Bildirim
Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest (5. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
siparişi iptal etim. GB wallet olarak iade ettiler. tekrar sipariş vereceğim ama stoklarında yok. gönderim tarihi 1-7 temmuz gözüküyor. her gün bakıyorum tarih hep ileri gidiyor :)
bu arada GB wallet olarak iade istediğim için ekstra 6 dolar civarı hediye ettiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensam -- 27 Haziran 2016; 11:01:02 > -
Bugün sabah 08:15 den Akşamüzeri 18:45'e kadar ( Ortalama 11 saat ) park modu testi yaptım ( devamlı kayıtta idi )
Hemen arkasından bu gece sabaha kadar 19:30 - 07:50 ( Ortalama 12 saat ) kalacak.
Detayları yakında vereceğim -
park modu cazibesine, referans linkinden sipariş vereyim dedim indirim kodu ile gb puanları kullandırtmadı. bir kaç tanede ip kamera alayım dedim ona da ödeme kabul etmiyor sistemleri, sağolsun masraf açtırmıyor gb bize, paramızla rezil oluyoruz bakalım nasıl bir yol izleyecekler:) -
quote:
Orijinalden alıntı: d4hi
park modu cazibesine, referans linkinden sipariş vereyim dedim indirim kodu ile gb puanları kullandırtmadı. bir kaç tanede ip kamera alayım dedim ona da ödeme kabul etmiyor sistemleri, sağolsun masraf açtırmıyor gb bize, paramızla rezil oluyoruz bakalım nasıl bir yol izleyecekler:)
Btk bizi mahfetti paypalı kaldırarak :(
Abi 10 senelik Paypal üyesiyim tüm dünyada 190 ülkede kabul gören sistem bizim şerefsizler kaldırıyor
Yakında çok daha ağır yasaklar gelir yurtdışı alışverişi komple kaldırırlar bak görürsün.
Aldıkları vergiler yetmiyor - dünyanın en pahallı benzinini kullanıyoruz üstüne yasaklar....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: OlguErhan
quote:
Orijinalden alıntı: d4hi
park modu cazibesine, referans linkinden sipariş vereyim dedim indirim kodu ile gb puanları kullandırtmadı. bir kaç tanede ip kamera alayım dedim ona da ödeme kabul etmiyor sistemleri, sağolsun masraf açtırmıyor gb bize, paramızla rezil oluyoruz bakalım nasıl bir yol izleyecekler:)
Btk bizi mahfetti paypalı kaldırarak :(
Abi 10 senelik Paypal üyesiyim tüm dünyada 190 ülkede kabul gören sistem bizim şerefsizler kaldırıyor
Yakında çok daha ağır yasaklar gelir yurtdışı alışverişi komple kaldırırlar bak görürsün.
Aldıkları vergiler yetmiyor - dünyanın en pahallı benzinini kullanıyoruz üstüne yasaklar....
Vergi konusunda sonuna kadar katılıyorum da yalnız paypal da yasal mevzuatları yerine getirmesi gerekiyordu bence,ya sunucularını Türkiye'de bulunduracaktı yada konuk işletme lisansı alacaktı ikisinde de bir adım atmamaları sonucu maalsef faliyetleri durdu, Bence ABD, Rusya gibi ülkeler de de bu tarz yasal zorunlulukları yerine getiriyorsa Türkiye'de de aynı şekilde yapmalı diye düşünüyorum yoksa muz cumhuriyetinden farkımız kalmazdı.
-
-
olgu hocam bu kameradan on cama vearka cama iki tane alsam ve ikisinide obd portuna baglamak istesem acaba usb coklayici gibi obd coklayici varmidir alsak araca olurmu nedersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mf09
olgu hocam bu kameradan on cama vearka cama iki tane alsam ve ikisinide obd portuna baglamak istesem acaba usb coklayici gibi obd coklayici varmidir alsak araca olurmu nedersiniz
Şimdi Obd portundan sadece 2 adet Pin ile besleniyor. O pinleri iyi bir elektrikçi rahatça çoğaltıp hat çekebilir.
