Şimdi Ara

Mini Fırın Tavsiyesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
691
Cevap
10
Favori
333.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1. Raf dediğiniz alt raf değil mi?

Birde bir sorunum var videodaki durum normal midir?

http://youtu.be/WasKog8xecM
  • Fırın çok büyükmüş. Mikro dalga ile altlı üstlü durmaları sıkıntı yaratır mı?

Mini Fırın Tavsiyesi
  • MF 44 KEB aldım, demin elime geçti. evinenelazimsa.com'dan aldım ve çok hızlı kargoladılar.

Evde ekmek vs yapıyorum. Kullandıkça yorumlarımı paylaşacağım.
  • Arçelik 44 ei ile 44kei arasında ne fark var? Benim gördüğüm cam kapaktaki tutma kolları farklı, düğmeler farklı ve ei'de ilave yuvarlak tepsi var. Bunun dışında fark var mı? Arada 85 tl fark var hepsiburada.comda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklar dediğiniz gibi benim de bildiğim kadarıyla.

Bu arada benim 3. Fırınım çiziksiz geldi. Ancak yine iç tabanda 2 yerde göçük var. Bir de üst tablası sağ arka kısımdan hafif ezik. Fırın içindeki defo muhtemelen iç rezistans montajından kaynaklı gibi. Üst kısmı arada sinirlerimi bozuyor, ama dikkat çekmiyor o kadar. 4. fırın daha beter gelir diye çekinmedim değil. Bazen arçelik'i arayıp ayıp oranında indirim mi istesem diyorum.

Bu arada pişirmesi çok iyi. Hatta annem dr tutturdu bana da al diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Farklar dediğiniz gibi benim de bildiğim kadarıyla.

Bu arada benim 3. Fırınım çiziksiz geldi. Ancak yine iç tabanda 2 yerde göçük var. Bir de üst tablası sağ arka kısımdan hafif ezik. Fırın içindeki defo muhtemelen iç rezistans montajından kaynaklı gibi. Üst kısmı arada sinirlerimi bozuyor, ama dikkat çekmiyor o kadar. 4. fırın daha beter gelir diye çekinmedim değil. Bazen arçelik'i arayıp ayıp oranında indirim mi istesem diyorum.

demek nerdeyse her üründe var bu defolar. bu sefer az denk gelmiş. dediğiniz gibi belki 4.sefer isteseniz daha fazla defo da çıkabilir. güle güle kullanın. ben sizin aldığınız fırına dikkat etmemişim. sizinki beyazmış. inox almamanızın sebebi acaba leke ve parmak izi bırakması mı?
    şimdi 3 fırını da karşılaştırdım.

http://www.arcelik.com.tr/urun_kiyaslama.aspx?lang=tr-TR&kat=189&uKods=12766,12124,2384

yuvarlak tepsi sadece EI'da var.
    Üst ısıtıcı KEB'de yok görünüyor. Bana hatalı bilgi gibi geldi. Üstte ıstıcı yoksa, üstü nasıl pişiriyor?
    En ağırı EI.

sizce aradaki farklar için fiyat farkına değer mi?

açıkçası inox bana da çok kullanşsız geliyor. 4lü ocak ve buzdolabından illallah geldi. ama beyaz da mutfakta sırıtır mı acep, dolap, bulaşık mak, ocak hep inox.

• Beyazda da üst ızgara var. 44 serisi fırınların içi bire bir aynı. Sadece dışında kozmetik değişiklikler var. Renk, kulp ve düğme tsarımları farklı. EI modelde gömülebilir düğmeler ve ikinci (yuvarlak) tepsi de var. Bu yüzden en pahalısı EI modeli. @emrahsnr
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Beyazda da üst ızgara var. 44 serisi fırınların içi bire bir aynı. Sadece dışında kozmetik değişiklikler var. Renk, kulp ve düğme tsarımları farklı. EI modelde gömülebilir düğmeler ve ikinci (yuvarlak) tepsi de var. Bu yüzden en pahalısı EI modeli. @emrahsnr

gömülebilir düğmeli olana tekrar baktım. ne sıcaklık dereceleri ne de dakika var düğmelerin etrafında. görselde mi hata var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Beyazda da üst ızgara var. 44 serisi fırınların içi bire bir aynı. Sadece dışında kozmetik değişiklikler var. Renk, kulp ve düğme tsarımları farklı. EI modelde gömülebilir düğmeler ve ikinci (yuvarlak) tepsi de var. Bu yüzden en pahalısı EI modeli. @emrahsnr

gömülebilir düğmeli olana tekrar baktım. ne sıcaklık dereceleri ne de dakika var düğmelerin etrafında. görselde mi hata var acaba?

