Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır gibi Keenetic extra dsl ac1200 Satın Al 2 Temmuz 2024 01:03 1 1 Sıfır gibi Keenetic extra dsl ac1200 Ürünü Kullanmak için aldım. 1 hafta gibi bir süre kullandım fakat daha sonra kampanya daki internet paketini kablonet uzerinden aldım o yüzden modem ise yaramadı. Tüm ekipmanları ile birlikte kutusunda duruyordu. Taşınma halinde kutuyu tekrar gördüm şu an kullanmadığım için satılıktır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır gibi Keenetic extra dsl ac1200 Iphone 11 128 RED Mini ITX Apu Sistem Ryzen 5 3400g -- SATILDI SATILDI.Lenovo v580c i5-3230m, gt740m, 6gb Ram, 120gb SSD, 1 tb HDD