Şimdi Ara

Mini ITX Apu Sistem Ryzen 5 3400g -- SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Anakart : Asrock Fatal1ty B450 Gaming ITX/AC AM4 DDR4 Mini ITX(Kutu var fatura yok 1 yılı biraz geçti sanırım)

İşlemci : AMD Ryzen™ 5 3400G with Radeon™ RX Vega 11(Kutu var fatura yok 1 yılı biraz geçti buda)

Ram : GSKILL 16 GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16(Garanti belgeleri duruyor bi tanesini sonradan aldim ilki cl15 2.ci si yeni aldığım cl 16 ama gayet stabil çalışıyorlar. 2. sini alalı 1 ay fln oldu)

Ssd : Kingston m2 sata 128 gb (Önceki laptobumdan çıkarmıştım modelini bilmiyorum) ayrıca 1 tb hdd var ama o kişisel harddiskim yani satılık değildir.

Kasa : Dark Compact 150W(bunu 2.el bulmuştum kutu fatura garanti yok. yakından ufak tefek çizikler gözüküyor. Ön paneli tutan bi tırnak kırıktı 1 mm fln ayrık duruyordu bende yapıştırdım görsel de sıkıntı yok)

Multimedia pc olarak toplanmıştır. Ama her türlü oyunu 1080p de rahatlıkla oynatır. Apu sistemdir; sistemdeki işlemcinin içerisinde Gt 1030 seviyesinde RX Vega 11 ekran kartı dahili olarak mevcuttur. Youtube da testleri fazlasıyla mevcuttur. Ciddi alıcılar ile görüntülü görüşme ile istedikleri yük testlerini yaparım.

Satma sebebim eşime telefon almak, o yüzden sıfır veya sıfır gibi 1 2 aylık telefonlarla ayni fiyat aralığında takas olur.

Fiyat: 2650 TL
    ( Işıklı mışıklı kasaya koyuyorlar bu sistemi a320 anakartla, öyle olunca fiyatı 3500 oluyor çok garip bir biçimde. Sarı sitede)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknct -- 22 Ekim 2020; 22:49:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takip..

• işlemci ne kadar
  • Pm attım bakarsanız. İlgileniyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.