Şimdi Ara

Mini 0906 Çift Kanal Araç Kamerası F/P 2018 7/24 Park Modu + Kapasitör (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
23
Favori
30.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kere bile kontrol etmek aklıma gelmedi:) İlk fırsatta bakacağım. Cihaz üzerindeki saati +3 saat dilimine ayarlamıştınız değil mi? Belki onunla ilgili bir sorun olabilir.
  • gozcelik kullanıcısına yanıt
    Saat ayarlari doğru.

Benim de şu ana kadar ihtiyacım olmamıştı. Ancak önceki hafta bir göle gittik piknik amaçlı, sonradan yerine bakacaktım haritada ki koordinatlara baktım, ancak bulamadum.

Üretici firmaya mail attim, hatayı kabul ettiler. Sonraki yazılım ile düzelteceklerini yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 18 Temmuz 2018; 19:1:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levcho L kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Bendeki log dosyasına baktım. oradaki kordinatları alıp harita üzerinde baktığımda bir hayli kayma var. Bir iki ilçe ötede gösteriyor
    Sonra dedim ki bunda mutlaka bir format farklılığı vardır.http://www.gpsvisualizer.com adlı siteye girip bu log dosyasını yükledim. Bu site verilen log dosyasındaki kordinatları harita üzerinde gösteriyor. Ve benim log dosyamı harita üzerinde doğru gösterdi. Siz de bu siteye yükleyip bir deneyin isterseniz. Muhtemelen log doyasında özel bir format kullanılmış.

Bu arada bildiğiniz bir yol kamerası uygulaması var mı PC için? Mesela ön ve arka videoyu yanyana birleştirecek veya gps log dosyasından aldığı veri ile harita üzerindeki yerle video dosyalarını falan birleştirecek bir şey.

Ek olarak: Bizim yollar engebeli olduğundan habire videoları kilitlemeye başladı. Hassasiyeti HIGHdan MEDe çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozcelik -- 20 Temmuz 2018; 8:55:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dargmen

slm arkadaşlar benim arka kamera kayıt etmemiş kontrol ettim kameradan görüntü gelmiyor bunun arka kamera kabloyu ve kamerayı nasl isteyecegiz bunlardan gearbest üzer
    inden almaıştım yada arka kamera veya kablouyu kullanmayan satan varmıdır
    Ticket atın ve sorunu bildirin. Daha önce birinin başına geldi sorun kablodan değil arka kameranın kendisinden diye tespit ettik. Gearbest size büyük ihtimal arka kamera temin eder. Tabi çalışmadığını videolu olarak ispat edin.

Diğer arkadaş arka kamerayı açmıştı içinde bir kablo temazsızlığı varmış çözmüştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozcelik

Selamlar,
    Bendeki log dosyasına baktım. oradaki kordinatları alıp harita üzerinde baktığımda bir hayli kayma var. Bir iki ilçe ötede gösteriyor
    Sonra dedim ki bunda mutlaka bir format farklılığı vardır.http://www.gpsvisualizer.com adlı siteye girip bu log dosyasını yükledim. Bu site verilen log dosyasındaki kordinatları harita üzerinde gösteriyor. Ve benim log dosyamı harita üzerinde doğru gösterdi. Siz de bu siteye yükleyip bir deneyin isterseniz. Muhtemelen log doyasında özel bir format kullanılmış.

Bu arada bildiğiniz bir yol kamerası uygulaması var mı PC için? Mesela ön ve arka videoyu yanyana birleştirecek veya gps log dosyasından aldığı veri ile harita üzerindeki yerle video dosyalarını falan birleştirecek bir şey.

