Şimdi Ara

Mini cooper alınırmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
139.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fleleo
    şu parça işi kafamı bozuyor

temiz kullanılmış bakımı aksatılmamış bir araç zaten durduk yere adama parça sorunu çıkarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

şu parça işi kafamı bozuyor

temiz kullanılmış bakımı aksatılmamış bir araç zaten durduk yere adama parça sorunu çıkarmaz.

Anladım, Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddikedi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-seven-modeli-tiptronik-kusursuz-111272742/detay

Çok teşekkürler hayalimdeki aracı buldun diyebilirim siyah mini içim gitti şimdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

kullanıcı profili olarak nefret ettiğim bir arabadır.
    farklı çizgileri iç donanımdaki enteresan kadranlar filan göz boyamıyor değil
    yüksek fiyatlar vermeden kız tavlamakta kullanılmak için bire birdir
    etrafımdan duyduğum söz ''tekerlekli tabuttur''
    performans olarak beklentilerin üstündedir
    bakımı pahalıya patlar
    ikinci eli yerlerdedir

benim görüşlerim bunlar, ben olsam macera aramadan başka marka modellerine yönelirdim..

''Tekerlekli Tabut'' Derken yani hiç sağlam değil demek istiyorsunuz genelde öyle diyorlar ama görünüşü içi çok güzel geliyor bana ikinci eli yerlerde derken ucuz demek istediniz değilmi ?

aynen ben şahsen kullanmadım ama sahibi olan 2arkadaşım vardı onların görüşleri sağlam olmadıkları yönündeydi.(1-2kazaları var)
    2.el olarakta çok yıpratılan araçlar oldukları biliniyor bu yüzden ederinden düşüğe gidiyor.

ama dediğiniz gibi görünüşü içi eş değer araçlara göre daha güzel

• quote:

quote:

quote:

kullanıcı profili olarak nefret ettiğim bir arabadır.
    farklı çizgileri iç donanımdaki enteresan kadranlar filan göz boyamıyor değil
    yüksek fiyatlar vermeden kız tavlamakta kullanılmak için bire birdir
    etrafımdan duyduğum söz ''tekerlekli tabuttur''
    performans olarak beklentilerin üstündedir
    bakımı pahalıya patlar
    ikinci eli yerlerdedir

benim görüşlerim bunlar, ben olsam macera aramadan başka marka modellerine yönelirdim..

''Tekerlekli Tabut'' Derken yani hiç sağlam değil demek istiyorsunuz genelde öyle diyorlar ama görünüşü içi çok güzel geliyor bana ikinci eli yerlerde derken ucuz demek istediniz değilmi ?

aynen ben şahsen kullanmadım ama sahibi olan 2arkadaşım vardı onların görüşleri sağlam olmadıkları yönündeydi.(1-2kazaları var)
    2.el olarakta çok yıpratılan araçlar oldukları biliniyor bu yüzden ederinden düşüğe gidiyor.

ama dediğiniz gibi görünüşü içi eş değer araçlara göre daha güzel

Anladım. Yorumun için sağol.

• Arkadaşımda 2008 Cooper S var. Yakıtı basmadığınız halde bile üzüyor. Şehiriçi 9.5-10 arasında olduğunu söylüyor. Ayrıca ben kullandım çok zevkli bir araç olduğuna emin olabilirsiniz ayrıca yıllardır piyasada olmasına rağmen halen caddeye girdiğinizde gözler üzerinize dönebiliyor ve siz bunu istiyorsanız cooper size uygun. Aylık 3bin tl geliriniz varsa sıkıntı olmaz araç size çünkü arkadaşım yurt hariç aylık 1000 tl ile yemek + gece masrafları + cooper s in bakım ve benzinini karşılayabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayu

Arkadaşımda 2008 Cooper S var. Yakıtı basmadığınız halde bile üzüyor. Şehiriçi 9.5-10 arasında olduğunu söylüyor. Ayrıca ben kullandım çok zevkli bir araç olduğuna emin olabilirsiniz ayrıca yıllardır piyasada olmasına rağmen halen caddeye girdiğinizde gözler üzerinize dönebiliyor ve siz bunu istiyorsanız cooper size uygun. Aylık 3bin tl geliriniz varsa sıkıntı olmaz araç size çünkü arkadaşım yurt hariç aylık 1000 tl ile yemek + gece masrafları + cooper s in bakım ve benzinini karşılayabiliyor

Yorumun için çok sağol. Arkadaşın karşılayabildiğine göre bende karşılayabilirim diye düşündüm şuan Ama baya yakıyormuş evet gösterişli olduğu için biraz daha alasım geliyor.

• quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-seven-modeli-tiptronik-kusursuz-111272742/detay

Çok teşekkürler hayalimdeki aracı buldun diyebilirim siyah mini içim gitti şimdi

Araba bulmak bizim isimiz ciddikedi iyi günler diler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +Yol tutuşu
    +Sürüş keyfi
    +Performans
    +Malzeme kalitesi

-Yakıtı
    -Parça-Bakım maliyeti.

Üsttekilere göre birşeyden ödün vermek doğal
  • Çok yakar
  • quote:

quote:

quote:

Araba bulmak bizim isimiz ciddikedi iyi günler diler

• Cooper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeckinBey -- 19 Ocak 2013; 15:47:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşim için araç araştırıyorum, ilandaki araç temiz görünüyor ancak merak ettiğim birşey var; 1.6 motora sahip 2003-2004 model otomatik vites cooper ya da one, yokuşta geri kaçırıyor mu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2003-mini-cooper-one-1.6-triptronik-borusan-cikisli-111344273/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeckinBey

Eşim için araç araştırıyorum, ilandaki araç temiz görünüyor ancak merak ettiğim birşey var; 1.6 motora sahip 2003-2004 model otomatik vites cooper ya da one, yokuşta geri kaçırıyor mu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2003-mini-cooper-one-1.6-triptronik-borusan-cikisli-111344273/detay

Araç güzelmiş İlanlarda görmemiştim. Valla o konuda bir şey diyemiyeceğim. Çünkü hiç kullanmadım.

• Arkadaşlar bende 2 ay önce otomatik vites 2008 model COOPER Clubman S aldım. 2 aydır kullanıyorum. Çok memnunum yakıtıda kullanıma göre 100 kmde 9-10 lt gibi.

Kaputun altındaki 175 beygir araç çalışmaya başladığı andan itibaren sana hadi gidelim edasıyla çalışır ve performans olarak mükemmeldir. Hele o vitesi sola doğru yatırdınmı ve S düğmesine bastınmı diğer arabalardan farkını ozaman çok daha iyi anlıyosunuz. Yani Clio 2 falan çok komik geldi ve karşılaştırılmasına çok şaşırdım.

Cooper Tarz arabadır yeri farklıdır. 2. eli düşüktür herkese hitap etmez. Ya miniye aşıksındır alırsın yada almazsın kötülemeye çalışırsın.

Benim aldığım CLUBMAN modeli beyaz kasa tavanı siyah 2 numara cam filmi ile ön cam hariç tüm camlarda siyah, benekli tabir edilen modeli. Bana göre Cooperlar arasındaki en güzel modeli (Tabi karga yavrusunu kartal zannedermiş) 4 kişi çok rahat seyahat edersin ve arkadaki arkadaşlar bağdaş kurmaz. Bagaj piyasadaki çoğu B segmenti aracın bagajından daha geniş. Araç çok portatif ve kullanıma yönelik ince detaylar var araçta.

Bakım yaptırmadığım için şuan bu konu hakkında bi yorum yapamıcam. Fakat malzeme kalitesi gerçekten çok üst düzeyde bu arabayı eskitmek gerçekten büyük başarı.

Fakat Direksiyonu sıkı tutmanız gerek kalkışlarda sağa sola yalpaladığı pati çektiği olur. Gaza basar basmaz çok hızlı bi tepki verir koltuğa yapıştırırır ve Fırlar gider.

