Şimdi Ara

Mini Fırın Tavsiyesi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
9
Favori
334.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Simfer 4002 İnox Turbo fırın aldım anneme hediye olarak umarım memlun kalır.

ayrıca link vereyim belki alacak arkadaşların işine yarar:https://www.carrefoursa.com/tr/mikrodalga-mini-firin/c/2225
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
    fiyatlar çok iyiymiş ... 4002 modeli 135 ve 4004 modeli 120 liraya düşmüş, nerdeyse bedavadan biraz pahalı, biz arçelik 4000 modelini 250'ye ucuza aldık diye seviniyorduk ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

hayırlı olsun ...
    fiyatlar çok iyiymiş ... 4002 modeli 135 ve 4004 modeli 120 liraya düşmüş, nerdeyse bedavadan biraz pahalı, biz arçelik 4000 modelini 250'ye ucuza aldık diye seviniyorduk ...

hocam bu fırınlar almaya değer mi sizce.. candoğan bey arçelikten sonra ferre iyidir diyordu ama hiç kullanan da yok bilemedim
  • daskadir D kullanıcısına yanıt
    bu fiyatlara kesinlikle alınır 120-135 liraya bence çok ucuz, gördüğüm mini fırınlar arasında simferin işçilik malzeme kalitesi fena değildi, luxell fırınların durumu biraz vasat ... bizim set üstü ocak ferre ama hiç fırınını görmedim ...
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    carrefourda simfer 4002 ve 4004 modelleri f/p olarak çok uygun ...
    ayrıca gidebileceğiniz bir carrefour varsa görülecek başka modeller var çoğu aradığınız kriterlerde ... yerinde görüp incelemek gibisi yoktur ...
    https://www.carrefoursa.com/tr/mini-firin/c/2227

@Ohol Oula

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 28 Ocak 2018; 17:45:37 >
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Konuyu da inceleyince genel olarak Luxell, Simfer ve Arçelik-Beko markaları ön planda. Sanırım en iyisi Arçelik ama bütçeme uygun olanı SUF 3000 28 lt, diğerleri 300 liradan başlıyor.

Bahsettiğiniz modeller uygun ama marka kısmı biraz düşündürüyor. Şikayetler varmış biraz.

Arzum Cookart var 2002 modeli. Bu nasıldır sizce? Pek göremedim konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 29 Ocak 2018; 0:8:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    arzum 2002 yakından görmediğimden önce resimlere sonra özelliklerine baktım gayet iyi duruyor ancak ikinci iş olarak şikayetlere göz attım uzak durmak lazımmış hayli memnun olmayan var, fırın ısınmıyormuş hatta keki bile 2-3 saatte yapıyor diyenler var ...
    Evet hocam, maalesef pişirme olayında sorunlu bir ürünmüş.

Bu şartlar altında en iyisi önerdiğiniz Simfer modelleri diyebiliriz o halde?

beko-arçelik-altus grubu iyi seçenek ama carrefourdaki simferlerin fiyatları çok uygun ...
    mesela altus al-4000 fiyatı 250 civarı (bende aynı ürünün arçelik olanı var), benzer özelliklerde simfer 4002 ve 4004 carrefourda 120-135 lira yani yarı fiyatına tabii inşallah teşhir ürün değildir ...
    Hımm bir de Altus varmış ve 40 lt olmasıyla bir de Koç markası olmasıyla içime sindi. O fiyatta Arçelik bulamadım zaten aynı özellikte olan.

Simfer aslında içime sindi, ucuz olması ve özellikleri güzel ama para cepten bir kere çıkıyor, marka önemli benim için.

Bahsettiğiniz Simfer modelleri ve Altus modeli listemde. Biraz daha araştırıp alırız artık. Çok teşekkürler hocam.

