Şimdi Ara

Mini Fırın Tavsiyesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
10
Favori
333.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

@candogan62 Hayırlı olsun. Denedim ama kod geçerli değildir uyarısı veriyor. Maile 10 TL indirim kodu yolladılar, o çalışıyor ama 265'e geliyor.

Bu siteden daha önce alışveriş yaptınız mı? Netteki yorumları pek olumlu değil. Özellikle tedarik kısmında sıkıntı yaşayanlar var. n11 siparişi bugün kargoladı. İnşallah sorunsuz teslim alıp kullanırız.

Ben EVM50 yazdım, direkt indirim yaptı. Finans karta 6 taksite böldüm aldım.

Daha evvel anneme abajur almıştım bu siteden, sorunsuz bir alışveriş olmuştu. Hatta bu alışverişim sayesinde mail geldi de, öyle haberim oldu kampanyadan.

İnşallah sağ salim gelir, bakalım. Tedarik edemezlerse de üzülmem, iade ederim. Çok acil bir ihtiyaç değil nasılsa.

Evimdeki ilk Arçelik ürünü olacak. Bir de telve alsam yeter, başka ürününü hayatta almam zaten

Tekrar hayırlı olsun o zaman. Benim kargo geldi. Deneyince yorumları foruma yazarım inşallah.

• Temennileriniz için çok teşekkür ederim. Beni de bugün Arçelik yetkili servisinden aradılar. Pazartesi fırınımı getireceklermiş. Fırının servisle gelecek olmasına sevindim. Kargo margo ile uğraşmayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Temennileriniz için çok teşekkür ederim. Beni de bugün Arçelik yetkili servisinden aradılar. Pazartesi fırınımı getireceklermiş. Fırının servisle gelecek olmasına sevindim. Kargo margo ile uğraşmayacağım.

Hayırlı olsun ustad

• Fırınım geldi ama fırında sorun var, canım sıkıldı biraz :/

Evde teslim alması için arkadaşımın ablası duruyordu. Servis ben işteyken aradı beni. Biraz laubali geldi tavırları. Teslim edince paketi açıyor musunuz dedim, hayır ama istersen açarım dedi. Ben nakliye hasarına karşı açmasını rica ettim.

Akşam eve bir geldim ön panel birleşim yerinde çizik var. Dikkatli bakınca devamında da nokta nokta boya hataları gördüm. Çalıştırmak için ışığı açınca da bir baktım iç emayesinde de vuruk var. Servis kutuyu bina kapısının önüne atmış. Ne servis formu var ne de başka bir şey. Ben de kutuyu aldım geri çıkardım. Yarın Arçelik'i arayacağım. Canım sıkıldı durduk yere.

Sırf çizik olsa neyse diyeceğim ama biliyorum ki boya hataları kabarıp pas yapacak

Fırını beğendim ama epey büyükmüş :)

• Sıkıntıları bunlar.
     Mini Fırın Tavsiyesi Mini Fırın Tavsiyesi Mini Fırın Tavsiyesi

• .
     Mini Fırın Tavsiyesi

• Geçmiş olsun. Ben sırf çizik bile olsa geri göndermk isterdim. İyi yapmışsınız. İade edip yenisini istemeniz daha mantıklı.

• Geçmiş olsun. Umarım en ksıa sürede sorununuz çözülür. @candogan62
  • İyi günler
    @Candogan62 PM attım ama müsait değilsiniz sanırım
  • arçelik yeni alanlardan kullananlar yorum yazsın lütfen.. özellikle kek iyi pişiyor mu ve herhangi bir şey pişirirken tepsiyi çevirmek zorunda kalmadan alt üst ve her yeri eşit kızarıyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayigit -- 17 Kasım 2015; 9:50:34 >
  • @kayigit Biz henüz yorum yazabilecek kadar kullanmadık. İlerleyen dönemde yeterli deneyim edinince kullanıcı incelemesi konusu açmayı düşünüyorum. Bu forumda bu fırınlar konusunda en deneyimli üye @egenin_efesi sanırım.
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    Deneyimli değilim aslında :) Sadece çevremdeki insanların kullandıkları ürünleri karşılaştırarak şimdi kullandığım fırını aldım. Gözlemlerim sonucunda Arçelik ve Beko'nun mini-midi fırınlarının diğer uygun fiyatlı fırınlara göre daha iyi pişirdiğini tespit ettim. Zaten eski mini fırınım da Arçelik'ti yine memnun kaldım.
  • Arkadaşlar bu arzum fırın kötü mü?

http://www.hepsiburada.com/arzum-ar-253-cookart-midi-firin-p-MTAR253?wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=Cj0KEQiAj8uyBRDawI3XhYqOy4gBEiQAl8BJbTlfDAWEJA7c-LDjcpR5RN0m0aEE7Y8QUCQkILwKvS8aAsEd8P8HAQ

Biraz daha ekleyip arçelik mi al dersiniz? Çok mu fark eder?