Bence kıyaslamasının olmıcağı bi araçtır. Fiyatı pahalıdır ve buna veraceğiniz parayla piyasada sürüyle araba vardır. Tarz bi araçtır. Aşıksan alırsın Değilsen hakaret edersin. Ger.ekten Clio 2 hiç olmadı. Mini yerine 75 beygirlik plastikten üretilen bi araç tavsiye edilmesi Miniye çok büyük bi hakarettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasansarac35

Arkadaşlar bende 2 ay önce otomatik vites 2008 model COOPER Clubman S aldım. 2 aydır kullanıyorum. Çok memnunum yakıtıda kullanıma göre 100 kmde 9-10 lt gibi.

Kaputun altındaki 175 beygir araç çalışmaya başladığı andan itibaren sana hadi gidelim edasıyla çalışır ve performans olarak mükemmeldir. Hele o vitesi sola doğru yatırdınmı ve S düğmesine bastınmı diğer arabalardan farkını ozaman çok daha iyi anlıyosunuz. Yani Clio 2 falan çok komik geldi ve karşılaştırılmasına çok şaşırdım.

Cooper Tarz arabadır yeri farklıdır. 2. eli düşüktür herkese hitap etmez. Ya miniye aşıksındır alırsın yada almazsın kötülemeye çalışırsın.

Benim aldığım CLUBMAN modeli beyaz kasa tavanı siyah 2 numara cam filmi ile ön cam hariç tüm camlarda siyah, benekli tabir edilen modeli. Bana göre Cooperlar arasındaki en güzel modeli (Tabi karga yavrusunu kartal zannedermiş) 4 kişi çok rahat seyahat edersin ve arkadaki arkadaşlar bağdaş kurmaz. Bagaj piyasadaki çoğu B segmenti aracın bagajından daha geniş. Araç çok portatif ve kullanıma yönelik ince detaylar var araçta.

Bakım yaptırmadığım için şuan bu konu hakkında bi yorum yapamıcam. Fakat malzeme kalitesi gerçekten çok üst düzeyde bu arabayı eskitmek gerçekten büyük başarı.

Fakat Direksiyonu sıkı tutmanız gerek kalkışlarda sağa sola yalpaladığı pati çektiği olur. Gaza basar basmaz çok hızlı bi tepki verir koltuğa yapıştırırır ve Fırlar gider.

Bence kıyaslamasının olmıcağı bi araçtır. Fiyatı pahalıdır ve buna veraceğiniz parayla piyasada sürüyle araba vardır. Tarz bi araçtır. Aşıksan alırsın Değilsen hakaret edersin. Ger.ekten Clio 2 hiç olmadı. Mini yerine 75 beygirlik plastikten üretilen bi araç tavsiye edilmesi Miniye çok büyük bi hakarettir.

tebrikler. samimi yorum

• Arabanın içinde dahi oturmamış kişiler burda saçma sapan yorumlar yapmışlar. Ben 2008 Mini Cooper S manuel sahibiyim. Düz vitesle aran iyiyse mutlaka düz vites al zaten çok trafik olan bir yerde yaşamıyorsun.

Aracım trafiğede girmeme rağmen 100 km de 8.7-9 lt arası yakıyor buda 175 hp bir araç için bence süper bir değer. Düz vitesi ile otomatiği arasın 1.5-2 litre yakıt farkı olabilir. İkinci eli 0 alırsan biraz kaybettirir ama 3-4 yaşında temiz bulursan bir daha sana para kaybettirmez. Bakımları özel servislerde yaptırırsan normaal markalardan hiçbir farkı yok (vw, opel, ford) mesala yıllık bakımım 350 tl tuttu işcilik dahil (yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi,) parçaları kendin alıp sadece işçilik yaptırsan çok daha ucuza halledersin. Neymiş bakımdada çok korkacak birşey yok.

Segmentinde kıyaslacak bir tane bile araba yok çünki o bir RETRO. Mini coopera aşık olacaksın öyle alacaksın ve ilgi altında olmayı seveceksin

• o fiyata alıcağın araçlardan daha masraflı olur ama tabiki farkında olur miniyle. bence al hocam cok tatlı araba sende seviyorsan al bence ama masraflara katlanabilirsen.
  • parçaları pahalı dar gelirliğin alemi yok dersen alabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.