Şimdi Ara

Mini Fırın Tavsiyesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
9
Favori
333.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dd2dl5

Hocam ben yarın MF 44 EI almayı düşünüyordum peşin 400 TL'ye alacaktım bu dediğiniz yeni model ile çok fark var mı arasında hangisini önerirsiniz aradaki fiyat farkına değer mi sizce ?

Merhaba hocam, teknik özelliklerine bakıldığında aslında fark vermeye değer çünkü diğer modele göre fanlı ısıtma (aynı anda 2 tepsi pişirme) ve kapalı üst ısıtıcı var. Kendi sitesinde bilgi az ama Başka alışveriş sitelerinde detay bilgileri verilmiş. Bu modeller yeni çıkmış pişirmesi hakkında kullanıcı yorumu mevcut değil şimdi kesinlikle alın da diyemiyorum. Alacak olduğunuz modeli forumda da kullanan çok ve memnunlar. Ben de yeni MF 44 KEB aldım çok iyi pişiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enarr -- 12 Nisan 2016; 15:47:32 >
  • Fırınım bi hayırlısı ile geleydi de bende pişirmesi nasıl diye bakaydım 😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin önerdiğiniz fırında muhakak güzeldir lakin benim aldığım fiyatın çok çok üzerinde..Benim 44 keb e ödediğim fiyat 263 lira..

• enarr kullanıcısına yanıt
    Bahsetmiş olduğunuz yeni modeller için Arçelik mağazalarını gezdim fakat yeni modellerden haberleri yok. Satıcıların cevabı "ne zaman çıkmış allahallah" oldu.Adamlar bihaber konudan. Mağazalarınıza ne zaman gelir diye sorduğumda da elimizdeki modeller bitmeden getiremeyiz dediler. Yani bizim Kocaeli'ye gelmesi 3-5 ayı bulabilir . Hiçbir İnternet sitesinde de satılmıyor. Haftaya evleniyorum o yüzden bu hafta kesin almam lazım. Bu nedenle 400 TL'ye MF 44 EI modelini alacağım galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dd2dl5 -- 13 Nisan 2016; 9:51:09 >
  • dd2dl5 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun, mutluluklar dilerim. Bayilerin elinde ürün çoksa, önceden alıp epeyce depoladılarsa getirmeyebilirler. Arçelik buharlı temizlik aleti aldığımda da aynı şeyi söylemişlerdi. Yeni ürünlerden haberdar olmamaları da ilginç, faks veya mail ile bilgilendirme olmuyor mu acaba? Almayı düşündüğünüz model de güzel fırın, forumdaki kullanıcılar memnun.

Bu sitede var görünüyor ama arçelik'in liste fiyatına göre epey pahalı.http://www.evinenelazimsa.com/arcelik-suf-5000-mgsi-mini-firin

Dediğim gibi ürün yeni, pişirmesi nasıldır bilnmez tabi.

• Bugün itibari ile fırınımda tepsi de kek ayrıca kalıpda kek yaptık her ikiside sünger gibi oldu göz göz kabardı çok memnun kaldık. Ayrıyeten börek pişirdik oda çok güzel kızardı çıtır çıtır oldu. Yetmedi birde şam tatlısı yaptık sanki irmik bulgur gibi gö göz oldu oda harika oldu yani.Fakat fırındamı ayar yapamadım yoksa genelde bu şekil mi olur bilmiyorum pişen kalıbı yada tepsiyi çevirmek zorunda kaldım ön taraf güzel pişirdi arka taraf tam o ladar kızartmadı.Birde son olarak fırın dış tarafa çok ısı veriyor Onun haricinde pişirmesinden çok memnun kaldık.Önerenlerden Allah razı olsun.@candoğan62

• quote:

Orijinalden alıntı: semba

Bugün itibari ile fırınımda tepsi de kek ayrıca kalıpda kek yaptık her ikiside sünger gibi oldu göz göz kabardı çok memnun kaldık. Ayrıyeten börek pişirdik oda çok güzel kızardı çıtır çıtır oldu. Yetmedi birde şam tatlısı yaptık sanki irmik bulgur gibi gö göz oldu oda harika oldu yani.Fakat fırındamı ayar yapamadım yoksa genelde bu şekil mi olur bilmiyorum pişen kalıbı yada tepsiyi çevirmek zorunda kaldım ön taraf güzel pişirdi arka taraf tam o ladar kızartmadı.Birde son olarak fırın dış tarafa çok ısı veriyor Onun haricinde pişirmesinden çok memnun kaldık.Önerenlerden Allah razı olsun.@candoğan62

Evet fırının pişirmesi muazzam. Tepsi çevirme durumu bizde de oldu, kek dışında bazı yiyeceklerde çevirmek durumunda kaldık. Fanlı börek denedik üstü çabuk kızarınca kapattık demekki fan her yemekte iyi sonuç vermiyor. Dışı ısınıyor ama el yakacak kadar değildi bizimkisi. Siz uygun fiyata almışsınız.

• Yeni fırınlar çıktıkça fiyat düşüyor malum.Bizim fırının dışı el yakmıyo ama yakmaya yakın bir sıcaklık veriyor ve altında ayakları yok muhtemelen ona bir ayaklık almak gerekecek.Aslında fırın olduğu yerin altına sıcaklık vermiyor fakat fırının kendi altı çok ısınıyor üstü gibi.Tedirgin oldum açıkcası... Ama yinede herşeye rağmen fırın güzel..

