Şimdi Ara

Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
17
Favori
10.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benzer bir şey yapmayı düşünüyordum ne ile yapacağıma karar veremedim :) telif hakkını kaptırdım :) :)
  • wallace_son kullanıcısına yanıt
    A118 de kullandığım 64 lük kartın adresi:

http://www.aliexpress.com/item/Real-capacity-memory-card-8g-micro-sd-card-32-GB-class-64GB-10-microsd-TF-Card/32274315064.html?spm=2114.13010608.0.106.8kWNvH

hiçbir sıkıntı yok! hemde yarı fiyatına. aynı kart Gearbest'tede var. dün 11 dolar civarıydı bugün 15 olmuş. hergün bakarsanız tekrar 11 e düşüyor.

http://www.gearbest.com/memory-cards/pp_337822.html

almışken 128 liği alın derim! kamera nasıl olsa destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensam -- 30 Haziran 2016; 13:32:06 >

• kamera 132 dolar olmuş, indirim koduyla 103,76 ya düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensam -- 30 Haziran 2016; 13:30:10 >
  •  Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest
     Mini 0807 Araç Kamerası Süper Kapasitör + 7/24 Park Modu Gearbest

arkadaşlar mini 0807 geldi. dpex kargo yurt dışından ürünü türkiye'ye getiriyor. burdan sonra devreye sürat kargo giriyor. dpex kargoyla sürat anlaşma yapmış. dpex kargoyla gelen ürünlerin yurt içi teslimatını sürat kargo yapıyormuş. bu olaya çok sevindim açıkcası

• ayrıca kamera seçiminde kargosuna kadar her konuda yardımcı olduğu için erhan hocama tekrar teşekkür etmek isterim. sağolun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensam

kamera 132 dolar olmuş, indirim koduyla 103,76 ya düşüyor

Kamera 78 $

• quote:

Orijinalden alıntı: reisbay

ayrıca kamera seçiminde kargosuna kadar her konuda yardımcı olduğu için erhan hocama tekrar teşekkür etmek isterim. sağolun hocam

Rica ederim JET gibi geldi ya kaç günde ulaştı. Artık kazasız belasız günlerde inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

ayrıca kamera seçiminde kargosuna kadar her konuda yardımcı olduğu için erhan hocama tekrar teşekkür etmek isterim. sağolun hocam

Rica ederim JET gibi geldi ya kaç günde ulaştı. Artık kazasız belasız günlerde inş.

inş. hep beraber kazasız günlerde güzel hatıraları kaydetmek dileğiyle. hocam 8 günde geldi. ben dpex kargo da nereden çıktı diye homurdanırken meğer adamlar kamerayı uçuruyorlarmış artık şans mıydı yoksa böyle mi çalışıyorlar sonraki siparişlerde netleşir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisbay -- 30 Haziran 2016; 17:03:49 >

• quote:

quote:

quote:

inş. hep beraber kazasız günlerde güzel hatıraları kaydetmek dileğiyle. hocam 8 günde geldi. ben dpex kargo da nereden çıktı diye homurdanırken meğer adamlar kamerayı uçuruyorlarmış artık şans mıydı yoksa böyle mi çalışıyorlar sonraki siparişlerde netleşir..

BEnce şans

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Sıcak sıcak.. Kameram geldi. Sürat kargo ile geldi. Daha açmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 30 Haziran 2016; 18:49:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Sıcak sıcak.. Kameram geldi. Sürat kargo ile geldi. Daha açmadım.

Daha açmadım diyene bak

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Açarken videosunu da çektim. O da youtubeye yükleniyor.
  • Kamerayı yeni alan arkadaşlar için nasıl firmware yükeleneceğini yazacağım. (OlguErhan 'a yardımından dolayı teşekkür ederim)
    1-Öncelikle kameramıza bir tane mini sd card takıyoruz.
    2-Ardından http://www.skyhigh-global.com/En/Down.aspx?UserInfo_ID=862928 buraya girip "807 bit rate 比特率软件 20160623" adlı dosyayı indiriyoruz.
    3-Daha sonra kameramızı usb kablosu ile bilgisayara bağladıktan sonra kısayolu hemen bilgisayarım kısmına geliyor. ( I,L sürücüsü diye gözükür)
    4- İndirdiğimiz RAR dosyasını açın ve "DVR 20160623_A7_807_ZX_2CARD_GPS_NO_TEMPERATURE" dosyasına çift tıklayın. Bu dosyanın içindeki "firmware.bin" dosyasına kopyalayıp kameranızın içindeki sd kartın içine yapıştırın.
    5-Şimdi bilgisayarla kameramızın bağlantısını kesip akıllı telefonumuzu şarz ettiğimiz mini usb girişli şarz cihazımızı kameraya takıyoruz. Kamera başlar başlamaz. Güncelliyeyim mi diye soruyor. Siz de kameranın üzerinde (sağda) bulunan tuşu yukarı aşağı hareket ettirerek evete getirin ve o tuşu içe doğru bastırarak tamam diyin. Güncelleme başlayacaktır.

Hepsi bu kadar.

• Gearbest sitesinden daha 4 gün önce sanal kartımla alışveriş yaptım ancak bu kamerayı alamıyorum, ödeme başarısız diyor. Limit vs sorunu da yok. Neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: perestişkar

Gearbest sitesinden daha 4 gün önce sanal kartımla alışveriş yaptım ancak bu kamerayı alamıyorum, ödeme başarısız diyor. Limit vs sorunu da yok. Neden acaba?

Paypal gitti gideli bu sorunlar devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf09 M kullanıcısına yanıt
    Benim 826 gölgede bile sapıtmaya başladı.Yalnız şunu keşfettim,kameranın üzerindeki micro-usb den bağlarsam sıkıntı yok,gps modülünden bağlayınca sıkıntı.Sanırım ısınıp kamerayı da ısıtan gps modülü.Ona bi gölgelik ayarlamam lazım,ya da camla bağlantısını azaltmak için,kutudan çıkan filmleri bir kaç kat ,camla arasına mı yapıştırsam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bişey mi kaçırdım acaba? Gearbestten alıp nasıl sürat kargo ile geliyor? 😦

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Toplam 29 saat upload sonunda 24 saat park modu testini yükleyebildim

bende aldım $75.86 geldi olgu hocam :))

bu arada kameraya davetsiz misafir yakalanmış

Ekleme: Aykut beyin incelemeleri nedeniyle odak sorunu olduğu için siparişimi iptal ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 5 Temmuz 2016; 12:34:22 >

• Benimde kameram bugün geldi arkadaşlar,
    Bilgisayardan kayıtları incelemek ve gps kayıtlarına bakmak için hangi programı kullanıyoruz?
  • wallace_son kullanıcısına yanıt
    Sd karti cikartip pcye yada telefona takip izleyebilirisiniz. Gps olarak bildigim sadece videoda enlem boylam koordinatlarindan bakabilirsiniz oyle haritadan mereye gittigini gostermiyor benim bildigim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.