Şimdi Ara

Aracın ön camı buz içindeydi kaynar su döktüm patlama sesi geldi (YARDIMMM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hava -10 dereceydi normalde cam suyu sıkınca buz çözülüyordu ama cam suyunu sıktım sıktım fışkırmadı aracı 10 dk çalıştırdım kaloriferi açtım yine buz gitmedi işime geç kalacaktım ani bir çözüm bulmam lazımdı sonra evden bir kova kaynar su doldurdum ön cama döktüm birden çat pat sesler geldi arabaya bişeyler oldu anlamadım arkadaşlar çatır çutur ses gelior hala nedir bu biri yardım etsin araç emanet birde akşam teslim etmem lazım

• Camı çatlatmış olmayasın soğuk cama kaynar suyun döküldüğü nerde görülmüş.
  • sıcak su anlarım da kaynar su dökülür mü?
    Şimdi konuyu başka yere çekmek istemem ama kendi aracınız olsa kaynar su döker miydiniz? Emanet eşya zaten sıkıntılıdır, siz üstüne kaşınmışsınız..
  • CAM ZATEN ÇATLAK GİBİYDİ BENLE NE ALAKASI VAR BENLİK BİŞEY YOK @otosarrafı @ozgur_gs_91
  • Cam çatlamışsa geçmiş olsun. Çatlamamışsa uyarmış olalım. Kaynar su dökmeyiniz. Sıcak su yine olabilir. Bir elinizde çaydanlık gibi bir kap, diğer elinizde lastik sıyırıcı olsun. Suyu yavaş yavaş dökerken sıyırırsanız rahatça açarsınız. Yoksa döktüğünüz su bile donabilir.
  • -Realist- kullanıcısına yanıt
    Asıl bizlik bişey yok, yazdıklarınıza cevap olarak söylemiştik, arabanın öncesini sonrasını nerden bilelim.
    Zaten ben bişe oldu olmadıyla alakalı da yazmadım, sadece kaynar suyun hele de emanet bir arabaya dökülmesindeki mantığı anlayamadığımı belirttim.
  • lav dökecen hacı, lav camı çerveyi komple tertemiz ederdi,

aşağıdaki ürün, tüm yapı marketlerde, al bitane aracında bulunsun

Aracın ön camı buz içindeydi kaynar su döktüm patlama sesi geldi (YARDIMMM)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Antifriz dökün.
  • Soğuk camın sıcak suyla birleşince hızla genleşmeye çalışmak istemesi ön camınızı çatlaşmış olabilir.
  • Dün tv haberlerde ,adamın biri arkadaşının emanet arabasını parçalıyordu.
    Ne adamlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve çıkıp su kaynatıp aşağı inip cama dökene kadar geçen sürede klimayı açıp cama verseydiniz 5dk içinde çözülürdü zaten o buz :) geçmiş olsun.
  • Bence camı komple indirmeniz gerekiyordu, haşlama su nazik olmuş.
  • -Realist- kullanıcısına yanıt
    Nice troll baby
  • CSB
  • buda bize ders olsun arkadaş gibi yapmayız
  • CSB
  • kaynar değil ılık su dökülür. Konu dalga amaçlı değilse gerçekse geçmiş olsun cam değişecek.
  • Bir balyoz ile ön camı komple parçalasaydınız bir daha ne yağmurda ne karda ön camın kapanması sorunu kalmazdı. Hatta silecekleri de söküp atabilirdiniz.
  • bende bugün aynı sorunu yaşadım akşamdan aracı kontrol ettiğim için buzlu olduğunu görmüştüm sabah erken çıktım evden ve buz çözücü almıştım önceden onu sıktım ve bezle temizledim 10-15 dak aldı buzun çözülmesi sonra işime gittim..
  • Kaynar suyu azar azar döktü?ünüzden olmu? olabilir. Bir dahaki arabanyza kaynar suyu tamamen birden dökmeyi deneyin. Bunun dy?ynda aracyn üstündeki karlary temizlemek için de hafif kyzdyrylmy? ya?y aracyn üstüne dökmeniz kafi gelecektir.. Geçmi? olsun..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.