Şimdi Ara

Mini'm 2 ayda bir far patlatiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nerdeyse tüm markaları denedim. osram pnilips bosh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

Auto da kullanmak istiyosan 2 ayda bi far alcaksın o zaman kardeşim.Mininin kafasız mühendisleri marş basılacağı zaman farı kısa süreliğine söndürme diye bişeyi akıl edemimişler. İstersen autoda kullan ama 2 ayda bi 30 lira bayılırsın en az.

adam yapmış Caddy e o dediğim özelliği sorunsuz kullanıyolar.

Bugün dikkat ettim autodayken farlar araç çalıştıktan bi iki sn sonra yanıyo
  • Fark park klima vs açıkken marş yapılmaz yaparsanız fazla akım çektiğinden patlatır
  • far ampullerinin genelde patlama sebebi ampulun cam kısmının insan eli ile direk ellenmesinden kaynaklanıyor. insan elindeki yağlı pisli ortam ampul camında leke bırakıyor ve o bölgede fazla ısınma yapıyormuş ve farın kısa zamanda patlamasına sebeb veriyormuş... bu bilgileri bana elektirkçim vermişti. ve ben dediklerine uydum sadece arka kısmında tutarak ampulu yerine koydum ve ampul patlatma derdim sona ermişti aracım o zamanlar peuegot 106 quiksilver idi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: santos22

far ampullerinin genelde patlama sebebi ampulun cam kısmının insan eli ile direk ellenmesinden kaynaklanıyor. insan elindeki yağlı pisli ortam ampul camında leke bırakıyor ve o bölgede fazla ısınma yapıyormuş ve farın kısa zamanda patlamasına sebeb veriyormuş... bu bilgileri bana elektirkçim vermişti. ve ben dediklerine uydum sadece arka kısmında tutarak ampulu yerine koydum ve ampul patlatma derdim sona ermişti aracım o zamanlar peuegot 106 quiksilver idi :D

+1

500w lık halojen ampüllerin üzerinde de ellemeyin yazıyordu. aynen bu sebepten. 1 ayda değiştiriyorduk. el deymemeyi öğrendik sonrasında 1 yıl gitti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.