Şimdi Ara

Mini Fırın Tavsiyesi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
9
Favori
334.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayberty

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

150 tl civarı öğrenci evinde pasta-börek yapmak için uzun ömürlü fırın tavsiyesi aranıyor. acil.

yakınlarda carrefour varsa simfer m-4233 öneririm, kendi sitesinden de sipariş verilebilir ...
    birara 159 liraydı şimdi 179 lira olmuş ama değer ...

Hocam o fırının içinde ışıklandırma yok kapağı açınca karanlık oluyor diyorlar doğru mudur?
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    doğrudur lambası yok ama bence tek eksiği o olsun ...
  • Merhaba arkadaşlar, kaliteli fırın arıyoruz; ama bütçe olarak da bosch seviyesine çıkamıyoruz. Luxell istiyor eşim.

Luxell lx 13575 ve Luxell 3685 arasında ne fark var acaba? Fiyat farkı var ve farkını anlayamadık. Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryildirim -- 23 Ekim 2016; 18:58:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Bayberty Hocam tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, dikkatle okuyorum. Özellikle malzeme ve yalıtım açısından önerebileceğiniz bir ürün rica ediyorum. Aklımda Bosch HKP110150F var fakat çok eski üretim bir ürün. Sizin bir yorumunuz var mıdır? Teşekkürler.
  • arçelik mf-44 veya arçelik suf-5000 serisinden bir model almanızı öneririm ...

@arastirmaciadam
  • Arkadaslar Hiç kimse simfer almasın. Fırında tavuk yapmaktan soğudum. Hamurisi de aynı şekilde. Çok geç pişiyor.onu beklemek sıkıntı. Çünkü ne zaman piştiği belli değil. Başında sıkıntılı bir bekleyiş oluyor. Artık evde süs olarak duruyor. Ucuz mal alacak kadar zengin olmayın.

• Arçelik mf 44 kei mi Suf 5000 mi? Mf 44 ei olan modeli satışta yok
  • Dracarys D kullanıcısına yanıt
    suf-5000 şu an arçelik bayilerinde 358 lira ...
  • Teşekkürler yardımınız için. 480 liraya bayiden suf 5000 inox aldık

• Dracarys D kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • slm termıkel nasıldır fırın konusunda
    Termikel 13007 WWK Mini Fırın 250 fıyatında
  • barbr B kullanıcısına yanıt
    termikel fırın konusunda iyidir ancak fiyatı 250 olduktan sonra arçelik almak daha mantıklı olur ...
    arçelik suf-4000 aynı özelliklerdedir ve fiyatı kendi bayilerinde 249 lira ...
    ama daha hesaplı olarak simfer m-4233 veya benzer bir modelini de tavsiye edebilirim ...

not; arçelikten ben aldım ... https://forum.donanimhaber.com/m_116794536//tm.htm#116794536

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 11 Kasım 2016; 16:4:49 >
  • Hocam ucuz yollu 2. midi fırın bakıyoruz eve. Akel AF830 hakkında bilginiz var mı? Kullananlar memnun sanki 80TL ucuz da.

urun.n11.com/mini-ve-midi-firin/akel-af830-termostatli-saatli-inox-midi-firin-P106696526

Ya da Kumtel'in 4125 6125(Defne) Granitech(5520) modelleri hakkında?

Luxell börekçi Simfer vb. 150'lerden başlıyor çünkü :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    akel'i görmedim ancak 80 fiyat aralığındaki ürünlerin işçilik-malzeme kalitesi pek tatmin edici olmuyor, bazıları teneke gibi ...
    tv'de reklamları yayınlanan granitech yakından o kadar da iyi görünmedi bana ...
    daha önce gördüğüm ama detaylıca incelemediğim modellerden simfer m-3220 albeni, luxell lx-5430 mercan, luxell kf-4125 defne modelleri fiyatına göre fena değildi ...
    siz yine de ürünleri mağazalarda yakından görüp incelemeden karar vermeyin ...
    özellikle carrefour'un ürün yelpazesi geniş, yakınınızda carrefour mağazası varsa uğramanızı öneririm, fiyatları da makul ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

suf-5000 şu an arçelik bayilerinde 358 lira ...

Serisi değişti, güzel oldu da; fiyatlar uçuyor gittikçe 1-1,5 sene kadar evvel Arçelik MF44KEB fırını 225 liraya almıştım. İyi ki o zaman almışım diyorum :)

Bu arada geçen dikkat edin SUF4000'in tabandaki rezistansı dışarıda, hoş olmamış bu durum. Bendeki fırının alt rezistansı tabana gömülü, temizliği kolaylaştırıyor.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    selam hocam,
    haklısınız rezistans açıkta, hem temizlik açısından dezavantaj hem de fırının içini biraz ucuz gösteriyor ...
    ama ben fırının taban rezistansının açıkta olmasından ziyade tepsi rafının alt boşluğunun fazla olmasına takılmıştım, yani tepsi fazla yüksekte kalıyor ve daha alt raf kademesi yok ...
    başlarda bunu tasarım hatası olarak değerlendirmiştim lakin zamanla kullanınca farklı düşünmeye başladık ...
    nedenine gelince; altını daha yavaş pişirdiği için "üstü kızarmış ama altı yanmış mıdır acaba" gibi bir endişe duymuyoruz ...
    börek-çöreklerin üstünün yeterince kızardığını görünce sadece alt rezistans programına getirip 5 dakika sonra kapatıyoruz tam oluyor ...

• Max. 300 TL'ye kadar 42-44 Lt fırın aranıyor acil 🚨. Korkmaz a488 üzerinde yoğunlaştım. Tavsiyeleriniz merakla bekleniyor.

• Tatangaa kullanıcısına yanıt
    korkmazı mağazada beğenmiştim, özellikle rezistansların kapalı olması temizlik açısından avantaj ...
    ancak alanlardan biri pişman olduğunu yazmıştı, fırının içi en üst kademede bile yeterince ısınmıyor demişti ...
    belki ona gönderilen üründe sorun vardı bilemem ama benim mağazada gördüğüm korkmaz a-488 kaliteliydi ...
    onun yanında simfer m-4246, 4256, 4257, 4259 modelleri de güzel ...
  • Simfer 4259 inceledikten sonra kararımdan vazgeçtim. Simfer bir adim önde gözüküyor. Umarım pişman olmam. Ürünü denedikten sonra izlenimlerimi yoruma eklerim.

• Tatangaa kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun ...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.