Arçelikte de bir sürü model var fakat litre dışında farkları yok anlamadım bu işi

• quote:

Orijinalden alıntı: alcest

Arkadaşlar bu arzum fırın kötü mü?

http://www.hepsiburada.com/arzum-ar-253-cookart-midi-firin-p-MTAR253?wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=Cj0KEQiAj8uyBRDawI3XhYqOy4gBEiQAl8BJbTlfDAWEJA7c-LDjcpR5RN0m0aEE7Y8QUCQkILwKvS8aAsEd8P8HAQ

Biraz daha ekleyip arçelik mi al dersiniz? Çok mu fark eder?

Arçelikte de bir sürü model var fakat litre dışında farkları yok anlamadım bu işi

Kötü hocam tavsiye etmem. Arçelik alın diyeceğima ama sağlamını bulabilirseniz :))

• quote:

Fırınım geldi ama fırında sorun var, canım sıkıldı biraz :/

Evde teslim alması için arkadaşımın ablası duruyordu. Servis ben işteyken aradı beni. Biraz laubali geldi tavırları. Teslim edince paketi açıyor musunuz dedim, hayır ama istersen açarım dedi. Ben nakliye hasarına karşı açmasını rica ettim.

Akşam eve bir geldim ön panel birleşim yerinde çizik var. Dikkatli bakınca devamında da nokta nokta boya hataları gördüm. Çalıştırmak için ışığı açınca da bir baktım iç emayesinde de vuruk var. Servis kutuyu bina kapısının önüne atmış. Ne servis formu var ne de başka bir şey. Ben de kutuyu aldım geri çıkardım. Yarın Arçelik'i arayacağım. Canım sıkıldı durduk yere.

Sırf çizik olsa neyse diyeceğim ama biliyorum ki boya hataları kabarıp pas yapacak

Fırını beğendim ama epey büyükmüş :)

Arçelik aldım, başıma bela aldım valla.

Fırın geçen hafta Pazartesi gelmişti. Sorunlarından bahsetmiştim. Salı günü derdimi çağrı merkezine anlattım ve uğraştırmadan fotoğraflar neticesinde değişim kararı aldılar sağolsunlar. Servis elemanları bilgisiz ama servis merkezindeki bayan çok ilgiliydi sağolsun. Kendisi kolaylık olması açısından Whats App'tan yardımcı oldu.

Öyle böyle derken fırınım Cumartesi servise gelmiş ve o gün arandım. Telefonu görmemişim, geç saatte de servis kapanmıştı. Pazartesi görüştük ve bugüne sözleştik.

Servis fırını yine açmıyoruz dedi. Açıp bir bakalım dedim. Dakka bir gol bir misali bu fırının tam olarak aynı yerinde daha büyük bir boya çiziği çıktı. Sonra inceleyelim derken ön çerçeve sacında da bir tane sağ üstte, bir tane de Arçelik logosunun yanında boya çiziği gördüm. Bildiğiniz derin çizik bu arada, alttan sac görünüyor.

Servis elemanı arkadaş ben bir şey yapamam, servisi arayın tekrar; bunu da değiştirsinler dedi. İlk gelen fırınımı aldı ve gitti. İkinci getirdiği hasarlı fırını ise yine bana bıraktı.

Fırını yerine koydum ve baktım ki iç emaye sacında aynı yerde yine göçük var. Bonus olarak bunun iç haznesi de hatalı. En üst seviyeye tepsi normal takılırken diğer 2 seviyeye ite çeke, vura vura zor sokuyorsunuz. Daha ilk itip çekmede iç emayesinde derin çizik oluştu.

Sinirlendim, 1 haftadır ha yenisi geldi ha gelecek diye kullanmadığım fırını bugün denedik. Böreği güzel pişirdi, altı da tamamen kızardı. Sonra brownie için kek denedim, onda da sorun yaşamadım.

