Şimdi Ara

Mini JCW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere mini jcw almak istiyorum ve bir ilan baya dikkatimi çekti ama çok bilgim olmadığı için araç orjinal jcw mü ? Yoksa Mini Cooper S'den jcw'e dönme mi anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Eğer S'den dönme dersenizde bu fiyata değer mi ? Nasıl araç yorumlarsanız sevinirim.

• Açıklamaya göre tüm orjinal parçalar getirtilerek çevrilmiş bi araç yani JWC değil.
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Yazıldığı fiyata eder mi peki.
  • Fahrettin50 kullanıcısına yanıt
    Piyasası hakkında en ufak bi fikrim yok malesef :(
  • arac gercekten dedigi gibi 1 parca podye direk vs oynama yoksa alınır km yuksek o biraz dert
    boyle araclarda refrektiye erken oluyor cok yakar parca pahalı

bi linea gibide artmaz bi megane gibi bi passat golf gibi deger kazanmaz

75 e alırsın2 sene sonra 82 ye satarsın passat 80 den 110 olur oyle bi arac bunlar dert acmaya başlarsa sakat kalırsın:D
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaştada var bunlardan clubman heralde. cenaze aracı gibi arka kapıları olanlardan. 70 binde direk rektefiye gördü. Motorlar biraz dayanıksız mı artık nasıl denilir bilmiyorum. Çabuk bitiyo motorları heralde.
  • Araç body olarak komple jcw'ye çevrilmiş, fakat kalbi unutulmuş. Eğer sakin kullanıcıyım cafeler de, caddeler de hoş gözüksün diyorsanız mantıklı bir araç, fakat gerçek jcw ruhunu yaşamak istiyorsanız bu motorla, bu yürüyenle olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suzuki Alto 0.8GL düşünüyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    bana versen o arabayı ruhu aynı benim gibi 20 li yaşlarda biter hesabı 70 bine şaşırmadım :D

o beni yaşatırsa bende onu yaşatırım :D sonucta altında 184 veya 175 veya jcw varsa 211 veya 218 bg :D yani arac zaten hafif bide fişek :D
  • Cevaplar için teşekkürler sanırım biraz pazarlık yapıp motorunda bakımını ve motora biraz modifiye ve bakım yapınca yeterli olur diye düşünüyorum. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.