Yada obd portuna taktın o kablo ile 2 tane uç geliyor kamera aparatına o iki ucu çoğaltabilirsin gibi geliyor. 2 kabloya ek 2 kablo daha portu çoğaltmaya gerek yok.
Bu arada 24 saat full park modu çekimini Youtube ye aktarıyorum sanırım 7-8 saat sürecek. Bitince yayınlarım sonuç inanılmaz derecede başarılı.
-
iste bende oda sikinti arac yeni ve garanti sorunu cikariyorlar zira kornasini begenmeyip degistirelim dedim garantiyi one surduler hemen iste coklayici gibi birsey olsa hemen cikartirim iyi olurdu hic olmassa agiz kokularini cekmezdim servislerin
quote:
iste bende oda sikinti arac yeni ve garanti sorunu cikariyorlar zira kornasini begenmeyip degistirelim dedim garantiyi one surduler hemen iste coklayici gibi birsey olsa hemen cikartirim iyi olurdu hic olmassa agiz kokularini cekmezdim servislerin
Obd portuna taktın,
2 kablo geliyor ucunda + ve - diye tahmin ediyorum,
O kabloları çoğaltacaksınız.
Araçta bir müdahale yok.
Ben de sipariş vereyim diye girdim, gearbest 137 dolar yapmış fiyatı -
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: perestişkar
Ben de sipariş vereyim diye girdim, gearbest 137 dolar yapmış fiyatı
İndirim kodu paylaştık 1. Msjda işlemiyormu ?
Benim mini dpex kargoyla ist'a geldi. Sanırım sipariş esnasında auto seçeneğini seçmişim. Bu kargo nasıl bir kargo. Birde ben eskişehirdeyim. Buraya ptt mi getirecek yoksa başka bir kargo şirketi mi? Kargo ücretsizdi ama burası tr. Benim gibi bu yanlışı yapan başkası varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: OlguErhan
quote:
Orijinalden alıntı: perestişkar
Ben de sipariş vereyim diye girdim, gearbest 137 dolar yapmış fiyatı
İndirim kodu paylaştık 1. Msjda işlemiyormu ?
İşliyor da 108 dolara düşüyor indirimli hali... -
Aynı yanlışı ben de yapmıştım. Gearbest için yazıyorum, sonradan farkettim ki tracking için outo nun yanındaki kutucuğu işaretleyince (1-2 dolar extra), ptt ile takip edebiliyorsun. Onun dışında kargo Türkiye'de takipsiz. Ben kargomdan ümidi kesmiştim, 1 ay sonra getirdiler. -
-
Hocam mobilden aceleyle dipariş geçtim. Oysa ki zaten kamera olduğu için postnl'yle ücretsiz ve takip numaralı gelecekti. O halde bu kargo değilde sıradan posta olarak yine ptt tarafından mı gelecek. Birde dpex üzeinden hareketleri görünüyor. Ama türkiye içi nasıl olacak anlayamadım. Sonuçta benim elimde tracking number var. Neden ptt postnl de olduğu gibi yurtiçi hareketleri göstermiyor anlayamadıö
quote:
Orijinalden alıntı: reisbay
Hocam mobilden aceleyle dipariş geçtim. Oysa ki zaten kamera olduğu için postnl'yle ücretsiz ve takip numaralı gelecekti. O halde bu kargo değilde sıradan posta olarak yine ptt tarafından mı gelecek. Birde dpex üzeinden hareketleri görünüyor. Ama türkiye içi nasıl olacak anlayamadım. Sonuçta benim elimde tracking number var. Neden ptt postnl de olduğu gibi yurtiçi hareketleri göstermiyor anlayamadıö
40 $üzeri tüm kargolar takipli geliyor Gearbest sitesinde, takip numaranız nedir bakayım ben olmadı özelden yazın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X