Ek olarak: Bizim yollar engebeli olduğundan habire videoları kilitlemeye başladı. Hassasiyeti HIGHdan MEDe çektim
    Aşağıdaki sitede yer alan programı yüklemiştim bir zamanlar, nerden bulmuştum hatırlamıyorum. Belki Olgu bey tavsiye etmişti. Bi bakın derim:
    https://dashcamviewer.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 25 Temmuz 2018; 20:26:3 >

• Levcho L kullanıcısına yanıt
    Evet bu gayet güzelmiş. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba,

Kameranın gece çekimlerinde plakalar okunmuyor. CPL filtre ile ilgili olabilir mi yoksa başka bir ayar var mıdır?
  • olgu abi arızalan kameramin yerine yenisini bakiyorum.bu kamera gearbest te yok sanırım artık.zira sizin youtube daki linke tıklayınca zapals diye bir site acılıyor.nasıl guvenilir bi sitemidir?@OlguErhan
  • quote:

Merhaba,
    O filtreyi zaten sadece ön kameraya takabiliyorsunuz. Arka kamerada filtre olmadığı için cam filmi olmasının bir sakıncası olmaz.
    600 kusur TL'ye değer mi kısmı sizin bileceğiniz iş Size gereksiz gelen özellikleri varsa daha uygunlarına yönelebilirsiniz.
    anladım bilgi için tesekkur ederim bu kameranın cok kaliteli olmasından dolayı ve ozellikle bu park halindeyken gece bile cekim yapabilmesi aynı zamanda arka kameranında kaliteli cekim yapabilmesi nedeniyle tercih edecegim fiyat aslında iyice uctu ülkemizdeki dolar yukselisinden dolayı...on ve arka kamerası olan park halindeyken gece de dahil cekim yapabilen birde kaliteli cekim yapabilen bir kamera var mı baska onerebileceginiz ???

birsey daha aliexpress de bir iki gun sonra yuzde 50 ye varan bir indirim var kameralarda gearbestte boyle birsey ar mı sizce bu kamera alınır mı aliexpressten ?

• 140 dolara bu kamerayı alacağına 60 dolardan 2 adet mini 0805p model kamera alabilir ve bu kameraları birbirinden bağımsız kullanabilirsiniz..

---20 dolar da cebinizde kalır.
    ---üstelik hem öndeki, hem de arkadaki kamera 1080p yerine 1296p netlikte kayıt yapar..
    ---mini0906 için 128 gb lik hafıza kartına 250 tl verecğine, tanesi 100 tl den 2 adet 64 gb hafıza kartı alıp ayrı ayrı kameralara takabilirsiniz. 50 tl de buradan cepte kalacak..

arıza halinde mini0906 çöpe gider..
    arıza halinde mini0805p her ikisi de aynı anda bozulmaz. böylece kameralardan biri çöpe gider. diğeri çalışmaya devam eder. risk yarıya düşer.

sizce önerim daha mantıklı değil mi..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 26 Ağustos 2018; 22:1:40 >
  • bosverbe kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Kameralar hakkında çok bilgim olmadığından bir önerim de yok maalesef. Ama doların şu an ki fiyatını düşününce bir araç kamerası için ben şu an bu kamerayı almazdım. Sonuçta takıyorsun unutuyorsun. Bir tartışmalı durum olursa -ki kırk yılda bir olur- o zaman gerekli. O zamanda kaliteli görüntünün çok bir avantajı yok bence. Yani her şeyde fayda/fiyat dengesine bakmak lazımdır ya, şu an ki koşullarımıda bence o fiyate değmez. Tabii siz o parayı belki bir günde kazanıyorsunuzdur bilemem:)
  • arkadaslar kameranın yeni update i yayınlanmış.
  • kamerada gps problemi yasiyorum.arac disindayken gps baglaniyor arac icinde bazen baglanmiyor.ne yapabilirim.baskalarındada olmuş bu problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

kamerada gps problemi yasiyorum.arac disindayken gps baglaniyor arac icinde bazen baglanmiyor.ne yapabilirim.baskalarındada olmuş bu problem.
    Son sürümü yükledikten sonra mı yaşamaya başladınız bu olayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levcho

Son sürümü yükledikten sonra mı yaşamaya başladınız bu olayı?

Alıntıları Göster
    hocam kutudan ilk cıktıgındada yaşadım.bi ara duzeldi.iş yerimde ayar filan cekerken.acıp kapadım sorun olmadı gps calıstı dun aracın icinde yine denedim yine gps kapalı idi.surum olarak kodudakien son surumunde yenisi cıkmış sitede onu yuklemiştim.
    bi sitede başkalarındada oldugunu yazmiş.sebebiminde arac icindeki sensorlerin engelledigini yazmış ve sensorleri kapatmam gerektigini yazmış.nasıl yani gps icin aracdaki far sensorumu ,yagmur sensorumumu kapatıyım simdi.

