Şimdi Ara

Mini Fırın Tavsiyesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
9
Favori
334.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arçelik MF 44 EI Modeli kullanıyorum. 420 TL normal fiyatı 400 TL'ye almıştım. çift tepsili yeterli büyüklükte gayet güzel memnunum.
  • yıldızburak Y kullanıcısına yanıt
    siz iç hacmi büyük fırın arıyorsanız haklısınız suf4000 size uymaz ... arçelik/beko suf 5000 ve mf-44 serisi tam size göre, 44 lt. ... piyasada daha büyüğünü görmedim ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hmmm. Teşekkürler. Bunlar bütçeyi zorlar ama güzel ürünler bi düşüneyim. Ben simferi 244 e aldım. Açıkçası bu simfer 4256nın digital ekranına ve tüm derecelerin ayarlanabilir olmasına kandım. Yani diğer fırınlarda 3-4 tane derece var ama simfer de 50den 250 ye kadar tek tek ayarlanabiliyor. Nedense bu özellikte bir tek simferde var gereksiz bir özellik mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldızburak

Hmmm. Teşekkürler. Bunlar bütçeyi zorlar ama güzel ürünler bi düşüneyim. Ben simferi 244 e aldım. Açıkçası bu simfer 4256nın digital ekranına ve tüm derecelerin ayarlanabilir olmasına kandım. Yani diğer fırınlarda 3-4 tane derece var ama simfer de 50den 250 ye kadar tek tek ayarlanabiliyor. Nedense bu özellikte bir tek simferde var gereksiz bir özellik mi acaba ?
    quote:

Orijinalden alynty: yyldyzburak

Hmmm. Te?ekkürler. Bunlar bütçeyi zorlar ama güzel ürünler bi dü?üneyim. Ben simferi 244 e aldym. Açykçasy bu simfer 4256nyn digital ekranyna ve tüm derecelerin ayarlanabilir olmasyna kandym. Yani di?er fyrynlarda 3-4 tane derece var ama simfer de 50den 250 ye kadar tek tek ayarlanabiliyor. Nedense bu özellikte bir tek simferde var gereksiz bir özellik mi acaba ?

bu tür ürünlerde dijital bence gereksiz, ayny öneriyi tost ve yzgara makinesi konularymda da belirtiyorum ... mekanik her zaman daha iyi ve sorunsuzdur ...

• dd2dl5 kullanıcısına yanıt
    Dün Arçelik MF44EI aldık. Arçelik fırınları içersinde özelliği en iyi olan olarak gördük. Yuvarlak ve dikdörtgen çift tepsili, alt rezistans gizli olması temizlik kolaylığı sağlıyormuş. Türkiye imalatı olmadı sebebi ile tercih ettik. Yeni modeller PRC imalatı. Deneyip göreceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeytinci58 Z kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınız hocam ? ben 2-3 hafta önce peşin 400 TL'ye almıştım.
  • Mağazaya gidip, görüp 400 tl tek slip aldık. Deneyip göreceğiz. İzolasyonu iyi olur inşallah.
  • Korkmaz A493 Oveny Mini Fırın
    http://www.vatanbilgisayar.com/a493-oveny-compact-firin.html
    1200 watt. 200 dereceye ulaşması çok uzun sürüyor. Daha doğrusu ulaştığını hiç görmedim desem yalan olmaz.
    En fazla 180-190 dereceye ulaşıyor. Kapak tek kat cam. İç yükseklik börek, çörek dışında, kabaran yiyecekler
    (ekmek, kek, vs.) pişirmeye uygun değil. Çünkü kabardıkça üst rezistansa yaklaşıyor ve haliyle yanıyor.
    Üst rezistansı kapatabilirsiniz ama bu sefer de fırın içi sıcaklık düşük kalıyor ve pişirmede sorun oluyor.

Rezistansları daha güçlüleriyle değiştirip fırını en azından 1600 watt'a çıkarabilir miyiz, bilemiyorum.
    Ama bu haliyle verimli değil.

Tavsiye etmiyorum.

