Bildirim
Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Siparişi geçtim gelince görüşlerimi yazarım. Çok sağolun bilgiler için @OlguErhan
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel
Siparişi geçtim gelince görüşlerimi yazarım. Çok sağolun bilgiler için @OlguErhan
Ne ile yaptınız alışverişinizi? Ben kredi kartı kullanamıyorum, hata veriyor. " Şu an kredi kartı kullandıramıyoruz" diye cevap geldi siteden ?!?!?!? -
quote:
Orijinalden alıntı: lowradiation
quote:
Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel
Ne ile yaptınız alışverişinizi? Ben kredi kartı kullanamıyorum, hata veriyor. " Şu an kredi kartı kullandıramıyoruz" diye cevap geldi siteden ?!?!?!?
Kredi kartıyla yaptım, büyûk ihtimal kartınızda sıkıntı vardır adios kullandım ben sıkıntı olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bankaya göre kartta sıkıntı yok, bir kaç gün önce başka sitede kartı kullandım. İşin ilginci sitenin cevabı
" We are very sorry that we don't accept credit card at this time.
Could you please try to use an alternative payment method such as Wire Transfer or
Western Union. Both these methods offer very safe and secure payment.
If you pay by Wire Transfer,Western Union,please contact us for further details. " -
0807GB kupon kodunu girdiğinizde 78$'a düşüyor fiyatı. 100$yazdığına bakmayın siz. -
3 yıldır kullandıgım gs1000 Antalya tatilinde 1 hafta güneşin altında kalınca içindeki lipo pil şişti, kamera kasasını bile kanırttı pili değiştirdim fakat ara,ara cihaz kilitleniyordu.
Sonrasında park halinde aracıma çarpılmıştı,kamera aktif olmadığı için sonuç alamadım.
Kapasitör+Obd özelliğinden dolatı Mini 0807 şiparişi verdim az önce,kaç yıl kullanacagız bakalım :) -
Hocam 0826 nın çözünürlüğü daha iyi değil mi ? -
-
bende iş bank sanal kartla sürekli hata alıyorum,başarısız diyor sürekli.. -
3 gündür bende de öyle.. Farklı banka deneyeceğim.. -
Hocam 0826 daha hiç kullanmadım, sizce değiştirmeye değer mi ne dersiniz yorumunuzu merak ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: pisburun44
bende iş bank sanal kartla sürekli hata alıyorum,başarısız diyor sürekli..
Bende işbankası sanal kart kullanıyorum.
Cep telefonu gearbest uygulamasında problem yaşadım.
Bilgisayar chrome browser da çalıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gsad1905
Hocam 0826 daha hiç kullanmadım, sizce değiştirmeye değer mi ne dersiniz yorumunuzu merak ediyorum
Aşırı sıcak günlerde camda 0826 yı bırakmazsanız sıkıntı olmazPark modu sizin için önemli ise değiştirmeye değer.
-
Mini 0807'de bulunan mikrofon nerede ise profesyonel bir aksiyon kamerasından daha başarılı sesleri kaydediyor -
Çok sağolun hocam -
chrome, mozilla hepsini denedim olmuyo bir türlü bende.. -
Farklı kart deneyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
olgu hocam 3 gün önce ben de sipariş verdim. 28 hqziran 4 temmuz arası gönderilecek diyor. Şimdide fiyatı düşmüş :( bu siparişi iptal edip düşük fiyattan tekrar verebilir miyim. nasıl olsa 28 inden önce yollayamıyorlar. iptal durumunda kredi kartına iade oluyor mu?
teşekkürler.....
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X