Şimdi Ara

Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
549
Cevap
54
Favori
38.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Mini İTX Sistem Toplama REHBERİ [Adım Adım Montaj+İncelemeler]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

Sessiz kaldı bu konu

sistem canlıymış hayırlı olsun fotoğrafları bekliyoruz

• s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı uğurlu olsun.

benim parçalarım b150i gaming pro ac, i7 6700 ve rx 480. kasa olarak da core v1 kullanıyorum.

mini itx ftw!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Chris Brown

Bir iki eksik kaldı onlarıda tamlayıp ekliyorum

@Omara

Sizin sistemde gayet iyi maşallah rvz hastalığından böyle yaptık bakalım üzmez herhalde
    hocam bende de küp kasa hastalığı olmasa tercihim kesinlikle rvz olurdu, çok iyi seçim yapmışsınız.

• Omara kullanıcısına yanıt
    Önceki kasam obsidian 250d'den küp hevesimi aldım rvz bayadır aklımdaydı bu zamana kısmet oldu

• sistem toplama videosu bekliyoruz mutlaka...
  • Maalesef video zor çünkü sistemi toplayalı birkaç gün oldu.Oyunlar için 1tb hibrit hdd almıştım ayrıca dvdrw bugün gelince onları takarken toplanmış haline foto çekebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 15 Aralık 2016; 19:57:4 >
    güle güle kullanın hocam tekrardan hayırlı olsun diyelim. şimdi sıra sefasını sürmekte

• Ben de küp kasa toplayanlardanım .Masamın üstünde uslu uslu duruyor ,şekli şemali iyi, taşıması pratık , ihtiyaçlarımı da karşılıyor , kasa toplayacakların küp kasaları es geçmemelerini öneririm.
  • Hayırlı olsun güle güle kullan. Kısa ve uzun vadede yorumlarını bekliyorum.

Bu kasayı ofis ortamında kullanmak istiyorum; sessizlik ve boyut benim için en önemli etkenler. Kasanın fan boyutunun ve psunun fan boyutunun 12" den küçük olması sebebiyle ses yapacağını düşünüyorum...

Özellikle bu hususta ölçüm ve değerlendirmelerini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayi terbiyecisi

Hayırlı olsun güle güle kullan. Kısa ve uzun vadede yorumlarını bekliyorum.

Bu kasayı ofis ortamında kullanmak istiyorum; sessizlik ve boyut benim için en önemli etkenler. Kasanın fan boyutunun ve psunun fan boyutunun 12" den küçük olması sebebiyle ses yapacağını düşünüyorum...

Özellikle bu hususta ölçüm ve değerlendirmelerini bekliyorum.

sessizlik konusunda işlemci fanından ufak bir ses geliyor sadece, ekran kartının soğutması yük altında olmadığında fan çalıştırmıyor güç kaynağı ise 8cm fan'a sahip ve %50 yüke kadar fanı açmıyor.özetle gündelik kullanımda (oyun vs. harici) duyduğum tek ses işlemci fanındaki fısıltı oda masaüstünde ve anakart bölümü size bakıyorsa

• Merhaba arkadaşlar bende mini bir kasa kurmaya karar verdim. bilgisayar ile yaptığım işler film izlemek ve nostalji niyetine bir kaç oyun oynamak knight online, mount blade vb. bilgisayarim çok uzun saatler açık kalıyor. isteğim uzun süreli kullanımda kasmasın ve ısınmasın ve tabikide sessiz olsun:)

şuan düşündüğüm ekipmanlar

kasa: TT core V1

anakart: MSI A88XI AC V2 Soket FM2+ http://www.vatanbilgisayar.com/msi-a88xi-ac-v2-soket-fm2-ddr3-2133mhz-vgadvihdmi-anakart.html

psu daha karar vermedim.

işlemci: amd a10 7850k veya AMD A8 7650K http://www.vatanbilgisayar.com/amd-a10-7850k-soket-fm2-37ghz-4mb-onbellek-95w-28nm-islemci--r7-gpu.html#genel-bakis

2x4gb ram marka model karar verilmedi

ekran kartı alıp masraf yapmak istemediğim için a10 tercih ettim. sizce uygunmudur bu sistem. yada daha ucuza şu muadil ürünü kullanabilirsin dediğiniz bir fikriniz varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azece -- 29 Aralık 2016; 3:23:2 >

• quote:

Maalesef video zor çünkü sistemi toplayalı birkaç gün oldu.Oyunlar için 1tb hibrit hdd almıştım ayrıca dvdrw bugün gelince onları takarken toplanmış haline foto çekebildim.

Bende ml08b kasayı sipariş verdim işlemci soğutucu olarak noctua nhl9 düşünüyorum araştırmalarımda genelde bu soğutucu beğeniliyor ve tavsiye ediliyor

İşlemci ve anakart için ryzeni bekliyorum

Psu Corsair SF600 SFX 600W 80+ Gold Power Supply

• hptc olarak kullandığım realan kasa yetersiz havalandırmadan dolayı i3
    4170 i pek serin tutamadı.konu içinde fotoğrafları var kasanın.önce dandik eski bir kasaya sonra core v21 e geçirdim sistemi.bir tanede air 240 koydum kenara.ryzen sonrası sistem kurarsam ona kuracağım.fırsat olunca fotoğraf paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reiis

quote:

Maalesef video zor çünkü sistemi toplayalı birkaç gün oldu.Oyunlar için 1tb hibrit hdd almıştım ayrıca dvdrw bugün gelince onları takarken toplanmış haline foto çekebildim.

Bende ml08b kasayı sipariş verdim işlemci soğutucu olarak noctua nhl9 düşünüyorum araştırmalarımda genelde bu soğutucu beğeniliyor ve tavsiye ediliyor

nhl9 düşünüyordum bende bir sürü incelemeden sonra bir kaç derecede olsa axp100r'in iyi olduğunu gördüm, ama axp100r pek bulunan bir model değil epey bi uğraştıktan sonra amazon.de de bulup aldım psu da gayet iyi bu arada ikisi arasında çok kaldım silverstone u biraz daha uyguna bulunca ona yöneldim

• arkadaşlar ben apu'dan intel'e geçtiğim için mini itx anakart ve ram satıyorum. dükkanımda yer alıyor ürünler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reiis

quote:

nhl9 düşünüyordum bende bir sürü incelemeden sonra bir kaç derecede olsa axp100r'in iyi olduğunu gördüm, ama axp100r pek bulunan bir model değil epey bi uğraştıktan sonra amazon.de de bulup aldım psu da gayet iyi bu arada ikisi arasında çok kaldım silverstone u biraz daha uyguna bulunca ona yöneldim

Soğutucu olarak ne tavsiye edersin

Benim bulduklarım nhl9 , Scythe SCBSK-2100 BIG Shuriken 2 Rev. B

Birde psu 450 mi olsun 600 mu

Ekran kartı şimdilik düşünmüyorum amd gpuları iyi olduğu için idare edip ilerde dual yapmak istiyorum

• reiis R kullanıcısına yanıt
    shuriken bulabilirsen iyi bir tercih olur, 450w gayet yeterli ancak ryzen güç tüketimi ve kullancağın kartın tdp'sini göz önünde bulundurmakta gerek ( takip etmedeğim için bilmiyorum ) 6700k ve gtx1070 i 450w yeterli ve sorunsuz kullananlar mevcut abartmaya fazla para vermeye pek gerek yok.
  • mini itx severler azalıyor sanırım. amd mitx sistemi intel'e çevirdim neredeyse 4 aydır mitx anakartı soran kimse yok

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.