Şimdi Ara

Mini-itx KASA VE SİSTEM KULLANANLAR BURAYA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
20
Favori
31.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cpt.Ee

quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Ee

100-150 TL arası 30*30*10 gibi bi kasa var mı arkadaşlar tavsiyenizi bekliyorum.

Cooler master elite 110-120-130 serileri thermake v1 core

Hocam küp şeklinde istemiyorum.
    Ben bikaçtane buldum.
    Dark mini office
    Redrock 102 br
    Fark aura 300
    Arayan arkadaşlar bu kazalara bakabilir fiyatlar 100-130 arası.

ZAYTECH SE-620 yi aldım, ucuz ama fena değil. Gerçi konuyla alakası yok İTX kasa değil bunlar. ITX sistem toplamayı düşünüyordum, fakat XEN ile sanal makina çalıştırmayı düşündüğümden ek yuvalara ihtiyacım olacağı için ITX alamadım. HTPC ve firewall (pfsense) ve desktop makina olarak kullanmayı düşünüyorum. Yalnız kendi PSU su pek verimli değil. Boşta 26 Watt tüketiyor, Pico PSU ile boşta 16 Watt tüketiyor.. (i5 4460).

• B75 chipsetli 1155 pin işlemciye uygun mini ITX anakart arıyorum. Temiz ikinci el olan varsa elinde PM atsın lütfen.

Teşekkürler,

Erdoğan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilimci

B75 chipsetli 1155 pin işlemciye uygun mini ITX anakart arıyorum. Temiz ikinci el olan varsa elinde PM atsın lütfen.

Teşekkürler,

Erdoğan.

Sahibindende gecen gormustum mini itx diye aratirsaniz karsiniza cikar herhalde :) elektrik kesik linki cepten goremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satilik mini itx parcalar

cooler master elite 120 kasa 150 lira

msi h81i intel 1150 anakart 200 lira

iletisim pm veya 05428497524

• silverstone ml06-e işte istediğim kasa. mitx anakart, low profile dual slot ekran kartı, sfx psu destekli 35x20cm büyüklüğünde 10cm yüksekliğinde.

http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=568&area=en
     Mini-itx KASA VE SİSTEM KULLANANLAR BURAYA

• http://shiftdelete.net/dente-tiny-ile-hd-video-keyfi-hd5040-8420

Elimdeki Tiny mini ITX cihazı (notebook alacağım için ) satıyorum.
    i3-2100 işlemci
    Intel DH61DL anakart
    4 gb ddr3 bellek
    500 gb disk
    ilgilenenler pm atsın.
  • Arkadaşlar performans acisindan normal kasalarla fark varmı oyun için soruyorum yani buna takılan gtx 770 ile normal kaslara takılan ekran kartının performans farkı var mı birde aynı ozelliktetki normal kasa ile mini kasa arasında fiyat farkı varmı örneğin laptoplardaki aynı marka ekran kartı ile normal kasalardaki ekran kartları arasında 10 fps kadar fark var saygilar başarılar bilgilendirirseniz sevinirim

• sayfa 2. el bölümüne dönmüş aslındada güzel olmuş almayı düşünenler için :) üst seviye z97 ımpact gibi modellerde gözüm var fiyatı neredeyse maximus kadar olunca vaz geçiyorum hep :)
    uygun anakart bulamadıktan sonra mini itx geçemiyor insan.
  • 1000 TL ye kadar Küp kasa Tavsiyesi yaparmısınız sistem ile birlikte sadece net kullanılacak.
  • arkadaşlar download için sistem kurmak istiyorum download ve film izleyip internette takılmak adına kasmayacak bi anakart işlemci ram istiyorum.http://www.hepsiburada.com/msi-j1800i-intel-j1800-1333mhz-ddr3-tumlesik-islemcili-mini-itx-anakart-p-BD305153 bunu alıp bi 4gb ram alsam ssd im var bağlasam çok mu düşük olur benim için önemli olan düşük güç tüketimidir izlediğim filmler yify 720p tam 720p de değil. intel d945gclf anakartım vardı yandı. yeni anakarta ihtiyacım var. şuan sistemimi satıp komple bu sisteme geçmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -durgun-

Merhabalar,

Küçük, taşınabilir ve yüksek performanslı bir kasa toplamak istiyorum. Ancak Mini ITX anakartlarda AM3+ soket destekli olan bir tane bulabilmiş değilim. Ben de Mini ITX kasaya ATX anakart takmak istiyorum. Kasa boyutu ile anakart boyutuna baktığımda teorik olarak kart kasaya sığmakta ama elbette kasanın içine girmesi gereken diğer parçalar da var, kısacası sizce böyle bir şey mümkün müdür?