Önerinizle almış olduğum Remta 8 dilim tost makinesinden yana hiçbir sorun yok. Umarım fırın da sorunsuz olur.

size son tavsiyemi de yapayım sonra yatayım, arçelik düşünürseniz suf 5000 meb modelini incelemenizi öneririm, ben suf 4000 aldım ama aklım suf 5000'de kalmıştı ... bayi fiyatı 449 lira ...
  • quote:

size son tavsiyemi de yapayım sonra yatayım, arçelik düşünürseniz suf 5000 meb modelini incelemenizi öneririm, ben suf 4000 aldım ama aklım suf 5000'de kalmıştı ... bayi fiyatı 449 lira ...

Aman hocam ne 449'u... Görmemiş olayım..

• turbo olanları da var piyasada
  • quote:

449 da çok abartı. Ben MF44KEB’i 225 liraya mal etmiştim açıkçası 300 liradan fazla vermek abartı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

449 da çok abartı. Ben MF44KEB’i 225 liraya mal etmiştim açıkçası 300 liradan fazla vermek abartı bence.

bence de o parayı etmez ocaklı tam boy olsa neyse ... ama ilginç olan internette bile fiyat 420'lerde gidiyor ...

• 4 sene evvel Arçeliğin en üst inox midi fırınını almıştık. Çok da memnunuz poğaçaları börekleri çok güzel pişiriyor. İçi de baya geniş. Fazla yerimiz olmadığından midi fırın aldık. 2 kişi yaşıyoruz fazlasıyla yetiyor zaten. Yalnız çözemediğim bir durum var kek yapıyorum çok da iyi çırpıyorum ama kekin kabuğu biraz yanıyor yanıkları atıyoruz ve çatlak olarak çıkıyor bu durum hariç fırın 10 numara. Kendisi bana kilo bile aldırdı meret. Mutfak robotunu da indirime girmişti onu da Arçelik aldım ondan da çok memnunum motoru çok sessiz Rondo hariç. Gece yarısı çorba yapıp blenderlıyorum o derece.
  • Hepsiburada.com'da iki tane Simfer mini fırın gördüm. Tavsiye eder misiniz?

Ben il dışında yalnız yaşıyorum. Hafif yemekler yapacağım, pasta kek gibi öyle ahım şahım bir şey yapma gayem yok, ürünler dijital diye hoşuma gitti. Sorun çıkarmayacak ileride (eve döndüğümde yani ailemin yanına) kullabilecek ürünler mi bilmiyorum.

Simfer 4259 5 Fonk Dijital 42 lt Turbo Midi Fırın

https://www.hepsiburada.com/simfer-4259-5-fonk-dijital-42-lt-turbo-midi-firin-p-MTSIMFER4259

Simfer M 4256 Turbo Midi Dijital Fırın

https://www.hepsiburada.com/simfer-m-4256-turbo-midi-dijital-firin-p-MTSIMM4256

• Bu sıralar kampanya var mı arkadaşlar? Max 200-250 olacak şekilde, tek başıma kullanacağım kek vs belki balık/tavuk da pişiririm, kumteller var 120-130 bi de simfer 4002 var 230 civarına teşekkürler
    Bizede 35-40 litre araliginda yogun kullanilacak bir firin lazim yer sorunundan dolayi ve temizlemesi buyuk ankastre firindan daha kolay olacagi icin mini/midi firin ariyoruz.

150-200(biraz ustude olabilir) tl civarinda malzeme kalitesi iyi olan Alt ve ust Pisirme ayari orantili olan ve Watt'i yeterli seviyede olan F/P urunu tavsiyesinde bulunmanizi rica ediyorum.

Birdeki nette arastirirken Efba markasinin tavuk cevirme ozelligi olan modellerini gordum ve ilgimi cekti acaba bunlar ne kadar randumanlidir ?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    altus al-4000, simfer 4004 ve simfer 4002 ...
    efba'nın ızgarası var benim ızgara konusunda geçiyor kullananlar memnun ancak fırınları hakkında kullanıcı yorumu okumadım ...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.