Merhaba arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere mini jcw almak istiyorum ve bir ilan baya dikkatimi çekti ama çok bilgim olmadığı için araç orjinal jcw mü ? Yoksa Mini Cooper S'den jcw'e dönme mi anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Eğer S'den dönme dersenizde bu fiyata değer mi ? Nasıl araç yorumlarsanız sevinirim.
Açıklamaya göre tüm orjinal parçalar getirtilerek çevrilmiş bi araç yani JWC değil.
Uza -00-
kullanıcısına yanıt
Yazıldığı fiyata eder mi peki.
Fahrettin50
kullanıcısına yanıt
Piyasası hakkında en ufak bi fikrim yok malesef :(
arac gercekten dedigi gibi 1 parca podye direk vs oynama yoksa alınır km yuksek o biraz dert boyle araclarda refrektiye erken oluyor cok yakar parca pahalı
bi linea gibide artmaz bi megane gibi bi passat golf gibi deger kazanmaz
75 e alırsın2 sene sonra 82 ye satarsın passat 80 den 110 olur oyle bi arac bunlar dert acmaya başlarsa sakat kalırsın:D
Robert Lewandowski RL9
kullanıcısına yanıt
Benim arkadaştada var bunlardan clubman heralde. cenaze aracı gibi arka kapıları olanlardan. 70 binde direk rektefiye gördü. Motorlar biraz dayanıksız mı artık nasıl denilir bilmiyorum. Çabuk bitiyo motorları heralde.
Araç body olarak komple jcw'ye çevrilmiş, fakat kalbi unutulmuş. Eğer sakin kullanıcıyım cafeler de, caddeler de hoş gözüksün diyorsanız mantıklı bir araç, fakat gerçek jcw ruhunu yaşamak istiyorsanız bu motorla, bu yürüyenle olmaz.