Lakin şu boyama hataları ve tepsinin itilemeyişi canımı fena halde sıktı.

Şu an üçüncü fırınımı bekliyorum. Yine 5 ile 7 iş günü arasında gelirmiş. Bu da aynı yerden hatalı çıkarsa ne yapacağımı bilmiyorum. Uygun fiyata almamış olsam ve çift camlı, içi full emaye ve turbo fanlı başka bir alternatif bulsam bu fırını direkt iade ederdim.

Hatta Ferre'nin fırını Arçelik'e çok benziyor, bir ara da iade edip Ferre mi alsam acaba dedim.

İnşallah 3. fırın doğru düzgün gelir de kurutulurum şu dertten.

Arçelik aldınız mı iyi bir servis gerçekten şartmış bunu görmüş oldum tekrar. Fırın fabrikasının boya ve kalite kontrol birimlerinde ciddi bir sorun var, elden geçirmeleri gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 25 Kasım 2015; 1:09:51 >

• Mikrodalga fırınımı da Bimeks'ten teşhir indirimi ile Electrolux EMS21400S aldım. Allah'tan bunda şimdilik sorun yok :)) Tabakları koyduğumuz konumda geri veriyor, bir de iptal tuşuna arka arkaya basınca komple kapanıyor. Çok kullanışlı güzel bir fırın.

Önceki fırınım Arzum mikrodiji 4in1 idi. Turbo fırın özellikli mikrodalga idi. Hatta forumda incelemem de vardı. Hiç memnun kalmadım, arıza yapınca o haliyle satıp değiştirdim. Mikrodalga modunda ısıtmıyordu. Bir de inox kaplaması bıktırdı beni, sürekli lekeli ve çizik duruşundan nefret ediyordum. Zaten o fırından sonra inox ürün almaya tövbe ettim.

Fırın ve mikrodalgayı ayrı almak daha iyiymiş.

Mini Fırın Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 25 Kasım 2015; 1:23:03 >

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Statik ve elektro turbo fırın arasında ne fark var hocam? Hangisini almalı?

Birde Arçelik ürünlerinden f/p olarak hangi cihazı önerirsiniz?

http://www.arcelik.com.tr/mini-firinlar-midi-firinlar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: __HaLiL__

Arkadaşlar bu ürünü 275 liraya n11'den sipariş ettim, umarım iyi yapmışızdır:
    http://urun.n11.com/elektrikli-pisirici/beko-bmf-44-kei-mini-firin-P81243616

Isı yalıtımı nasıl?

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    hocam geçmiş olsun inşallah sonucu iyi olur
    neden gidip arçelik bayisinden almayı tercih etmediniz bayilerde indirim yapıyor örneğin bizim mahalledeki arçelik bayisinde ütünün fiyatı 100 tl ise balçovadaki bayide 80 tl olabiliyor ...
    2012 senesiydi galiba eski arçelik mini fırınım ızgara bölümünü çalışmadığını gördüm ertesi gün mahalledeki arçelik bayisine gittim sahibini tanırım merhabalığımız vardı bana güzel bir fırın lazım değince mf48b tavsiye ederim yanlız 2 tane geldi biri satıldı diğeri açtık vitrine koyduk vitrindekini sana vereceğim inanki hiç çalıştırmadık birşey olursa yakından ilglieneceğim dedi fırını aldım aslında kapalı kutu alırım ama dediğim gibi adamla merhabılığımız var yüz yüze bakıyoruz güvendim iyiki güvenmişim 4 senesine girecek fırına tavuk baget koyuyoruz en son konuma alıyorum yarım saate yemek hazır
    hanım zaten elde börek açmasını seviyor fırında sanki börek için yapılmış 30 dakika 200 dercede börek hazır hanım arada tepsiyi çeviriyor turbo olmadığından ama olsun o da fırının güzelliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 27 Kasım 2015; 11:49:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kampanyafiyati.com

quote:

Orijinalden alıntı: __HaLiL__

Arkadaşlar bu ürünü 275 liraya n11'den sipariş ettim, umarım iyi yapmışızdır:
    http://urun.n11.com/elektrikli-pisirici/beko-bmf-44-kei-mini-firin-P81243616

Isı yalıtımı nasıl?

Yalıtımı gayet iyi kullanıyoruz, güzel bir ürün.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.