Bildirim
mini dvb-t usb tv yardım....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum kusura bakma sorununla ilgili fikrim yok ama bende bir tv kartı almayı düşündüğüm için sormak istiyorum fiyatı nedir bunun..... -
bende mini dvb-t usb tv alldım bende de aynı sorun var , siz çözüm bulabildiniz mi? -
halen dvb-t hayali kuranlara tek diyebileceğim burası türkiye ve fazala hayal kurmayın
türkiyede dvb-t yayın yok.boşuna dvb-t kart alıp da paranızı sokağa atmayın
alacak olanda varsa çinli sitelerde 15-20 tl kargo free shipping -
bende oyle yaptım 17 tl ye kapıya geldi ama kullanamıyorum anlaşılan bi işe yaramıyor o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: posionarcher
bende oyle yaptım 17 tl ye kapıya geldi ama kullanamıyorum anlaşılan bi işe yaramıyor o zaman
yahu türkiyede dvbt yayınları yaygınlaşmadı ki akıllı olalım lütfen sizler kalkıp çanağa bağlıyorsunuz galiba tabiki çanaktan yayın alamazsınız...Espri yaptım Dvb t yayınlar bölgeseldir her yerden alamazsın arkadaşın dedeği gibi hayal ama Tayyibin dedği olmaz hayaldi gerçek olmayacak....DVBT bölgenizden yayın bulmuyorsa boşa uğraşmayın.... -
Bu yayin suan varmi ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X