Şimdi Ara

Mini-itx sisteme yorumlarınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sistem mukemmel.

Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - 605TL

Ekran kartını bununla değiştir. Geri kalan parayida harclik yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Sistem mukemmel.

Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - 605TL

Ekran kartını bununla değiştir. Geri kalan parayida harclik yap.
    güzel sistem bende buna benzer bişey topluyacağım,bence ekran kartını biraz kısıp ssd de alın derim
  • kasa tırt sanırım.
    e.kartıda içerisine sığmayabilir.
    CM 110 daha iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

kasa tırt sanırım.
    e.kartıda içerisine sığmayabilir.
    CM 110 daha iyi olabilir.

Asıl senin dediğin tırt

Bu kasa da iç dizayn 2 katlı yapılmış. PSU alt kata yerleştiriyorsun,psu üstünde 2. Kat tepsisi var. Onada ana kartı koyuyorsun. Alt katta psu'nun önünde boşluk kalıyor.fazla kablolarıda oraya yığıyorsun.2 tane eksoz fan ilr manyak ötesi hava sirkülasyonu oluyor. Üst katta işlemciye rahat soğutucu seçebiliyorsun. Senin önerdiğin kasada güç kaynağı işlemcinin üstüne geliyor ve daracık alanda soğumaya çalışıyor. Ayrıca bu kasanın ekran kartı boşluğu 29cm

Bu arada r9 285, r9 280'den daha az enerji harcayıp daha fazla performans vermiyormu? O ekran kartının sapphire modeli eksende 717 tl.. msi daha çok hoşuma gittiği için 25 tl fark veriyorum.

Ayrıca vatan bilgisayara kargo ücretinden dolayı kızdım oradan alış veriş yapmayacağım. 4 parça eşyaya 30 tl kargo istiyorlar oradan alacaklarımı başka sitelerden alıp kargoyu 5 tl'ye getirdim ilk mesajı düzenledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• çağlar.s kullanıcısına yanıt
    hemen pireni deve yapma. alan ve inceleyen arkadaşlar yağ tenekesinden kasa yapmışlar diyordu.
    eline geçince yazarsın. bana da hatırlat.
  • malzeme kalitesine birşey diyemem görmeden ama özellik olarak f/p..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MİNİ İTX SİSTEM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    sana 1-2 önerim olcak

1- power supply i modüler yal
    http://www.vatanbilgisayar.com/centauro-serisi-80plus-700w-moduler-guc-kaynagi.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/cx-serisi-80plus-bronze-600w-moduler-guc-kaynagi.html

2.- harddsik i laptop hardiski 2.5" al yer sorun olcak ilerde ssd alırsın başka hardisk alırsın filan gerektiğinde eskidiğinde kutuya koyar harici disk gibi kullanırsın

3- ram i tek modül 8 gb al (ilerde yükseltme inkanın olsun zaten 2 slot war 2 sinide doldurmanın mantıgı yok )

4- soğutmanın sisteme sıgacagından emin ol genelde tek fanlı sıvı soğutmalar daha iyi oluyor küçük kasalarda (tavsiyem bence stock fanla bir dene olmazsa ölçer biçer gider öyle alırsın )

• quote:

Orijinalden alıntı: flagbearer

sana 1-2 önerim olcak

1- power supply i modüler yal
    http://www.vatanbilgisayar.com/centauro-serisi-80plus-700w-moduler-guc-kaynagi.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/cx-serisi-80plus-bronze-600w-moduler-guc-kaynagi.html

2.- harddsik i laptop hardiski 2.5" al yer sorun olcak ilerde ssd alırsın başka hardisk alırsın filan gerektiğinde eskidiğinde kutuya koyar harici disk gibi kullanırsın

3- ram i tek modül 8 gb al (ilerde yükseltme inkanın olsun zaten 2 slot war 2 sinide doldurmanın mantıgı yok )

4- soğutmanın sisteme sıgacagından emin ol genelde tek fanlı sıvı soğutmalar daha iyi oluyor küçük kasalarda (tavsiyem bence stock fanla bir dene olmazsa ölçer biçer gider öyle alırsın )

Tavsiyelerin için teşekkür ederim.

