Şimdi Ara

mini itx oyuncu sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir sistem topladım. Birkaç güne alacağım. Sizinde fikirlerinizi almak istedim.
     mini itx oyuncu sistemi

Edit: 24.03.2016 Tarihi itibari ile yorum yazanların fikirleri dikkate alınarak değiştirilmiş sistem.

mini itx oyuncu sistemi

EDİT 2 :

Siparişimi verdim. :)

Aldığım sistem;

işlemci
    kasa
    ssd
    psu
    monitör
    ram
    anakart
    ekran kartı
    işlemci soğutucu

3200 tl

Elimde harici 2 tb'lik hdd var.

Kargolar gelince montaj videosu ve resimler eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar.s -- 28 Mart 2016; 1:33:11 >

• Selamlar,

Benimde kafamda itx sistem toplamak var.
    Kasa olarak silverstone sugos13b düşünyorum. o kasayıda inceleyebilirsin.
    işlemciyi yapabiliyorsan 6500 yapın.
    Alan dar olacağından sıvı soğutma düşünülebilir.
  • çok güzel seçim olmuş. parça uyumsuzluğu yok.
    hdd'yi bırakarak direk ssd seçimi mantıklı olmuş.
    yalnız coil whineye dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknisyen_GG

Selamlar,

Benimde kafamda itx sistem toplamak var.
    Kasa olarak silverstone sugos13b düşünyorum. o kasayıda inceleyebilirsin.
    işlemciyi yapabiliyorsan 6500 yapın.
    Alan dar olacağından sıvı soğutma düşünülebilir.

Sanada hayırlı olsun şimdiden. İşlemci yükseltilir sorun değilde. kasa olarak listemdeki kasa tercih sebebidir. İncelersen ne kadar ergonomik olduğunu görürsün. :)
  • Merhaba kafamdan geçen sistemi topluyorsunuz , yalnız ben ekran kartı olarak zotac 960 amp düşündüm vatanda 750 civarıydı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Merhaba kafamdan geçen sistemi topluyorsunuz , yalnız ben ekran kartı olarak zotac 960 amp düşündüm vatanda 750 civarıydı .

Dostum zotac bulaşma derim :) birde r9 380 ile 960 kafa kafaya giden bir kart. yalnız 380 bir tık daha önde benim fikrimce.

inşallah sende alırsın. değişiklik yapıyorum sürekli kafam allak bullak oldu :D
  • Ekrani 24 inch alsan daha iyi olmaz mi 21 bana kucuk geliyor,yazdiginiz fiyatlara bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    350 tl ve altı fiyata 24 inc varsa link please
  • Kartı bencede nvidia yapmalısın mini itx de soğutma çok önemli thermal throttling 'e kadar gidiyor hava akışı iyi değilse.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    nvidia daha soğuktur diye bir olay mı var? nvidia ile amd arasında 3-4 derece oynar en fazla.

Ama şöyle birşey deseydin kabul ederdim "Sapphire alma Asus al. soğutma önemli." :)
  • R9 380 İle GTX 960 Arasında yaklaşık 6-7 derecelik bir fark oluyor hemen hemen hangi firma olursa olsun yakın degerler veriyor bence MSI GTX960 4G Almalısınız
  • çağlar.s kullanıcısına yanıt
    Bende tam tersini söylüyorum o zaman soğutma önemli asus alma Sapphire al ayrıca nvidia 960 daha az güç tüketiyor bu bir gerçek. Ve şöylede birşey var kartlar arasında birinin daha çok soğutma yaprağı, bakır borusu vardır daha iyi soğutulur diğeri de ona nazaran daha mütevazidir ve daha sıcak çalışır ama ikisinin de kasaya yaydığı sıcaklık aynıdır o yüzden daha az güç tüketeni almak daha mantıklı.
    Not:Amd'nin işlemcileri dışında hiç bir firmaya kin tutmuyorum yada desteklemiyorum.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    380 ile 960 arasında 6-7 derecelik bir fark olabilir. ama performans olarakta bir o kadar fps farkı oluyor. Yani sıcaklık sorun değil. :)
    Kasa'nın yapısının videolarını izlerseniz eğer ne demek istediğimi anlayacaksınız. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar.s -- 23 Mart 2016; 17:16:23 >
    380 ile 960 ın karşılaştırma videolarına baktımızda nedense hep amd oyunlarında çekilmiş neden acaba ayrıca patlama sahneleri gibi yüklenme olan sahnelerde 380 batırıyor burda gelip bana 380 i savunmayın ayrıca 960 daha soguk çalıştıgı için O.C. Potansiyeli daha fazla yine tartışmayayım diyorum duramıyorum :D
  • https://www.youtube.com/watch?v=C70BubcRcTQ

Her türden oyun var. Nvidia'ya özel oyunları duymuştumda , Amd'ye özel oyun ilk defa duydum güldürdün yukarıda ki videoda birçok oyun var. Kafa kafaya gidiyorlar. 3-5 fps oynuyor aralarında.

Hem ayrıca profesyonel derecede oyun oynamayacağım. Sorun değil 3-5 fps.
  • Yine sen yine Gtx 960
    Dostum ram'ı 2133 MHZ yap, aksi takdirde boş yere 2666 almış olursun. İşlemciyi i5 6500 yapmaya çalış bütçeni arttırarak. Kolay gelsin.
  • AhmetKıran kullanıcısına yanıt
    Evet öyle yaptım. Son halini ilk mesaja ekleyeceğim. Kullandığın sistem ile benimkisi aynı. Memnun musun?

edit: kasanın videosunu çekip yayınlayabilir misin? Ya da en azından 5-6 ad. resim.. Müsait isen. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar.s -- 24 Mart 2016; 9:17:00 >
    Dürüst olmakta fayda var, ben bu kasayı 1 ay sonra toplayacağım. Ama performans bakımından senin gibi araştırma yaptım. Twitch'de ve youtube'de yayın yapanlarla görüştüm. Sorunsuz şekilde yayınlarını yapıyorlar, oyunlarda sorunsuz takılmadan oynuyorlar. Ayrıca dünyanın en iyi f/p kasası güncel olarak
  • AhmetKıran kullanıcısına yanıt
    Aynen.. Sağlam bir mITX kasa olacak. Ben birkaç gün içinde alacağım. Senide bilgilendiririm :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.