Şimdi Ara

Mini Fırın Tavsiyesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
9
Favori
333.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

Orijinalden alıntı: dukkk

cevaplar için çok teşekkür ederim içim biraz daha rahatladı sanırım artık gidıp alıcam

mf 35 b modeli halamda var kendisi sadece börek yapmış ama gayet güzeldi,yalnız onunda tek tepsisi var.. Ben 2 tepsiyide birden çalıştırmak istiyorum.
    Arçeliğin bu modelleri oldukça büyük dikkatinizi çekti mi

quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Gerçekten çok şık ve iyi pişiren bir fırın. Tavsiye ederim.
    İnternet satış sitelerindeki yorumlara itibar edip paranızı ve zamanınızı işe yaramayacak markalara harcamayın derim.

Mini Fırın Tavsiyesi

Kendi mesajımı da alıntılayım. Biri yuvarlak diğeri kare 2 tepsili süper ötesi süper fırın. Kesinlikle memnun kalırsınız. Kilolarla dost süper fırın.:)

hocam dolabı nereden aldınız ?

Dolabı 150 TL'ye yaptırdım, hazır almadım hocam.

• Arkadaslar mini firin ariyorum okudugum kadariyla arcelikten memnunsunuz ben arcelik MF 26 BK mini fırınini almak istiyorum memnun olan varmi veya kotu yanlari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arcelik mf 26 bk firin nasil kullananlar lutfen memnunlarsa soylesinler kotu taraflarinida simdiden tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fırında ekmek, kek ve yufka pişirdim. çoğunlukla da 1. ve 2. rafları kullandım. hepsinde de sonuç tatmin ediciydi. yalnız, fırın göstergedeki değerlerin biraz üzerinde ısınıyor sanırım. araştırdığım kadarıyla 10-15 derecelik ısı farkı oluyormuş. 180 derece yerine 170 derece yapıyorum misal pişirirken. özetle, memnunum.
  • ben henüz bir kere kullandım onda da böreğin ön kısmı daha erken kızardı. mecbur çevirdim tepsiyi bir kere de olsa. hiç çevirmeden eşit pişirmeyi umduğum için biraz hayal kırıklığı oldu ama yine de eski fırınımla kıyaslayınca gayet iyi. başını beklemek gerekmiyor en azından.
  • fırında arçeliğin meı 44 modelleri çok iyi, beyaz olanını almıştım ben 300'e. Tavsiye ederim.
  • Bence mikrodalga fırını hayatınızdan çıkarın, hiç gereği yok. Normal fırın dururken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Bence mikrodalga fırını hayatınızdan çıkarın, hiç gereği yok. Normal fırın dururken.

İki tür fırının kullanım alanları çok çok farklı. Farklı amaçlara hizmet ediyor. Dolayısıylaböyle bir sonuca varmak doğru değil. İhtiyacın varsa kullanırsın, yoksa kullanmazsın.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Bence kesinlikle gerek yok , yiyeceklerin yapısını değiştiriyor. Hem görüntüsü de çok tuhaf :)) İhtiyaçlar bitmez, ben hiç kimsenin mikrodalgaya ihtiyacı olacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 13 Ocak 2016; 14:22:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Bence kesinlikle gerek yok , yiyeceklerin yapısını değiştiriyor. Hem görüntüsü de çok tuhaf :)) İhtiyaçlar bitmez, ben hiç kimsenin mikrodalgaya ihtiyacı olacağını düşünmüyorum.

Yiyeceklerin yapısını nasıl değiştiriyor? Bununla ilgili bilimsel bir çalışmayı paylaşır mısınz?

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    http://www.mercola.com/article/microwave/hazards2.htm

Hocam besin değerini de düşürüyor. Statükocu, rantiyeci tıp çevreleri bunu kabul etmiyor o ayrı tabi ki..
  • Bu ülkede doğru dürüst bir mini fırın bulmak ne kadar zormuş. Delonghi'nin Pangourmet modelini gördüğümde alacaktım. Çok pişmanım almadığıma.

Mini fırın diye satılan çoğu ürün, dev gibi.
    Küçük evlerde bir yere sığdırmanın yolu yok.
    Boyutu nispeten iyi olanlar da bilinmedik markaların ürünü.
    Yarın başımıza bir iş geldiğinde, markanın arkasında duracak bir muhattap bulacak mıyız, belli değil.

