Şimdi Ara

Mini buzdolabımın yerini değiştirirken hava kaçağı oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yerini değiştirirken sanırım tel delindi hava kaçağı oldu ama çıkan havada koku yoktu ama gaz olup olmadığını tam anlayamadım elecrolux kompresor r21 mi ne yazıyordu motorda hava tamamen boşalınca bitti sandım fişe taktım bi daha hava çıktı komple boşalttım fişe takınca yine hava geldi normalde gaz olsaydı hemen boşalması gerekmiyormuydu bende hava pompalama ünitesi gibi birşey sanıp delik kısmı havya ile kurşun tel ile lehimledim tamamen kapattım aleminyum folyo ile sardım tekrar fişe taktığımda hava sesi gelmedi ama motor döndü sonra fişi çıkardım akşama bir daha takacağım, sizce buzdolabım çalışacakmı yoksa çöpmü

buzdolabı bu değil ama tellere giden kısım yani sağ taraftaki boru delindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 9 Nisan 2014; 18:56:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

evet arkadaşlar yerini değiştirirken sanırım tel delindi hava kaçağı oldu ama çıkan havada koku yoktu ama gaz olup olmadığını tam anlayamadım elecrolux kompresor r21 mi ne yazıyordu motorda hava tamamen boşalınca bitti sandım fişe taktım bi daha hava çıktı komple boşalttım fişe takınca yine hava geldi normalde gaz olsaydı hemen boşalması gerekmiyormuydu bende hava pompalama ünitesi gibi birşey sanıp delik kısmı havya ile kurşun tel ile lehimledim tamamen kapattım aleminyum folyo ile sardım tekrar fişe taktığımda hava sesi gelmedi ama motor döndü sonra fişi çıkardım akşama bir daha takacağım, sizce buzdolabım çalışacakmı yoksa çöpmü

buzdolabı bu değil ama tellere giden kısım yani sağ taraftaki boru delindi.

Malsef dolabin gazi kaçmiş tel hasar aldiği için 60 70 TL gibi masrafi var...soğutma yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    o zaman hurdacıyla takas yapcaz yine.
  • quote:

o zaman hurdacıyla takas yapcaz yine.

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    hocam bu dolabı fişe taktım buz çözünmüştü 5dk çalışınca buzluk soğutmaya başladı tamam derken yine fısss sesi geldi bu kompresörlerde hava girişi falanmı var? çıkan hava birde kokusuz buzdolaplarındaki r21 gazı kokusuzmu ?
  • quote:

hocam bu dolabı fişe taktım buz çözünmüştü 5dk çalışınca buzluk soğutmaya başladı tamam derken yine fısss sesi geldi bu kompresörlerde hava girişi falanmı var? çıkan hava birde kokusuz buzdolaplarındaki r21 gazı kokusuzmu ?

Kalan gaz çikiyor zamanla biter kokusu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.