Şimdi Ara

Mini hd cihaz tavsiyasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3-4 tane mini hd tv Arkasına giren cihazları denedim hemen hemen sonuç aynı idi bazen kumanda alıcısı algılamıyor tam karşısında olmayınca bu da bazen sorun yaratıyordu kanal değiştirme de ses kısma da bana tavsiye edeceğiniz kumanda ile göz alıcısı çevirisi Kuvvetli denenmiş bir cihaz söylerseniz sevinirim.next starcom starmax denenmiştir

• Bilgisi olna arkadaş yokmu
  • Ben de arıyordum. Tavsiye olursa değerlendireceğim. New wave düşünmüştüm ama Next ile aynı sanırım, siz denendi demişsiniz o zaman onu eledim. Hiremco ve Redline mini uydular nasıllar acaba?
  • A101e gelen hometech 1010 iyi
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Alıp beğenen epey var ama yakın zamanda gelmedi sanırım. Bir de Rose Cyrstal modelini gördüm, bir bayi 65 liradan veriyor, hiç bilmediğimden almadım.
  • Magbox Natural mini hd uydu alıcısı
    www.amazon.com.tr
    HD UYDU ALICISI DİSPLAY GÖZLÜ MAGBOX NATURAL: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/ALICISI-D%C4%B0SPLAY-G%C3%96ZL%C3%9C-MAGBOX-NATURAL/dp/B07F9XPMHP
  • hocam teşekkür ederim cevaplarınızn için deneyen arkadaş varsa lütfen bizimle paylaşsın tv önündeki örümcek yada kumanda kuvvetli olacak örnek verecek olursak digitürk cihazını kullanana arkadaşlar vardır muhakkak forumda cihazı tv arkasına aldığım halde kumanda cihazı görmediği halde kanal değiştiriyordu boyle bir cihaz istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodyarjan -- 6 Şubat 2019; 0:19:21 >
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.