Düğmelerin dış üzeyinde var, fırın yüzeyinde değil. Karşıdan bakınca görünmemesi normaldir yani. Bu resimde hafif yandan bakınca görünüyor.

https://store.donanimhaber.com/74/c6/90/74c69001de5f4062f884731465ddf187.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 15 Aralık 2015; 22:09:28 >

• rtsbora kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

• quote:

quote:

demek nerdeyse her üründe var bu defolar. bu sefer az denk gelmiş. dediğiniz gibi belki 4.sefer isteseniz daha fazla defo da çıkabilir. güle güle kullanın. ben sizin aldığınız fırına dikkat etmemişim. sizinki beyazmış. inox almamanızın sebebi acaba leke ve parmak izi bırakması mı?

http://www.arcelik.com.tr/urun_kiyaslama.aspx?lang=tr-TR&kat=189&uKods=12766,12124,2384

Üst ısıtıcı KEB'de yok görünüyor. Bana hatalı bilgi gibi geldi. Üstte ıstıcı yoksa, üstü nasıl pişiriyor?
    En ağırı EI.

açıkçası inox bana da çok kullanşsız geliyor. 4lü ocak ve buzdolabından illallah geldi. ama beyaz da mutfakta sırıtır mı acep, dolap, bulaşık mak, ocak hep inox.

Hocam önceki Arzum inox fırınım bana inox eşyalara tövbe ettirdi. Asla düşünmem inox mecbur kalmadıkça. Parmak izi yapar, leke yapar,çizilir, hiçbir zaman parlak lekesiz durmaz. Aman inox benden uzak olsun :) Hem iç karartıcı geliyor bana, beyaz olsun daha iyi :) Bu arada KEB'de üst ısıtıcı var. Kare tepsi alan kullanımı ve pratiklik yönünden her zaman daha iyi. Ben yuvarlak tepsiyi hiç sevmiyorum zaten, avam geliyor bana. EI'nın üstünlüğü gömülür düğme ve ekstra yuvarlak tepsi olması. Yazılar düğmenin gömülen kısmında, ondan göremediniz sanırım. Ben KEI'nın kulbunu pek beğenmedim tasarım olarak. KEB ve EI'daki daha zarif bence. Tabi zevk meselesi, bir şey diyemem :)

• quote:

quote:

quote:

En ağırı EI.

Hocam önceki Arzum inox fırınım bana inox eşyalara tövbe ettirdi. Asla düşünmem inox mecbur kalmadıkça. Parmak izi yapar, leke yapar,çizilir, hiçbir zaman parlak lekesiz durmaz. Aman inox benden uzak olsun :) Hem iç karartıcı geliyor bana, beyaz olsun daha iyi :) Bu arada KEB'de üst ısıtıcı var. Kare tepsi alan kullanımı ve pratiklik yönünden her zaman daha iyi. Ben yuvarlak tepsiyi hiç sevmiyorum zaten, avam geliyor bana. EI'nın üstünlüğü gömülür düğme ve ekstra yuvarlak tepsi olması. Yazılar düğmenin gömülen kısmında, ondan göremediniz sanırım. Ben KEI'nın kulbunu pek beğenmedim tasarım olarak. KEB ve EI'daki daha zarif bence. Tabi zevk meselesi, bir şey diyemem :)

Merhaba Can Bey,

Kuzine fırınlar hakkında bilginiz var mı? Kullanım veya inceleme imkanınız olduysa size birkaç sorum olacaktı.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

Orijinalden alıntı: dukkk

cevaplar için çok teşekkür ederim içim biraz daha rahatladı sanırım artık gidıp alıcam

mf 35 b modeli halamda var kendisi sadece börek yapmış ama gayet güzeldi,yalnız onunda tek tepsisi var.. Ben 2 tepsiyide birden çalıştırmak istiyorum.
    Arçeliğin bu modelleri oldukça büyük dikkatinizi çekti mi

quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Gerçekten çok şık ve iyi pişiren bir fırın. Tavsiye ederim.
    İnternet satış sitelerindeki yorumlara itibar edip paranızı ve zamanınızı işe yaramayacak markalara harcamayın derim.

