Bildirim
Mini'm 2 ayda bir far patlatiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Normal far
Xenon
Bixenon(mercek)
Hangisi var üstünde?
Çok selektör atar mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
farlar açıkken aracı çalıştırıyorsanız eğer sürekli far patlatması normaldir. Birde hep aynı far mı patlıyor yoksa değişken mi? -
normal far var üzerinde. kısalar patlıyo. ikiside patlıyo kaçkere değiştirdiim ama elektiriğinde bi sorun var sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
farlar açıkken aracı çalıştırıyorsanız eğer sürekli far patlatması normaldir. Birde hep aynı far mı patlıyor yoksa değişken mi?
kısaların ikiside patlıyo. parm lambasıda patladı bikere. auto da duruyo farlar yani karanlıksa araç çalışırkende yanıyo... -
Sorun araçtan değil farlar açıkken (parklar dahil) marşa basmayınız o yüzden patlıyor. Bi anlık voltaj düşüp birden yükseliyor o yüzden. -
sigortalarına baktırın hocam arıza ampullerde değil belli ki. size bir elektrikci yolu gözüküyor. bir 100 kagıdınızı alırlar nede olsa adamlar sanatkar -
Farlar otomatik yanıyorsa kapatın. -
Otomatik far kullanmayın... Bi ara haberlerde görmüştüm. ilk açılışta yüksek amper geliyormuş galiba...
Ne kadar doğrudur bilem ama ben otomatik kullanmıyorum... -
farların otoda durduğu için oluyor bu.
aracı çalıştırırken farlarını otodan çıkar. çalıştırdığın zaman tekrar otoya alabilirsin. -
tşk ettim bunu da öğrenmiş oldum... -
AUTO ile ne alakası var ki bu durumun ? Benim bildiğim far anahtarı AUTO konumunda dururken araç çalışmadan farlar yanmaz yani marş öncesinde ve marş sırasında far yanmadığı için etkilenme ihtimali de yoktur. En azından Astra Classic 3'te durum böyle. Haziran 2011 çıkışlı Astra kullanıyorum. Far anahtarı hep AUTO'da durur, ampullerle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Far anahtarı ile oynadıktan sonra ne anlamı var ki far sensörünün ?
Bence araçta başka sıkıntı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 22 Mayıs 2013; 12:54:25 >
eniştemin 2011 model caddy sinde hep auto da duruyor, bir kere bile ampül patlatmadı... (2010 sonu satın aldı ) -
O zaman Autonun ne anlamı kaldı ki ben sürekli açıp kapatacaksam.
Sorun başka yerde bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: fthavc
son kasa mini cooper aracim 2 ayda bir far ampulu patlatiyor. Bundan once mini one kullaniyordum onda da cok sik ayni sorun olurdu. Nedeni ne olabilir? Minilerin kronik sorunu mudur bu?
Farları teker teker değiştirmeyin, ikisini birden değiştirin sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. Ben böyle çözmüştüm. -
Auto da kullanmak istiyosan 2 ayda bi far alcaksın o zaman kardeşim.Mininin kafasız mühendisleri marş basılacağı zaman farı kısa süreliğine söndürme diye bişeyi akıl edemimişler. İstersen autoda kullan ama 2 ayda bi 30 lira bayılırsın en az.
adam yapmış Caddy e o dediğim özelliği sorunsuz kullanıyolar. -
Aynı sorun benim scirocco dada var eriniyorum bakitmaya
Bence ekstra bi elektronik bişey bağlıyorsanız araca (ekstra teyp,navigasyon vs.) bunlar da etkili olabilir. Bir de elektrikçiye uğrayarak akımları kontrol ettirin.2008 model VW aracımızda Auto modu bi kez bile kapatılmadı sadece 1 kez ampüller değişti onda da bi tanesi patladığı için önlerin ikisini bir değiştirdik. -
Son model araclarda siz mudahale etmeden ,marsa basıp motor calısmadan farlar calısmıyor zaten. Bu özellik koskoca mini de de vardır diye dusunuyorum. O yuzden auto olması birseyi degistirmez. O zaman otomatik farın ne anlamı kaldı ??
Kullandığınız ampüller kalitesiz olabilir mi?
Benzer içerikler
- cam suyuna ne konur
- kar çorabı işe yarıyor. mu
- baskı balata değişmezse ne olur
- ispark ödeme yapılmazsa ne olur
- togg kronik sorunları
- agrotech araba
- yeni skoda kodiaq 2024
- chery euro ncap
- jaecoo nasıl okunur
- citroen c4x shine bold fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X