Parasıyla bile bulamıyoruz.
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    bu makalede açıkçası bilimsel pek birşey bulamadım. ve 1994 yılında yayımlanmış. tek doğru olabilecek şey, şişede ısıtılan sıvılarda, şişenin soğuk, içindeki sıvının sıcak olduğu, bunun da bebeklerin ağız ve boğazını yakabileceği. Ki bu durum, sadece bebekler için değil, yetişkinler için de geçerli olabilir. o yüzden de kullanma kılavuzlarında bu durum belirtiliyor.
    ayrıca, yayınlandığı dergi için wikipediadaki tanım daha da ilginç:

"Nexus is an Australian-based bi-monthly alternative news magazine. It covers geopolitics and conspiracy theories; health issues, including alternative medicine; future science; the unexplained, including UFOs; Big Brother; and historical revisionism. "

yani bu dergide yazan şeylerin doğruluğu, UFOlarla ilgili doğrularla aynı düzeyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 21 Şubat 2016; 13:19:18 >
  • Midi fırında iyi bir şey almak isteyenler Arçelik ve Beko'dan başkasına bakmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enarr

Midi fırında iyi bir şey almak isteyenler Arçelik ve Beko'dan başkasına bakmasın.

Peki ya mini fırın için hangi markalara bakacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

Midi fırında iyi bir şey almak isteyenler Arçelik ve Beko'dan başkasına bakmasın.

Yine Arçelik ve Beko'ya bakılabilir tabi 26 litre büyük gelmeyecekse. Genelde Arçelik-Beko'dan herkes memnun, diğer uygun fiyatlı ve yalıtımsız ürünlerin çoğu iyi pişirmiyor. Dediğiniz Delonghi fırın iyi pişiriyorsa alınabilir. Genelde mağazalarda yerli ürünler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enarr -- 21 Şubat 2016; 19:27:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

Yine Arçelik ve Beko'ya bakılabilir tabi 26 litre büyük gelmeyecekse. Genelde Arçelik-Beko'dan herkes memnun, diğer uygun fiyatlı ve yalıtımsız ürünlerin çoğu iyi pişirmiyor. Dediğiniz Delonghi fırın iyi pişiriyorsa alınabilir. Genelde mağazalarda yerli ürünler var.

Valla bana, soldan sağa 40 cm, önden arkaya 35-40 cm ve iç hacim yüksekliği de 25-30 cm.lik bir ürün lazım.
    Biz fırını daha çok, demir döküm tencere içinde ekmek pişirmek için kullanıyoruz çünkü. Geniş tepsilerde börekler filan yapmıyoruz.
    Elimde 20+ yıllık bir AEG fırın var. Çerkezköy fabrikası ürünü. 1600 watt. Piliç de çeviren bir model. Onun yerine geçecek bir ürün arıyorum.
    Alt rezistansın sol tarafında bir kısım artık kızmıyor. Dolayısıyla pişirmesi sorunlu. Yiyeceğin bir tarafı kızarıp bir tarafı kızarmadan kalıyor.
    Piyasada benim ihtiyaçlarıma uygun fazla bir seçenek yok gördüğüm kadarıyla.
    Herhalde yine piliç çeviren modellere bakmalıyım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Mini Fırın Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanAkkor -- 22 Şubat 2016; 11:34:36 >

• Dediğiniz ölçülerde fırın bulmak biraz zor galiba. Şimdiki midi fırınlar arkaya doğru çok geniş, biz de Arçelik turbo fanlı midi fırın kullanıyoruz, tezgaha tam sığdı tezgah küçük olsa yere koymak zorunda kalacaktık. Arasıra biz de ekmek yapıyoruz ama cam tepside. Eski fırınınız çok sağlammış demekki, şimdi böyle uzun süre giden cihaz var mıdır bilmiyorum. Kullanmaya niyetiniz varsa rezistansı bulunabilir belki.
  • enarr kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle fırına yeni rezistans taktırmaktan başka çare gerçekten kalmayacak sanırım.
    Eskilerin taş gibi tabir edilen, sağlam mallarından biri. Cam kapağı biraz iğreti duruyor. Aralık durmasın diye bir şeyler sıkıştırıyoruz.
    Onun ve kısmen sönmüş olan rezistansın dışında, 25 yılı bulan yaşının getirdiği eski püskü görüntüsünü de saymazsak bir sorunu yok.
    Mahallede bir elektrikçi abi var. Ona bir sorayım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.