Şimdi Ara

Mini.donanimhaber.com az tüketen sürüm nihayet yayında (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.013
Cevap
18
Favori
43.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Super ya sayfa hizlandi sanki tak diye aciyo :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook'ta mevcuttu
    Sayfayı aşağıya çekince refresh yapılıyor
    Böyle bir güzellik yapabilirmisiniz :)

• çok hızlı
  • Olmuş

• Hızlı cevap eklenmeli

• Başarılı
  • Birde cevap yazarken göndere bastıktan sonra mobile sonra miniye yönleniyor neden böyle

• Yapanların ellerine sağlık. Çok güzel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yapmışsınız, mobilde miniyi kullanıyorum ama tek sıkıntım son gönderilen mesaja ulaşmak için koyduğunuz kutucuğa tıklamak çok zor. Mobilde böyle bir problem yoktu. Yanlışlıkla isme tıklıyorum hep. Bu düzeltilebilir mi?

• Bilgisayarımdan girebiliyorum ancak iphone'dan giremiyorum. "Server bulunamadı" hatası alıyorum. Belirteyim, iphone internete sorunsuz bir şekilde bağlı.
  • yalnız bu yaptığınız operatörleri sinirlendirecege benziyor. şimdi siz böyle yaptınız diye millet daha az ama daha ucuz olan data paketi olacaklar ee buda mobil şirketlerin gelirinin düşmesi anlamına geliyor. Umarım sizin yüzünüzden data paketlerine zam gelmez hayır zam gelirse eğer aynı paraya daha kötü web deneyimi almış gibi olacaz resim mesim yok yani bu mini sitesinde. yazık diyorum gerçekten yazık!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

yalnız bu yaptığınız operatörleri sinirlendirecege benziyor. şimdi siz böyle yaptınız diye millet daha az ama daha ucuz olan data paketi olacaklar ee buda mobil şirketlerin gelirinin düşmesi anlamına geliyor. Umarım sizin yüzünüzden data paketlerine zam gelmez hayır zam gelirse eğer aynı paraya daha kötü web deneyimi almış gibi olacaz resim mesim yok yani bu mini sitesinde. yazık diyorum gerçekten yazık!!

Dostum bu işlemi yapan tarayıcılar var zaten hem şarj hem veri tasarrufu için. Dediğin pek geçerli olacak bir senaryo değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

yalnız bu yaptığınız operatörleri sinirlendirecege benziyor. şimdi siz böyle yaptınız diye millet daha az ama daha ucuz olan data paketi olacaklar ee buda mobil şirketlerin gelirinin düşmesi anlamına geliyor. Umarım sizin yüzünüzden data paketlerine zam gelmez hayır zam gelirse eğer aynı paraya daha kötü web deneyimi almış gibi olacaz resim mesim yok yani bu mini sitesinde. yazık diyorum gerçekten yazık!!

Kardeşim daha önce komplo teorisyenliği falan yaptın mı?

Şu anda edge dem bağlanıyorum 3g çekmiyor. Çok hızlı bir şekilde ulaşıyorum her yere. Abartmışsın gerçekten güldürdün beni :)

• Çok iyi olmuş, elinize sağlık.
  • Bende bi deneyeyim

• Harbiden öyleymiş.

@Kartal Göz
  • bu daha renkli bu mu az tüketiyor

• Çok güzel olmuşta benim rahatsız oldugum bi konu var, mobildeyken bi sayfada 20 konu gözüküyor sanırım bunu arttıramıyormuyuz ? Ben bi sayfada en az 50 konu gözüksün istiyorum mesela
  • Smiley felan yok hocam. Daha gelişmesi lazım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.