğru alınır, öğle sıcağında park modunda bırakmayınız sadece.

• quote:

4 01/08/2016 23:59:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Switzerland (Yurt Disi)

Benim kamera gelmiş evden teslim almışlar. Sizin durum nedir?

• quote:

quote:

Benim kamera gelmiş evden teslim almışlar. Sizin durum nedir?

benim kamera da 1 hafta önce gelmiş evdekiler haber vermedi yeni öğrendim.dün istanbula geldim kamera elimde ancak bu kameranın problemli olan mi olmayan onu nasıl anlayacağız?
  • Üretim tarihi yeni herhalde yenilenmiş versiyondur.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.