Mini Fırın Tavsiyesi

Kendi mesajımı da alıntılayım. Biri yuvarlak diğeri kare 2 tepsili süper ötesi süper fırın. Kesinlikle memnun kalırsınız. Kilolarla dost süper fırın.:)

hocam dolabı nereden aldınız ?

• ben fırını n11 den satın aldım yalnız gelen kutunun dışında bir barkod dışında arçelik yazısı bile yok.. ben fırının görselinin olduğu bir kutuyla bekliyordum.. farklı yerden alanlarda durum neydi acaba? tereddütte kaldım da..
  • quote:

Mikrodalga fırınımı da Bimeks'ten teşhir indirimi ile Electrolux EMS21400S aldım. Allah'tan bunda şimdilik sorun yok :)) Tabakları koyduğumuz konumda geri veriyor, bir de iptal tuşuna arka arkaya basınca komple kapanıyor. Çok kullanışlı güzel bir fırın.

Önceki fırınım Arzum mikrodiji 4in1 idi. Turbo fırın özellikli mikrodalga idi. Hatta forumda incelemem de vardı. Hiç memnun kalmadım, arıza yapınca o haliyle satıp değiştirdim. Mikrodalga modunda ısıtmıyordu. Bir de inox kaplaması bıktırdı beni, sürekli lekeli ve çizik duruşundan nefret ediyordum. Zaten o fırından sonra inox ürün almaya tövbe ettim.

Fırın ve mikrodalgayı ayrı almak daha iyiymiş.

Mini Fırın Tavsiyesi

bundan kardeşim de aldı ama dereceyi 800 yapınca ancak ısıtıyor börek vs.. sizde de böyle mi?

• Ben yıllardır luxel 3570 kullanıyorum. memnun muyum değilim 5 sene kadar önce aldım. kurutuyor . kapağı iyi değil yayı attı, kapak düştü. yeni bir fırın almak istiyorum. anladığım kadarı ile arçelik revaçta. ..benden size tavsiye indirimli ürün satan sitelerden online alışveriş yapanlar sözüm size. dikkat ederseniz çoğu tedarikçilik yapıyor. siz ünlü ve güvenilir bir siteden aldığınızı sanıyorsunuz oysa o siteye koyan sıradan bir beyaz eşya satıcısı. elindeki defolu ürünleri koyuyor siteye. ondan ucuz oluyor coğu zaman. gidin arçeliğin kendi sitesinden alın asla çizik olmayacaktır. fason yada 2 kalite ürünleri bazı beyaz esya satıcıları topluyor sonrada herseyi satan online sitelere koyuyor. garantisi olsa bile sizi uğraştırıyor.
    fırın önemli olduğu kadar hanımların mahareti de önemli davul fırınlarda pişen ne leziz börekler yedim. fiyat arttıkça pahalı fırın alanlara bakınca fırınları kullananlar tembelleşiyor.ekonomik gücü yetmeyenler daha ucuz fırın alıp daha leziz yemek yapıyor. benim gözlemim kimse alınmasın.

• alcest kullanıcısına yanıt
    ürün ambalajı nasıldı sizde acaba? ben aldım ve üstünde hiç fırın görseli olmayan sadece barkod olan bir kolide geldi..
  • kayigit K kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geldi. Ürün kusurlu çıktı değiştirdiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcest kullanıcısına yanıt
    Değişen ürün kolisiz mi geldi peki yoksa aynı tip koli mi? ben daha çalıştırmadım inş sorun çıkmaz

• kayigit K kullanıcısına yanıt
    Aynı koli. Resimsiz kahverengi karton işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.