• yeni mi aldınız ? ... bence ürünle ilgili yeni konu açın inceleme olarak, daha faydalı olur fikir verir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

yeni mi aldınız ? ... bence ürünle ilgili yeni konu açın inceleme olarak, daha faydalı olur fikir verir ...

Yeni aldım sayılır. 1-2 ay filan oldu aşağı yukarı.
    Kullanıcısı çok az olan bir ürün.
    O nedenle ben de detaylı bilgi edinemeden satın almış bulundum.
    Tongaya geldik yani.
    Ürünün camında hangi yiyeceğin kaç derecede pişirileceği yazılı.
    Tavuk 230 derece.
    Pizza ve balık 220 derece.
    Gülüyorum.
    200 dereceye ulaştığını görmedik ki 230 derecede pişirme yapalım.
    Yerli marka dedik, o da tırt çıktı.
  • ben de mini fırın arayışındayken marketleri geziyordum, mediamarktta korkmaz elemanı beni bir ürünün yanına götürdü biraz anlattı ...
    özellikle alt rezistansın kapalı olmasının temizlik avantajından bahsetti aklıma da yatmıştı sanırım bu modeldi, sonraki hafta ailecek gidip onu almayı düşünüyorduk ancak paramız arçelik'e nasip oldu ... kısmet ...
  • quote:

ben de mini fırın arayışındayken marketleri geziyordum, mediamarktta korkmaz elemanı beni bir ürünün yanına götürdü biraz anlattı ...
    özellikle alt rezistansın kapalı olmasının temizlik avantajından bahsetti aklıma da yatmıştı sanırım bu modeldi, sonraki hafta ailecek gidip onu almayı düşünüyorduk ancak paramız arçelik'e nasip oldu ... kısmet ...

Arçelik fırının, boş halde 200 dereceye çıkması kaç dakika alıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanAkkor

quote:

ben de mini fırın arayışındayken marketleri geziyordum, mediamarktta korkmaz elemanı beni bir ürünün yanına götürdü biraz anlattı ...

Arçelik fırının, boş halde 200 dereceye çıkması kaç dakika alıyor?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: lektem
    Arçelik firinin, bos halde 200 dereceye çikmasi kaç dakika aliyor?

saat tutmadım, fırını kullandığımız gün bakarım ...

• quote:

quote:

Orijinalden alinti: lektem
    Arçelik firinin, bos halde 200 dereceye çikmasi kaç dakika aliyor?

saat tutmadım, fırını kullandığımız gün bakarım ...

Tamamdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkmaz A489 Oveny Plus kullanan var mı arkadaşlar? Tavsiye eder misiniz? Ya da 300-350 arası bir fırın olarak ne tavsiye edersiniz.
    Teşekkürler.
  • yukarıda lektem isimli üye a493 oveny modelinden memnun olmadığını belirtmiş ... okuyun belki fikir verir ...

@Sefa
    çok teşekkür ederim.

Peki başka bu fiyat aralığında ya da daha ucuz da olabilir tavsiye edebileceğiniz fırın var mıdır?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

çok teşekkür ederim.

Peki başka bu fiyat aralığında ya da daha ucuz da olabilir tavsiye edebileceğiniz fırın var mıdır?

Teşekkürler.

ben arçelik suf4000 aldım gayet iyi, ancak mf44 veya suf5000 serisi iç hacim olarak daha iyi ...
    uygun fiyatlı olarak simfer m4290 mediamarktta görebilirsiniz ben beğendim, şu an 199 lira ...  Mini Fırın Tavsiyesi

Sanırım SUF5000 baya iyi. Almışken iyisini alalım.

SUF5000 in MEB ve MGSI diye iki farklı modeli var, farkları sadece renk midir? MEB 100 TL daha ucuz.
  • Sefa kullanıcısına yanıt
    renk dışında 1-2 fonksiyon farkı da olabilir, mesela biri 6 diğeri 7 program ama performans olarak bir şey farketmez diye düşünüyorum ...
    zaten tüm fonksiyonlar kullanılmıyor, biz aldık hanım bugüne kadar tek programı (çift rezistans+turbo) kullanıyor diğerlerine bakmadı bile ...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.