Şimdi Ara

mini dvd kayıt süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birçok baslıga baktımama bulamadım.o yüzden yeni baslık açtım.
    bu 8 cm lik dvd ler e pixeline göre kaçar dakikalık kayıtlar yapılıyor.

• Pixel miktarı zaten sabittir, standart definition pal ın 720*576 lık cozunurlugunde kayıt yaparlar.
    Ne kadar kayıt yapılacagını bitrate miktarı belirler, adam gibi kalitede 1.4gb lik miniDVD ye 20dk kayıt yapılabilir.
  • pixel neden sabittir her makinenin pixeli aynı degil ki.
    bit rate dedigin sn. yedeki kare sayısımı.
    20 dk azmıs yaw..
  • Her makinenin sensor çözünürlüğü farklı olsada "standart definition oldugu sürece" tüm PAL kameralar 720*576 "sabit" çözünürlüğe sıkışacaktır. 0.414mp den yuksek cozunurluklu sensore sahip makinelerde elde ettikleri goruntuyu downsample edip, 720*576 ya sıkıştırırlar, ayrıca 0.414mp den fazlasını elektronik goruntu sabitleyici içinde kullanırlar.
    HD kameralar ise 1440*1080, 1280*720 gibi çözünürlüklerde kayıt yapabilirler.

Bitrate saniyede akan veri miktarıdır, dvd de mesela 6-8mbit iken miniDV ve D8 in alogaritması olan DV de 25mbittir.
  • anladım .bu standart definition dediğin sey pixelin sabit bir degere indirilmesimi peki.
  • Standart definition PAL yayın formatı, bizim yıllardır kullandığımız çözünürlüğü sabit video formatı olmakta.
  • şimdi mini dv de 60 dakikalık kasete 60 dk görüntü kaydetsek birde aynı özellikte mini dvd ye 60 dakikalık görüntü kaydetsek arada kalite olarak uçurum mu olur? bunun için bir başlıkta açmıştım ama cevap alamadım.hc90e ile dvd505 arasındayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cihaz kayıt süresi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.