Şimdi Ara

Mini Led Görüntü Farkları İncelemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bügün tüm mağazaları dolaşıp büyük markaları inceledim. piyasada mevcut olup aralarında çok fazla fiyat farkı olmayan 3 adet 75 inç samsung arasında kaldım.

Samsung Class QN75QN85C 75"

Samsung Class QN75QN90C 75"

Samsung QN75QN85D 75"

vatan, teknosa, medimarkt mağazalarına gidip, TCL, PHILIPS, LG ve SAMSUNG modellerinin miniled ürünlerini inceledim. asıl merakım TCL oldu ama samsung'un diğerlerine göre çok büyük görüntü farkı, hatta uçurum var. mağazada tüm markalar özel görüntü ve ses ayarlı video kullanıyorlar bunu artık hepimiz biliyoruz, ben de sordum. mağaza görevlisi ispat için tv yayını açtı samsung 85qn900 üzerinde. resmen dibim düştü.

tcl ile lg çok görmedim. onlara bakayım diye yola çıktım. asıl niyetim kasım aralığa kadar bekleyip büyük indirimleri kovalamaktı. phlips de olabilir diyordum ama 60 bin 80 arasında samsung hariç hepsi aynı gibi geldi.

asıl meseleye gelirsek, ben samsungu 8k 85qn900c üzerinden izledim. alacağım televizyon muhtemelen, 75qn 8 ya da 9 serisi olacak ama kıyaslama sitelerinde hepsi neredeyse aynı görünüyor, görüntü açısından.

daha önce bu kıyası yapan veya kullananlardan görüşlerini bekliyorum. sorunları veya fiyat bandında daha iyisi varsa yazın lütfen.

ben samsunug garantisine güvenmem. yeni ülkeye giren firmalar her zaman garanti açısından caziptir diye tcl'ye yatkınım. bu açıdan tcl kullanıcılarının görüşlerini daha çok merak ediyorum.

• Tcl c755 senin baktığın tum tv lerden daha iyi. C845 mukemmel. C855 ise ayri bir dunya. O ayarda bir tv basja yok. Oled dersen samsung veya lg. Ama miniled de tcl piyasada rakipsiz. Zaten samsung da tcl den aliyor paneli. Ama eski panelleri

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

üstad teşekkür ederim. samsungun görüntüsünü evet çok beğendim ama kesinlikle samsung almak istemiyorum. 50 bin verip çöp alma ihtimali var. garantisi işe yaramıyor. ilanı açma nedenim de buydu belki. biri daha iyisi şudur desin de ben samsung almaktan vazgeçeyim.

akıllı telefonlar çıktı çıkalı samsung note kullandım ama note 4ten beri garantisiz alırım. beyaz eşyası bedava olsa almam.

bahane arıyordum sağolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.