• Tavsiyelere dayanarak anneme Arçelik mf 44 keb almaya karar vermiştim ki hb'da daha uygun fiyatlı (275TL) Beko BMF 44 KEB'i gördüm ve sipariş ettim. Ürün elime hızlı geçse de sol arka köşeden biraz ezilmiş durumda. Kesinlikle kargodan kaynaklı bir ezilme değil pakete o şekilde koyulduğu ortada... Sol arka kısımda 3.5cm çapında 1.5mm derinliğinde hafif bir ezilme var. Anneme defalarca sordum; iade ve değişim yapabileceğimizi söyledim; büyütülecek bir şey olmadığını söylüyor. Diğer kısımlar beklentimin üzerinde çıktı. İç aksam, boya, çift camlı kapak, genel malzeme kalitesi, düğmeler vs fiyatı göz önüne alındığında gayet tatmin edici. Öte yandan, bazı arkadaşların Arçelik mf 44 keb için de söylediği gibi küçük işçilik kusurları Beko'da da mevcut ama o kadar da göze batmıyor. Bu akşam ilk denememizi kek kalıbında pasta yaparak denedik. Pişirme performansı fanlı modda mükemmel diyebilirim. Fanın ısıyı dağıtma konusunda bu kadar etkili sonuç vermesini beklemiyordum. Fan sesi rahat duyuluyor, kulak tırmalamıyor. Alt rezistans gizli cihazı temizlemesi kolay. Üst rezistans açık. Isı yalıtımı on üzerinden 7.4 Bu cihaz 19.1kg. Luxell'de benzer hacimli fırınlar 9-11kg civarı değişiyor.http://www.hepsiburada.com/beko-bmf-44-keb-44lt-beyaz-mini-firin-p-MTBMF44KEB?magaza=Beymag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 28 Nisan 2016; 1:55:59 >

• Luxell fırınlar kötü mu lx-3685 düşünüyorum

• bugün anneler günü kampanyasından 249 liraya arçelik suf4000meb mini fırın aldık hayırlısıyla inşallah, bayi 3 gün içinde eve teslim edecek ... gelince paylaşırım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 8 Mayıs 2016; 21:13:26 >
  • az önce teslimat yapıldı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

az önce teslimat yapıldı ...

Hayırlı olsun. Bunun iç yüksekliği biraz az mı? Kek gibi kabaran bir şey yapmaya
    kalkıldığında üstü yanmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lektem
    Hayırlı olsun. Bunun iç yüksekliği biraz az mı? Kek gibi kabaran bir şey yapmaya
    kalkıldığında üstü yanmaz mı?

teşekkürler ...
    tek tepsilik bir model, iç hacmi 35 litre, içi küçük ancak dış hacmi hayli büyük ...
    iç ölçüleri; yükseklik 17, genişlik 47, derinlik 44 cm. ...
    dıştant; yükseklik 31, en 60, derinlik 48 cm...
    az önce poğaça-açma yaptık, gayet başarılı bulduk ...

not: diğer 2 fotoğrafı sildim ... inceleme konusu açtım bakılabilir ... http://forum.donanimhaber.com/m_116794536/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 11 Mayıs 2016; 23:11:08 >

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Evet, tahmin ettiğim gibi iç yüksekliği biraz azmış. Benim Korkmaz fırının bile 22 cm kadar bir iç yüksekliği var ki ben bunu da az buluyorum.
    Fırını ekmek yapmak için kullanıyorum daha çok ve ekmeğin üstü, kabarma sonrasında, haliyle üst rezistansa çok yaklaşıyor.
    Senin fırında yapsam herhalde ekmek yapmak hiç mümkün olmazdı. Sen de kekte sıkıntı yaşarsın gibime geliyor.
    Not: O poğaçalar göbeğe çok yakışır. ;-) Afiyet olsun.
  • kek kalıbını denedik gerçekten de sorun olacak gibi ...
    teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 11 Mayıs 2016; 17:50:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

kek kalıbını denedik gerçekten de sorun olacak gibi ...
    teşekkürler ...

Çok canınız çekerse tepsi keki yaparsınız artık.
    O da lezzetli oluyor.
    Malzemeyi tepsiye yayıyorsun, onun içinde pişiriyorsun.
    Ya da muffin kalıplarına döküp mini kekler yapabilirsiniz.
  • Merhabalar,

Ben gittigidiyordan simfer m4256 aldım. Ürün arızalı çıktı iade edecem ama benim öğrenmek istediğim , fırının arka sac üst kısmında eşit aralıklarla 3'er cmlik delikler var ve buradan içi rahat görünüyor.
    Bu fırın hakkında bilgisi olan varmı , bu bir sorun teşkil edermi?
  • yıldızburak Y kullanıcısına yanıt
    arçelik suf4000meb mini fırın kendi bayilerinde 249 lira, ben aldım memnun kaldım tavsiye ederim ... işçilik-malzeme iyi ... http://forum.donanimhaber.com/m_116794536//tm.htm#116794536
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama midi fırın bakıyordum. Bu fırın bize küçük gelir.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.