Hocam atx zor olur ama micro atx belki kullanılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 24 Ağustos 2016; 18:54:44 >
  • Selamlar;

mevcut olanlar: Silverstone sg09,MSI H110 Anakart,i5 6600,rx 480,Xigmatek Centauro 700W 80+ Bronze Power Supply,SSD,HDD

Alınıcak olan: Silverstone SG05,Silverstone SFX 450 Watt 80 plus, MSI H110(I) Anakart

Uğraşmaya deger mi millet yukardaki sistemi SG09 dan SG05 LTE'ye geçirmem.
    https://www.amazon.com/Silverstone-Micro-ATX-Mini-ITX-Computer-SG09B/dp/B009WXB2TE
    http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=210

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 11 Mart 2017; 13:36:6 >

• Bende katıldım aranıza :)

g31 anakart , xeon E5450 , 4 gb 800 mhz ram , r7 240 2gb ve frısby s6035n kasa mevcut.

120 gb ssd ve 500 gb hdd bağladım.

Tahminimdem çok daha başarıl oldu vallahi Net kullanımı ve tvye bağlayıp film izlemek için kullanıyorum şimdilik.
  • Hocam silverstone kasalardan memnun musunuz? Ben şunu almak istiyorumhttp://www.silverstonetek.com/product.php?pid=536

Ancak yeni fark ettim ki m-itx kart istiyormuş. Keşke m-atx Dr destekleseydi ama olsun artık ne yapıp edip 100tl bulmam lazım. Çünkü msi h110m pro-d ile h110I li anakart lar arasında 100 tl var mış. Bende yakalamışken sorayım dedim nasıl kasalar diye

• Sg05 e göre daha büyük mini psu parası ödemezsin.güzel seçim.

• MSI H110M PRO-VD Intel G4560 ve GTX 1050 Tİ ile bir sistem kuracağım. Hesaplı bir ITX kasa önerebilirmisiniz? Yurtdışından da alabilirim.(Amazon vs.)
  • Mini-Itx kullanıcısı olarak buradayım. Mini-itx kullanıcıları olarak konumuzun olması güzel. Konuyu canlı tutmakta fayda var.

NZXT Manta Beyaz Mini-Itx Kasa
    MSI Z170i Gamin Pro AC Anakart

Resimler gece çekildiği için karanlık çıkmış.

Mini-itx KASA VE SİSTEM KULLANANLAR BURAYA  Mini-itx KASA VE SİSTEM KULLANANLAR BURAYA  Mini-itx KASA VE SİSTEM KULLANANLAR BURAYA  Mini-itx KASA VE SİSTEM KULLANANLAR BURAYA

•  Mini-itx KASA VE SİSTEM KULLANANLAR BURAYA

Kasa link

Anakart link

CPU link

Ram link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afulkem -- 12 Mayıs 2017; 16:34:32 >

• gorkemchem kullanıcısına yanıt
    Bu anakart için microATX kasa kullanabilirsiniz ITX kasa olmaz. Corsair Carbide Air 240 serisini kullanabilirsiniz. Bütçenizi aşması durumunda daha uygun şekilde forumun 2. el kısmına göz atmanızda fayda var. Satanlar üyeler vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Darknes

Bende katıldım aranıza :)

g31 anakart , xeon E5450 , 4 gb 800 mhz ram , r7 240 2gb ve frısby s6035n kasa mevcut.

120 gb ssd ve 500 gb hdd bağladım.

Tahminimdem çok daha başarıl oldu vallahi Net kullanımı ve tvye bağlayıp film izlemek için kullanıyorum şimdilik.

Konudaki en zevkli kasayi toplamissiniz..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.