Modüler almaya gerek yok. Kabloları saklama yeri var bu kasada.
    Tek 8gb ram aklıma yattı hemen değiştiriyorum.
    Hdd ve ssd için kasanın sağ tarafında yerleri var. İnternette öyle göstermişler.
    Http://image.thermaltake.com/News/db/imgs/press/images/PR/20140730/6.jpg
    power kasanın alt tarafında konumlandığı için cooler master blizzard t2 mini bile sığar. Ben xigmatek praeton ld963 alacağım. 4460 için yeterli olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar.s -- 25 Aralık 2014; 15:41:56 >

hatırlatmadın?
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    çünkü daha alamadım :D
    Hocam mini kasada fanları iyi seçin ve kesinlikle fan seçin :) Isınmaya ve sese önlem almanız gerekecek. Ekran kartında AMD tercih edecekseniz egzos fan koymanız çok önemli.
    hocam alacak mısınız bilmiyorum da seçtiiniz güç kaynağı modüler olursa rahat edersiniz.bende moduler olmayan model var aynı kasayı kullanıyorum.kabloları düzenleyene kadar canım çıktı nerdeyse.ekran kartı olarak da 285 yerine 280 alabilirsiniz.hafızası daha fazla

edit:cpu cooler için hyper tx3 alabilirsiniz 13.5cm diyor kasanın 14cm yeri var cpu soğutucu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croyal -- 31 Mart 2015; 20:24:04 >
  • hacılar sağolun yorumlarınız için. Çoğu parçada değişiklik olacak ekran kartında vs.. karar verme aşamasındayım hala. Bide dolar yükselince komple bekleyişe geçtim desem yeridir. kasada "modüler olmayan bir güç kaynağı kullanmasan da olur alttaki boşlukta saklarsın kabloları" diye düşünmüştüm. o boşluk çokmu küçük kalıyor? kabloları plastik cırt cırt kelepçe ile toplayıp yerleştirsek te mi olmaz?

ayrıca ekran kartı konusunda amd 3xx serisini bekliyorum ama gelmeyecek gibi... gtx 960 modelinin ITX modelini düşünüyorum. Fan konusunda şimdilik dandik eksoz fanlarını kullanıcam eski kasadan çıkanları (şuan laptop kullanıyorum).. daha sonrasında kaliteli fanlar alacağım. fiyatı çok önemli değil. sessiz olan fan öneriside yaparmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar.s

hacılar sağolun yorumlarınız için. Çoğu parçada değişiklik olacak ekran kartında vs.. karar verme aşamasındayım hala. Bide dolar yükselince komple bekleyişe geçtim desem yeridir. kasada "modüler olmayan bir güç kaynağı kullanmasan da olur alttaki boşlukta saklarsın kabloları" diye düşünmüştüm. o boşluk çokmu küçük kalıyor? kabloları plastik cırt cırt kelepçe ile toplayıp yerleştirsek te mi olmaz?

ayrıca ekran kartı konusunda amd 3xx serisini bekliyorum ama gelmeyecek gibi... gtx 960 modelinin ITX modelini düşünüyorum. Fan konusunda şimdilik dandik eksoz fanlarını kullanıcam eski kasadan çıkanları (şuan laptop kullanıyorum).. daha sonrasında kaliteli fanlar alacağım. fiyatı çok önemli değil. sessiz olan fan öneriside yaparmısınız?

Gtx 960 mini yerinde bir değişiklik olmuş. Güç kaynağı konusunda modüler tercih etmenizi öneririm.

Sizin için faydalı olacağını düşünüyorum buyrun:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101622957&p=1

Sistemin harika,ekran kartın iyi,sakın R9 280 alma.

O kasayı değiştir,bunu almalısın:
    http://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-72-gaming-usb-30-midt-atx-siyah-kasa.html
  • ya bi git adam mini itx topluyor eşek kadar kasa öneriyorsun.
    bende core v1 kasa var psu yu moduler olmayanından kullanıyorum.kablo bağı ile hallettim de yani kullanmadığım fazladan ekran kartı güç kablosu var o bi tek aşağıda duruyor.uğraşırsanız halloluyor yani :D ama psu yu moduler alırsanız daha iyi olur sizin için elite 110 gibi kasada zaten çok yer yok ve psu havada duruyor o modelde.
     Mini-itx sisteme yorumlarınız? Mini-itx sisteme yorumlarınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: croyal

bende core v1 kasa var psu yu moduler olmayanından kullanıyorum.kablo bağı ile hallettim de yani kullanmadığım fazladan ekran kartı güç kablosu var o bi tek aşağıda duruyor.uğraşırsanız halloluyor yani :D ama psu yu moduler alırsanız daha iyi olur sizin için elite 110 gibi kasada zaten çok yer yok ve psu havada duruyor o modelde.
     Mini-itx sisteme yorumlarınız? Mini-itx sisteme yorumlarınız?
    Her ne kadar kasada kablo saklama yeri olsada, o kablolar emin olun rahatsız edicek sizi. Mutlaka modular psu alın derim ben.

• Merhaba, benim dükkandaki satılık sistem ilgini çeker mi? Ekran kartı hariç kafandaki sisteme uygun gibi. Fiyat olarak daha uygun bir temel olarak kullanıp, bütçeden kalan parayla ekran kartı vs.(gerekirse) planladığından da iyi bir şeylere geçebilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.