Merhaba, Odama bir tane mini buzdolabı almak istiyorum içecek olsun, gerekirse ilaçları da atacağım. Fiyatlara baktım, elektrik harcamaları da aylık 3 liraya falan denk geliyor, baya kullanışlı göründü. Evinde odasında kullanıp soğutmasından, performansından memnun kaldığınız bir marka, ürün var mıdır ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhabalar,
Hocam bizim eski buzdolabı tamamen bozulunca, idare etmesi için bir tane mini buzdolabı almıştım.Buzdolabının sesi çok çıkmıyor.Ama full modda çalıştığı zaman, özellikle yeri sağlam değilse biraz ses yapabilir.Tek sevmediğim özelliği, buzluk kısmı ve altı karlanıyor.Zaten özelliği buymuş.Dolabın içi de buzluk altındaki bu soğutma ile gerçekleşiyor.6-7 ayda dolabın fişini çekiyorum.karlar eriyip tepsisine dökülüyor.Tamamen bitince kurutup tekrar fişe takıyorum.Soğutması çok harika.Yuvarlak bir ayar butonu var.1 ile 5 arasında ayar yapabiliyorsunuz.Yaz mevsimi için 3 veya 4 öneriliyor.Kış için de 2 veya 3.
Eğer karlanma size sıkıntı yaratmayacaksa, alabilirsiniz.Hakikaten 4'de kullanıyorum ve içi harika oluyor.Suları anında buz gibi yapıyor.
Marka: Regal RGL900
Fiyat: Teknosa'dan 400TL'ye almıştım.90TL de verip 3 yıl daha garantisini uzattım.