• Yok artık, aracın sensörleri GPS sinyalini neden engellesin ki? Bu sensörler radyo dalgası yaymıyor diye biliyorum.
    Benim ön camda metalik katkılı film var. HGS gibi etiketleri engelliyor ama yine de GPS'de bir sorun yaşamadan başlanıyorum.
    Ama araç dışında her zaman bağlanıyorken araç içinde arasıra bağlanıyorsa araçtaki bir şeylerden etkileniyor olması ihtimali de gerçekçi. Bence bir arkadaşınızın farklı model bir arabasında deneyin. eğer o arabada da sürekli sorunsuz bağlanıyorsa gerçekten sizin araçta bir şey var demektir.
  • Yok artık, aracın sensörleri GPS sinyalini neden engellesin ki? Bu sensörler radyo dalgası yaymıyor diye biliyorum.
    Benim ön camda metalik katkılı film var. HGS gibi etiketleri engelliyor ama yine de GPS'de bir sorun yaşamadan başlanıyorum.
    Ama araç dışında her zaman bağlanıyorken araç içinde arasıra bağlanıyorsa araçtaki bir şeylerden etkileniyor olması ihtimali de gerçekçi. Bence bir arkadaşınızın farklı model bir arabasında deneyin. eğer o arabada da sürekli sorunsuz bağlanıyorsa gerçekten sizin araçta bir şey var demektir.
  • quote:

Yok artık, aracın sensörleri GPS sinyalini neden engellesin ki? Bu sensörler radyo dalgası yaymıyor diye biliyorum.
    hocam son gozlemlemelerimi size aktarayım.dun on kamerayi montaj ettim.cihazi bi kac defa acıp kapayınca gps cihazi hemen baglandı.dun belki 20 25 defa denedim hemen olmasada 5 10 saniye sonra gps e baglandi.sabah yine denedim bu sure biraz cık dahada uzasada 30 sn filan yine baglandi.sizin araclarda cihazi ilk actıgınızda gps baglımı acılıyor yoksa bir baglanma süreci oluyormu?

bu sensor olayını kamerarehberi.com diye bi arkadaş var bu kamerayi incelemiş ve acıklama kısmına direk yazmış.baskalarında da aynı sorun varmış.sensor olayini direk yazmazlar heralde denemişlerdir test etmişlerdir.

satıcı ile irtibata gectim.geri gonder derse gonderemem kargo ucreti benim odemem lazımmiş.80 90 tl bişey tutuyormuş..yeni gps cihazi istiycem ucretsiz gonderirse.aksi taktirde 1 yıldızi verir gecerim.neye elimizi atsak elimizde kaliyyor.gps cok cok onemli bişey degil ama bir suru para verdik.calısmaması veya duzensiz calısması insanin canını sıkıyor.

sizden gelen cevap benim icin onemli cihazi ilk calıstırdıgınızda gps baglımı acılıyor yoksa bir baglanma suresi varmı?

• satıcı soyle bir mesaj atmiş

Hi,Friend

Please try to reinstall the GPS and also check if the cable which connect to GPS is loose ?

Thanks

gps nasıl yeniden yukleniyorki?
  • Merhaba,
    Sensor olayı ilginçmiş. Ukelalık etmeyeyim ama ben yine de GPS uydularından gelen sinyalleri karıştırabilecek kadar güçlü EMG üretebileceklerini düşünmüyorum. Heleki cihaz eğimli camda direk gök yüzünü görüyorken. En azından camın ortasına değil de soluna yapıştırarak bir deneyim bakalım.

Sizin bağlanmıyor mu yoksa 30 sn sonra bağlanmasını mı dert ediyorsunuz? GPS'Lerin uydu konumlarını hesaplayana kadar belli bir süre geçmesi normal diye biliyorum. Özellikle mesela ertesi sabah olduğunda uydu konumları çok değişmiş olduğundan bu hesaplama daha uzun sürer. Ama aç kapa yaptığınızda uydu konumları hemen hemen aynı olduğundan hemen hesaplama yapar. Sizin sorun 30 sn ise bence dert etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.