Şimdi Ara

Mini Cooper Cabrio Boyada nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıfır Mini Cooper Cabrio satın aldım. Aracı sadece meguiar'da cilalı süngerle yıkatıyorum, toplamda henüz 2 defa yıkandı ve araç yol yapmadı sadece caddede keyfi takılıyoruz, 220 km ,de daha.

2. Yıkamadan sonra sağ kapı krom kapamanın hemen altında nokta şeklinde bir boya kopması olmuş. Resmini çektim, yıkamadan önce yoktu milim milim incelerim çünkü. Yıkama esnasında tabancanın burnunu vurmuşlar desem öyle ufak bişey olmaz ama canımı sıktı.

Başıma dert açar mı böyle kalsa yada ne yatırıp bunu kapattırmam lazım? (Resimdeki siyah nokta yakın çekim yaptım)

Mini Cooper Cabrio Boyada nokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo_ramirez -- 15 Ağustos 2016; 12:18:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun çok can sıkıcı durum. Özellikle yeni sıfır araçta.
  • Taş sıçramışa benziyor. Nokta boyutunda olduğu için rötuş yapılabilir. Nazar çıktı diye düşünün sıkmayın canınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 15 Ağustos 2016; 15:33:50 >
  • Rötuş yaptırmazsam sanırım boya zamanla kalkar değil mi? Oksit yapar yani?

• hugo_ramirez kullanıcısına yanıt
    Aracın renginden 50 gram boya hazırlatın, kibrit çöpünün arkasını nokta halinde boyaya değdirin ve sonra aracınızın kapısındaki siyah noktaya değdirerek boyayla kapatın. Boyayla kapatmazsanız oksit yapar artı olarak aracınızı basınçlı yıkama makinasıyla yıkatırken o siyah nokta boya kopması nedeniyle büyüyebilir.
  • Teşekkürler, pepper white olduğu için bulamam sanırım, servise götüreceğim.

• hugo_ramirez kullanıcısına yanıt
    Kardeş şu dükkanı buldum ararken, aracın boya kodunu mesaj atıp bir sor istersen. Tüm boyalar mevcut vs yazmışlar.
    http://urun.n11.com/rotus-boyasi/oto-rotus-boyasi-40ml-P100498198

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csmx -- 16 Ağustos 2016; 14:14:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracın boyası boyacıya vereceğiniz boya koduna göre değişik boyaların karışımı ile hazırlanır.Boya kodu aracın kapı içlerinde veya kaputta olabilir.Zaten boyacı onu biliyordur nerde olduğunu.50 gr boya 7 tl ve 3 tl lik sertleştirici al.Karıştır ve rütuş fırçası ile noktaya sür.Boya sertleştirici ile birlikte olunca tekrar çıkmaz.Geçmiş olsun..
  • Öneriler için teşekkür ederim arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.